عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی گفت: از آنجا که فناوری در دنیا حرف اول را میزند ما باید با دیدن فرصتها و حضور زنان به توسعه اقتصادی دست پیدا کنیم.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، فاطمه مقیمی، عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی و کارآفرین برتر کشور در مراسم اولین رویداد (از نو) اشتراک گذاری تجربیات بانوان فعال شرکتهای دانش بنیان و نوپا که امروز در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، گفت: یکی از مشکلات ما زنان کم بودن تجربه است، ما نمیخواهیم نسبت به آقایان متفاوت باشیم، اما میخواهیم که آقایان محدودیتهای خاص برای ما زنان در نظر نگیرند.
وی افزود: متاسفانه ارتباط مردان در جامعه ما راحتتر است و از آنجا که زنان ماخوذ به حیاتر هستند ممکن است به دلیل رعایت برخی مبادی آداب با مشکلاتی برای اخذ مجوزها مواجه شوند، اما مهم این است که زنان ما به کاری که انجام میدهند علاقهمند باشند.
مقیمی ادامه داد: سلامت در کار زنان بیشتر است و این تقریبا در همه جای دنیا وجود دارد گاهی آقایان میگویند زنان میترسند بله ما میترسیم، اما بیشتر از خدای خودمان و از وجدان مان وگرنه کار خلاف قانون انجام دادن کاری ندارد و در واقع ما زنان ثابت کرده ایم به هر کاری که وارد شویم اول علم آن را به دست میآوریم.
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی با تاکید بر اینکه موانع باعث میشود تا زنان مقتدر شوند، تصریح کرد: من ۳۸ سال پیش گواهی نامه پایه یک گرفتم و معتقدم که نباید شرایط به نحوی باشد که مردان تصور کنند ما زنان مدیر متکی به تیم دفتری خودمان هستیم در نتیجه به همه زنان شاغل توصیه میکنم اگر شغلی را ایجاد کرده اند خودشان در دل کار حضور داشته باشند.
وی ادامه داد: زنان در کشور ما توانمند هستند و نیاز است تا در جامعه تفکر مردان مان تغییر کند تا در کل جامعه تغییر ایجاد شود.
مقیمی تاکید کرد: لازم است مدیران کشوری با تغییر سیاستهای خود به رشد زنان کمک کنند، زیرا زنان و مردان دو بازوی یک جامعه هستند و عدم مسئولیت سپردن به زنان یعنی استفاده از یک بازو و این موجب معلولیت جامعه خواهد شد.
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ادامه داد: در دنیا فناوری حرف اول را میزند و ما باید فرصتهای لازم در این حوزه را در کشور ببینیم و حضور زنان یقینا به توسعه اقتصادی در کشور کمک میکند.