بسیج اساتید تهران بزرگ با صدور بیانیهای ضمن حمایت از بیانیه هشدارآمیز فرمانده سپاه خطاب به رئیس جمهور آمریکا نوشت: ایران نمیتواند روی مذاکره مجدد با آمریکا حساب باز کند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج اساتید تهران بزرگ با صدور بیانیهای ضمن حمایت از بیانیه هشدارآمیز فرمانده سپاه خطاب به رئیس جمهور آمریکا نوشت: ایران نمیتواند روی مذاکره مجدد با آمریکا حساب باز کند، زیرا به تعهدات یکجانبه و چند جانبه خود پایبند نیست و رییس جمهور قمارباز آن دایما به عربده کشی و دروغگویی مشغول است. متن این بیانیه به شرح زیر است:
ملت بزرگ و شریف ایران در شرایط فعلی که بسیاری از تعاملات اقتصادی کشور، با مسائل ناشی از روابط بین المللی ایران با سایر کشورها، بهویژه برجام و رویکرد آمریکا به این توافق گره خورده است و بازگشت آثار تحریمها بعد از روی کار آمدن ترامپ و خروج آمریکا از برجام، سرعت بیشتری به خود گرفته و چالشهای جدی برای بخشهای مختلف اقتصاد کشور بویژه برای تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی به همراه داشته است، ضرورت وحدت و یکصدایی در " نه به امکان مذاکره " برای مقابله با زیادخواهی و باج گیری آمریکا امری انکار نشدنی است زیرا:
۱- خروج آمریکا از برجام علی رغم پایبندی جمهوری اسلامی ایران به تعهدات سنگین هستهای صورت گرفته و مقامات روسیاه کاخ سفید تصور میکنند موقعیت ایران در شرایط حاضر برای چانه زنی با امریکا ضعیف است و میتوان با "مذاکره مجدد" از ایران امتیاز بیشتری گرفت؛ لذا رییس جمهور آمریکا تلاش میکند از این وضعیت به نفع خود استفاده کند.
۲- ایران نمیتواند روی مذاکره مجدد با آمریکا حساب باز کند، زیرا به تعهدات یکجانبه و چند جانبه خود پایبند نیست و رییس جمهور قمارباز آن دایما به عربده کشی و دروغگویی مشغول است. آنچه در برجام رخ داد مذاکره با امریکا در چارچوب یک مذاکره بین المللی چند جانبه بوده و ربطی به اختلاف نظرهای اساسی بین ایران و آمریکا ندارد.
۳- تجربه نتایج ضعیف برجام نشان داده است که هیچ تضمینی برای حل مشکلات از طریق مذاکره با آمریکا وجود نداشته و سطح مشکلات دوجانبه و منطقهای میتواند پیچیدهتر شود.
۴- آنچه ما به ازای مذاکرات برجام برای کشور باقی مانده تورم افسار گسیخته و آشوب در بازار سکه و ارز و نابود شدن داراییهای مردم است؛ لذا با توجه به نکات بالا و بسیاری از مصالح دیگر که از حوصله این مرقومه خارج است، اهمیت موضوع توسط ریاست محترم جمهور آقای روحانی بدرستی تشخیص داده شد و ایشان دردیدار با روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور قاطعانهترین پاسخ را به تهدیدهای رئیس جمهور آمریکا دادند. در ادامه، این موضع رییس جمهور توسط فرمانده محترم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیهای هشدارآمیز به ترامپ، بهنگام و درست، تقویت گردید و هزینه هرگونه خطای دشمن را بالا برد.
اما متاسفانه آقای علی مطهری در نامهای به فرمانده محترم کل سپاه، ادعاهایی غرض ورزانه و وحدت شکنانه مطرح میکند که جز تضعیف دولت و نظام، چه حاصلی میتواند داشته باشد؟! آیا پس از تحقق انسجام عمومی مبنی بر مقاومت در مقابل زیاده خواهی آمریکا، نامه نگاریهایی از این دست، آنهم از سوی نایب رئیس مجلس، حامل پیام تشتت آراء در داخل ایران نیست و سیاستمداران آمریکا را بر اعمال فشارهای بیشتر مصمم نمیکند؟!
