معاون پژوهشی وزارت علوم گفت:میبایست زیر ساخت لازم فراهم شود تا شرکتهای دانش بنیان بتوانند خودشان را به بازار مصرف وصل کنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه خوارزمی ، رحیمی معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در کنفرانس بین المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تأمین در دانشگاه خوارزمی به صورت مجازی برگزار شد ، گفت: بحث زنجیره تأمین در کشور ما موضوع بسیار مهمی است ما ضعفهای مشخص و محسوسی را در زمینه زنجیره تأمین در کشور داریم.
وی افزود: به مدت پنج سال عضو صندوق تعاون نوآوری و شکوفایی کشور بوده و این صندوق بزرگترین صندوق تعاونی کشور میباشد که از شرکتهای دانشبنیان حمایت مالی به عمل میآورد و هم اکنون حدود ۶ هزار شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد و حدود ۱۷۰۰ شرکت در مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری مستقر هستند.
رحیمی اضافه کرد: تجربه من در این مدت نشان داد که اکثر شرکتهای دانش بنیان مشکل بازاریابی و بازار سازی داشتند و ما شرایطی را فراهم کردیم که تعدادی از این شرکتها گرد هم جمع شدند و شرکت دانش بنیانی تاسیس شد تا بتوانند زنجیره تولید تا مصرف نهایی را برای آنان تعیین نماید و سهامداران این شرکت خود افراد بودند.
وی تاکید کرد: میبایست زیر ساخت لازم فراهم شود تا شرکتهای دانش بنیان بتوانند خودشان را به بازار مصرف وصل کنند.
معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: بهره گیری از هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، مارکتینگ دیجیتال و... در دنیا جزء موضوعات نو و تازه میباشد و در ایران هم کار در این زمینهها آغاز شده است اینها موضوعات جالب و تازهای هستند که در این نشست در خصوص آنها بحث و تبادل نظر صورت میگیرد.