دبیر شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی و رئیس پارک علم و فناوری پردیس گفت: جایزه مصطفی از شخصیتهای علمی که توانسته اند در توسعه مرزهای دانش اقدامات موثری را انجام دهند حمایت میکند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صفاری نیا، دبیر شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی و رئیس پارک علم و فناوری پردیس امروز در آئین رونمایی از رساله مشترک سازمان ملل متحد و بنیاد مصطفی که در محل پارک علم و فناوری پردیس برگزار شد، گفت: علم و عالم همیشه برای جهانیان از احترام و جایگاه ویژهای برخوردار بوده و ایران هم با سابقه تمدنی غنی همواره عالمان و دانشمندان را مورد احترام قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه ایران دهها سال منبع انتشار علم در جهان بوده افزود: نشر علم دیگران مورد تاکید اسلام است تا تمام ملل از علوم بهرمند شوند.
صفاری نیا از توسعه علم و فناوری با عنوان ماموریت جایزه مصطفی یاد کرد و افزود: جایزه مصطفی از شخصیتهای علمی که توانسته اند در توسعه مرزهای دانش اقدامات موثری را انجام دهند با اعطای نشان جایزه مصطفی حمایت میکند و به همین دلیل مورد تجلیل جهانیان است.
دبیر شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی با اشاره به اینکه هدف جایزه مصطفی این است که صلح در خدمت رفاه، امنیت، سلامت و آسایش بشریت قرار بگیرد و زمینه همکاری بین دانشمندان در یک شبکه جهانی فراهم شود و در این مسیر هدف ما مخصوصا کشورهایی که موسوم به جنوب جنوب هستند است، افزود: هدف جایزه مصطفی این است که از ظرفیتهای علمی دانشمندان برجسته استفاده شود البته حمایتهای ما فقط شامل دانشمندان برجسته نمیشود و دانشجویان، دانش آموزان و اساتید دانشگاه نیز مورد حمایت قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه شبکه وسیع بنیاد مصطفی در سطح جهان شامل بالغ بر هزار دانشمند و مرکز علمی است که میتواند در خدمت اهداف جنوب جنوب سازمان ملل قرار بگیرند، اضافه کرد: انتشار رساله مشترک سازمان ملل متحد و بنیاد مصطفی اقدامی موثر از طرف سازمان ملل است که امیدواریم در قالب این همکاری علم و فناوری را در خدمت رفاه، آسایش، سلامت و امنیت بشریت قرار دهیم.
لازم به ذکر است این مراسم با حضور نماینده دبیر کل سازمان ملل متحد و دبیر دفتر جنوب جنوب سازمان ملل متحد در حال برگزاری است.