باری، در این مجال به اختصار به بندهای نامۀ ایشان پاسخ داده میشود و بحث مفصل در صورت لزوم در جای خود ارائه میگردد. نخست آقای مطهری باید به این پرسش پاسخ دهد که آیا ایشان از حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی اسلام شناستر است؟ یا سیاستمدارتر؟
اگر آمریکا در مقام مذاکره، مصمم بر کسب همان امتیازاتی باشد که در قالب جنگ خواستارشان بود، باید بدان تن داد؟!
خوب و منصفانهتر آن بود که ایشان علاوه بر بند ۳، در بند ۱ نامۀ خود هم به نظرات حضرت امام استشهاد مینمود. مگر حضرت امام نفرمودند که آمریکا تروریست بالذات است و رابطه با آمریکا رابطۀ گرگ و میش است و مگر امام قطع رابطۀ آمریکا با ایران را به فال نیک نگرفته بودند؟ و اگر آمریکا در مقام مذاکره، مصمم بر کسب همان امتیازاتی باشد که در قالب جنگ خواستارشان بود، باید بدان تن داد؟! لذا برداشت امکان مذاکره مطهری کوچک و امثالهم خلاف سیره بینیانگذار انقلاب و فاقد اعتبار است.
مطهری برغم ادعا در بند ۲ نامه، نیک میداند که تأکید فرماندهی کل سپاه بر عدم امکان مذاکره، پس از چندین سخنرانی ریاست محترم جمهور مبنی بر عدم انجام امکان مذاکره مجدد با آمریکا مطرح شده است و از یک سو به دلیل شکست پیاپی آمریکا از سپاه در منطقه، سخنان ایشان در کسوت فرمانده نیروی قاهر نظامی، موضع رئیس محترم جمهور را در برابر ترامپ متکبر تقویت میکند و از سوی دیگر در داخل کشور نیز به تقویت روحیۀ ایستادگی ملی میانجامد که جای تقدیر دارد، اما مطهری مرموزانه سعی میکند کماکان باب امکان مذاکره در شرایط فعلی را باز نگه دارد.
وی در بند ۳ نامۀ خود با طرح عنوان کار اصلی برای سپاه، مزورانه میخواهد این سازمان انقلابی را از مأ موریت اصلی خود که مطابق اساسنامۀ سازمانی، پاسداری از انقلاب اسلامی است، باز دارد. بدیهی است صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی در اولویت برنامههای سپاه قرار دارد و حضور این نیرو در منطقه و اهدای شهدای بسیار حتی از سرداران گرانقدر سپاه، گواه صدق این مطلب است. بدیهی است که سپاه پاسداران نظر به نظم سازمانی، در حوزۀ عمل نمایندگان مجلس و هیچ مجموعۀ دیگری دخالت نمیکند، اما هر جا که کم کاری صورت گیرد، سپاه در حوزۀ مأموریت خود درنگ نمیکند. مضافاً مطهری کوچک نیک به سخنان دیگر حضرت امام (ره) در بارۀ سپاه که بقای کشور را به بقای این نیروی وفادار منوط فرمودند: و تبیین مقام معظم رهبری در مورد لزوم بصیرت سیاسی و حضور در صحنه سپاه واقف است.
