براساس اظهارات یک شرکت دانشبنیان نانویی سال گذشته همانند سالهای پیشین، کاشیهای آنتیباکتریال این شرکت در بیمارستانهای شهرهای مختلف مورد استفاده قرار گرفته است.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، براساس اظهارات عضو هیأت مدیره شرکت نانو پیشتاز پارس در سال گذشته نیز همانند سالهای پیشین، کاشیهای آنتیباکتریال این شرکت در بیمارستانهای شهرهای مختلف مورد استفاده قرار گرفته است.
علیسید معصومی، عضو هیأت مدیره شرکت نانو پیشتاز پارس در این باره میگوید: «در سال ۱۳۹۸ نیز همانند سالهای قبل از آن، از کاشیهای آنتیباکتریال ما در بیمارستانهای مختلف استفاده شده است. بیمارستان کنارک چابهار، بیمارستان باغملک خوزستان و چندین بیمارستان دیگر در شهرهایی نظیر اصفهان، تهران و کرج میزبان کاشیهای نانو شرکت نانو پیشتاز پارس بودهاند.»
در بخش صادرات نیز این شرکت برنامههایی در دست اجرا دارد تا به گفته مهندس معصومی کاشیهای نانو پیشتاز پارس به کشورهای امارت، ترکیه، کویت صادر شود.
عضو هیأت مدیره شرکت نانو پیشتاز پارس از فروش در حدود ۴ هزار مترمربع از کاشیهای نانو در سال ۹۸ خبر داد و افزود: «قراردادهای در دست اجرای ما از احتمال افزایش دو برابری فروش کاشیهای نانو در سال ۹۹ حکایت دارد، به طوری که پیشبینی میکنیم که امسال بین ۱۰ تا ۱۲ هزار مترمربع از کاشیهای آنتیباکتریال نانویی شرکت نانو پیشتاز پارس در پروژههای مختلف استفاده شود.»
سید معصومی از توسعه فناوری کاشیهای آنتیباکتریال این شرکت خبر داد و گفت: «کاشیهای آنتیباکتریالی که در حال حاضر تولید میکنیم ضدباکتری بوده و ما در حال توسعه این فناوری هستیم تا بتوانیم ویروسها را نیز با فناورینانو از بین ببریم. به موفقیتهایی در این باره دست پیدا کردهایم و نتایج قابل توجهی نیز به دست آمده است. منتظر نتایج تستهای انجام شده در یکی از دانشگاهها هستیم تا این مسیر تجاریسازی این فناوری را نیز پیش بگیریم.»
عضو هیأت مدیره شرکت نانو پیشتاز پارس از آگاهی نسبتا کم مدیران بخش سلامت نسبت به این فناوری انتقاد کرد و گفت: «در بیمارستانها باید کاشیهای به صورت روزانه ضدعفونی شوند، اما استفاده از این کاشیهای نانو، بیمارستان را از ضدعفونی روزانه بینیاز میکند که این کار موجب کاهش هزینههای بیمارستان میشود. اما برخی مدیران، به دلیل تفاوت قیمت کاشیهای نانو نسبت به کاشیهای معمولی، علیرغم تایید عملکرد کاشیهای نانو، به دلیل ارزانتر بودن به سراغ کاشیهای معمولی میروند این در حالی است که اگر هزینه ضدعفونی روزانه در نظر گرفته شود، خرید کاشیهای نانو مقرون به صرفهتر خواهد بود.»
به اعتقاد وی لازم است اطلاعرسانی و فرهنگسازی در این زمینه انجام شود تا بیمارستانها بتوانند با استفاده از یک فناوری ایمنی، در دراز مدت هزینه کمتری نیز متقبل شوند.