رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در کنار احراز حقوق ایثارگران در سهمیههای کنکور باید مراقبت کنیم که نخبگان ما در این سهمیهها آسیبی نبینند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صبح امروز در نشست خبری گفت: در کنار احراز حقوق ایثارگران در سهمیههای کنکور باید مراقبت کنیم که نخبگان ما در این سهمیهها آسیبی نبینند.
زالی ادامه داد: امسال بیشترین میزان رقابت کنکور سراسری برای تصاحب صندلیهای گروه پزشکی بود و این مسئله در راستای فشار سنگین خانوادههایی است که از اول دبستان فرزندانشان را به پزشک شدن یا دندانپزشک شدن تاکید دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: در حال حاضر ۶۰ هزار دانشجوی پزشکی در کشور در حال تحصیل هستند که نیازهای ما را تا چند سال آینده تامین خواهند کرد از این رو اصرار به افزایش پذیرش دانشجویان پزشکی بدون برنامه ریزی و طرح ریزی مناسب نیست.
زالی عنوان کرد: در حال حاضر در برخی رشتههای گروه علوم پزشکی مثل فیزیوتراپی ۴۳ درصد افزایش پذیرش دانشجو داشتیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: در حال حاضر بالاترین شانس قبولی در کنکور برای رشتههای مهندسی و گروه آزمایشی ریاضی است؛ چرا که زمانی استقبال داوطلبان برای پذیرش در این رشتهها بسیار بود و هم اکنون کشور از دانشجویان این رشته اشباع شده است؛ بنابراین در سالهای آتی هم بدون شک چنین موضوعی برای پزشکی رخ خواهد داد و اگر زیستگاههای مناسب برای دانشجویان تدارک دیده نشو، اقبال به این رشته نیز افت پیدا میکند.
امسال ۳۲ درصد از طریق سهمیه وارد دانشگاه شهید بهشتی شدند
وی عنوان کرد: کسانی که امسال از طریق سهمیه وارد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده اند، حدود ۳۲ درصد هستند که با احتساب ۵ درصد سهم ایثارگران محاسبه شده اند، سهمیه مناطق ما نیز حدود ۶۷ درصد است.
زالی با بیان اینکه در کنار احراز حقوق ایثارگران باید مراقب بود که نخبگان ما در این سهمیهها آسیب نبینند، اظهار داشت: در طول سالهای اخیر درصد دانشجویان ورودی دانشگاه که در قالب ایثارگران سهمیه میگیرند رو به افزایش بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: امسال طبق برنامه ریزیها باید ۱۵۰ دانشجوی پزشکی پذیرش میکردیم که این تعداد بعد آزمون به ۲۸۷ مورد رسید هم چنان که در رشته دندانپزشکی به جای ۷۰ نفر ۱۰۵ نفر و در رشته داروسازی به جای ۷۰ نفر ۷۴ نفر پذیرش شده اند.
در ادامه این نشست افشین زرقی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره طرحهای پژوهشی و فناورانه جدید دانشگاه بیان کرد: مجوز طرح توجیحی پارک علم و فناوری این دانشگاه در مساحت ۱۱۰ هکتار در دماوند از وزارت بهداشت اخذ شده است که به زودی افتتاحیه و راه اندازی این پارک علم و فناوری را نیز شاهد خواهیم بود.
وی اظهار داشت: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دارای ۴ مرکز رشد است که یکی از آنها مرکز رشد تجهیزات پزشکی است و همکاری و مشارکت با دانشگاه امیرکبیر دارد.
زرقی گفت: مصوب کردن ستاد کارآفرینی دانشگاه نیز اتفاق مبارک دیگری است که این ستاد با جذب ایدههای نوآورانه دانشجویان و تشخیص کارا بودن آنها کمک میکند تا دانشجویان با دریافت تسهیلات بتوانند ایدههای خود را به علم و ثروت تبدیل کنند.