اگر دولت در قضیۀ زلزلۀ استان کرمانشاه بدرستی عمل میکرد، آیا سپاه وارد عمل میشد؟ و آیا اهمال دولت در موضوع آب شرب خرمشهر و آبادان را، سپاه با کار شبانه روزی و جهادی جبران نکرد؟ آیا افتتاح چند ماه قبل مجتمع پتروشیمی ستارۀ خلیج فارس، کشور را از معضل کمبود بنزین که دشمن روی آن سرمایه گذاری کرده بود، نجات نداد؟
مطهری در بند چهارم نامه، به موضوع درستی اشاره کرده است. اما ایکاش جریانهای سیاسی را هم به این فهرست اضافه میکرد که با عمل به وظیفۀ ملی و دینی خود هرگز با دشمن همصدا نشده و در زیر علم آنها قرار نگیرند. بدیهی است که اگر نهادی به وظیفۀ قانونی خود عمل نکند و کار کشور را در حوزۀ عملکردی خود معطل بگذارد، سازمانهای دیگر در حوزۀ تماس، ناگزیر به تحمل فشار مضاعف و برداشتن بار بر زمین مانده میشوند. براستی اگر دولت در قضیۀ زلزلۀ استان کرمانشاه بدرستی عمل میکرد، آیا سپاه وارد عمل میشد؟ و آیا اهمال دولت در موضوع آب شرب خرمشهر و آبادان را، سپاه با کار شبانه روزی و جهادی جبران نکرد؟ آیا افتتاح چند ماه قبل مجتمع پتروشیمی ستارۀ خلیج فارس، کشور را از معضل کمبود بنزین که دشمن روی آن سرمایه گذاری کرده بود، نجات نداد؟ وجدانهای بیدار نیک میدانند که اینها دخالت نبوده، بلکه سینه سپر کردن در عرصههایی است که انقلاب اسلامی نیاز به حضور و ایثار دارد.
مطهری باید نیش قلمش را به سوی جریاناتی نشانه گیرد که رندانه وطن فروشی نموده و ظرفیتهای کشور را آگاهانه معطل گذاشته اند تا با فشار اقتصادی خودساخته کشور را تسلیم آمریکا کنند.
مطهری نعل وارونه میزند و شیپور را از سرگشادش میدمد؛ نیش قلمش باید به سوی افرادی نشانه گیرد، که رندانه وطن فروشی نموده و ظرفیتهای کشور را آگاهانه معطل گذاشته اند تا با فشار اقتصادی خود ساخته کشور را تسلیم آمریکا کنند.
اختلالات اقتصادی و آشوبهای طلا و ارز در کشور مقدمه سناریوی "فشار برای مذاکره مجدد" با آمریکا است
بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تهران بزرگ ضمن تشکر و حمایت از موضع انقلابی و هوشمندانه فرمانده محترم کل سپاه پاسداران مبنی بر بسته بودن باب امکان مذاکره با آمریکا و تقبیح و تضاید نامه علی مطهری با منافع ملی کشور، باور دارد پارادوکس رفتاری ترامپ و دیگر مقامات آمریکایی در قبال ایران، معلول سردرگمی آنها در مواجهه با "ایران قدرتمند" میباشد. اگر همت همراه با ابتکار و نگاه علمی اندکی اجازه بروز یابد و به صحنه بیاید میتوان در سختترین شرایط جنگ اقتصادی کشور را اداره کرد.
امروز برای عبور از جنگ اقتصادی نیاز به وحدت و اعتماد به تک تک مردم ایران است نه مذاکره و اعتماد به آمریکا. آن کسانی که در قمار بازی سیاسی با سکه و ارز خواهان مذاکره با ترامپ قمار بازند و از روی ناآگاهی یا غرض ورزانه به مشکلات کشور آدرس غلط میدهند دچار چالش در بینش اند. حل مسائل کشور در سیاست تحریمزدایی با پشتوانه مردم است. اهل فن نیک میدانند که اختلالات اقتصادی و آشوبهای طلا و ارز در کشور مقدمه سناریوی "فشار برای مذاکره مجدد" با آمریکا است. اگر مسؤلان درباره همه مسائل با شفافیت بیشتر با مردم عمل کنند و با آنها صادق باشند و موانع را معرفی کنند مردم با آنها همراهی خواهند کرد. والسلام علی من اتبع الهدی شورای تبیین مواضع بسیج دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تهران بزرگ