در اختتامیه آئین رقابت علمی کنز ضمن معرفی برگزیدگان اعلام شد که خیرین تامین کننده تمام منابع بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) هستند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر امروز آئین اختتامیه اولین دوره رقابت علمی کنز در سالن مولانای دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
در این برنامه صفاری نیا، مدیر بنیاد علم و فناوری جایزه مصطفی (ص) گفت: هدف اصلی بنیاد علم و فناوری ایجاد شبکه سازی بین دانشجویان، پژوهشگران، محققان و علاقهمندان کشورهای اسلامی است.
وی ادامه داد: تلاش داریم که باعث هم افزایی و توسعه علم و فناوری در سطح کشورهای جهان اسلامی شویم از این رو گروههای مختلفی در حوزه علم و فناوری کشورهای جهان اسلام فعالیت میکنند و تلاش داریم آنها را با برنامههای بنیاد جایزه مصطفی درگیر کنیم.
صفاری نیا اظهار داشت: طی سه دوره برگزاری مسابقه دانش آموزی نور ۶۰۰۰ اثر علمی در مجموع ارائه شده است.
به گفته وی هدف گیری بنیاد علم و فناوری جایزه مصطفی یک کشور نیست بلکه همه دانشمندان جهان اسلام و کشورهای اسلامی است.
مدیر بنیاد علم و فناوری جایزه مصطفی با بیان اینکه تمام منابع بنیاد از سوی خیرین و واقفین تامین میشود، ادامه داد: این حرکت توانسته به یک حرکت خودجوش غیر دولتی تبدیل شود که کشورهای مختلف در آن شرکتی فعال دارند.
صفاری نیا درباره موزه هنری مصطفی (ص) عنوان کرد: علی رغم آنکه این موزه هنوز به طور رسمی فعالیتهای خود را آغاز نکرده است، اما تاکنون بیست اثر هنری توسط هنرمندان برجسته به آن اهدا شده است. در تلاش هستیم تا این موضوع را به زودی افتتاح کنیم.
در انتهای برنامه نتایج رویداد علمی کنز اعلام شد و لوح تقدیر و نشان طلای کنز توسط جمعی از مسئولان همچون معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر، فتوحی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، سهراب پور دبیر شورای داوری رقابت علمی کنز، صفاری نیا مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی و صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی به برگزیدگان اعطا شد.
نتایج رویداد کنز به شرح زیر است:
در حوزه سلامت سعید بهزادپور از ایران در حوزه آی سی تی محمدمهدی کیانی از ایران در حوزه آب و محیط زیست صادق صادق زاده از ایران در حوزه انرژی بهنام مستاجران از ایران در حوزه اقتصاد عبدالرحیم عبدالصمد از مالزی.