بیشتر بخوانید:
دانشجویان جهادگر و دغدغهمند در این هفته هم به ارائه خدمات به مردم در بخشهای مختلف پرداختند و نسبت به برگزاری اردوی جهادی و حتی توزیع بستههای بهداشتی و غذایی بین نیازمندان اقداماتی انجام دادند. جهادگان دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این ایام به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم مناطق محروم شریف آباد و بست شهرستانهای دیواندره پرداختند.
گروه جهادی سفیران رهبر بسیج دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان نیز در این هفته در اقدامی به راه اندازی دوباره طرحی جهادی به نام «نذر لبخند» پرداخت و دانشجویان جهادگر در این طرح تلاش میکنند تا برای سه دانش آموز بی بضاعت محله مهدیه کرمان که در طرح «دوباره همدلی» شناسایی شده بودند، تلفن همراه برای فراگیری دروس مدرسه فراهم کنند. گروه جهادی دانشجویان مکتب سلیمانی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد سمنان هم برای تهیه بستههای معیشتی بین نیازمندان استان سمنان، پویش «مهر اربعین» را راه اندازی کردند.
بیشتر بخوانید:
دانشجویان در هفتهای که گذشت، از پیگیری و ورود به مسائل شهری و استانی نیز غافل نشدند و در این بخش هم اقدامات قابل توجهی انجام دادند. در این بخش، دانشجویان کرمانی حواشی پیش آمده پیرامون بزرگترین معدن سنگ آهن خاورمیانه را مورد بررسی قرار دادند و در آن به اتفاقات پیش آمده حول و حوش بزرگترین معدن سنگ آهن خاورمیانه پرداختند. جدای از آن، ۲۶ دفتر بسیج دانشجویی استان اردبیل در نامهای خطاب به رئیس دستگاه قضا در خصوص نحوه واگذاری کشت و صنعت مغان و لزوم پاسخگویی نهادهای مسئول در این واگذاری، نکاتی را مطرح کردند. ۲۸ دفتر تشکل دانشجویی و مردمی خراسان رضوی نیز در نامهای به دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری خواستار بررسی دقیق اسناد مطرح شده در طرح تفصیلی جنوب غرب مشهد شدند.
بیشتر بخوانید:
در هفته جاری، با پیگیریهای گروه جهادی دانشگاه فنی و حرفهای آذربایجان شرقی در خصوص جابجایی روستای کرکسر از توابع شهرستان هوراند به دلیل رانش زمین پس از سالیان، به مرحله اجرا درآمد. البته جدای از این مسئله دانشجویان کشورمان در هفته جاری از زلزله زدگان رامیان و سیل زدگان تالش و مشکلات جامعه کارگری هم غافل نشدند و به آنان نیز خدماتی ارائه کردند.
بیشتر بخوانید:
با پیگیریهای دانشجویان و مردم ماهنشان استان زنجان هم مشکل مردم روستای اطراف سد ایالو حل شد و کارگرون رفع تداخلات کشاورزی به نفع مردم رای صادر کرد و همه کسانی که در این پروژه متضرر شدند و زمین هایشان زیر آب رفته، میتوانند از شرکت آب منطقه اس، پیگیر احقاق حقوق خود باشند.
بیشتر بخوانید:
بیشتر بخوانید:
سلسله نشستهای مطالبه گری بسیج دانشجویی استان گیلان نیز در حال برگزاری است و در هفته جاری، این نشست با حضور دادستان عمومی انقلاب مرکز گیلان در سالن اجتماعات بسیج دانشجویی استان برگزار شد و فلاح میری در این جلسه مطرح کرد که یکی از معضلات گیلان، فروش اموال شرکتها و کارخانهها است و در بعضی از کارخانه ها، مدیران به کارگران مبلغی را میدهند تا به دادگستری رفته و بگویند دیگر در این کارخانه کار نمیکنیم.
سرمایه گذار پروژه «رز» در بحنورد هم که پیش از این خواهان انعقاد فوری قرارداد بود، منتظر بررسی کارشناسی موضوع در کمییونهای تخصصی شورای شهر نشد و در هفته جاری، در نامهای انصراف خود را از حضور در استان اعلام کرد. مسئله دیگری که این هفته در خراسان شمالی مطرح شد، برچیده شدن مدارس سنگی روستاهای این استان و بهره مندی هزار و ۴۰۰ مدرسه روستایی از اینترنت بود که مقدمات پیشرفت مدارس استان را تا حدودی فراهم کرده است. فعالیت پژوهشگاه شاخص پژوه اصفهان نیز در هفته جاری مورد بررسی قرار گرفت و بر اساس رای دادگاه در سال ۹۷ فعالیت این پژوهشگاه غیرقانونی اعلام شد، اما در همان زمان و با وجود رای دادگاه فعالیت این پژوهشگاه ادامه یافت.
بیشتر بخوانید:
بیشتر بخوانید:
از سویی، فعالان بسیج دانشجویی مجتمع آموزش عالی سلامت رامهرمز در هفته دوم مهرماه به موضوع تعطیلی واحدهای تولیدی سنگ شکن و بیکاری کارگران معادن منطقه جوبجی ورود کردند چرا که کارگاههای تولیدی بسیاری از شهرهای استان خوزستان از رامشیر و هفتکل تا مسجد سلیمان، مواد اولیه خود را از این معادن و سنگ شکنها تهیه میکنند و بعد از تعطیلی این واحدها بیش از ۱۰۰۰ کارگر از کار بیکار شدند که بخشی از آن، جوانان همین روستای جوبجی هستند.
بیشتر بخوانید:
مسئله دیگری که مدتهاست پیگیر آن هستیم، پروژه بافت اطراف حرم در خراسان رضوی است. معاون وزیر راه و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شرق کشور اخیرا در نامهای به شهردار مشهد، تخلفات این نهاد شهری را در بافت اطراف حرم برشمرده و در هفته جاری به این مسئله نیز پرداخته شد. جدای این مسئله، در هفته دوم مهرماه برای بار دیگر در خبرگزاری دانشجو به بررسی معضلات پس زدگی فاضلاب و آبگرفتگی معابر در شهرستان اهواز به عنوان مرکز استان خوزستان پراختیم. اهوازیها سال هاست که با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند و این مسئله به حدی جدی است که بجای دعا برای بارش باران، برای نباریدن آن دست به دعا میشوند. اعتبارات بسیاری برای حل مشکل فاضلاب اهواز به این بخش اختصاص یافته، اما تاکنون راهگشا نبوده و همچنان اهوازیها با این مشکل دست به گریبان هستند.
بیشتر بخوانید:
از تمام این مباحث بگذریم، به پرونده خصوصی سازیهای غلطی که طی سالیان گذشته رخ داده و اکنون به سوژهای داغ برای رسانهها تبدیل شده، میرسیم. در این هفته، باز هم به این مسائل پرداختیم و پیگیر آن هستیم. مسئله خصوصی سازی ماشین سازی تبریز و واگذاری آن به مش قربانعلی یکی از پروندههایی است که در این بخش مورد توجه بسیاری قرار گرفته و در این هفته، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در این باره در گفتگوی تفصیلی با دانشجو، میگوید: واگذاری کارخانههای بزرگ مثل ماشین سازی تبریز سناریویی کامل بود برای اینکه جمهوری اسلامی را از یکسری صنایع ملزم محروم کنند و نمیتوان گفت، تصادفی است.
بیشتر بخوانید: