رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: ما برنامه داشتیم که ۶۰ هزار متر مربع به مساحت آموزشی پژوهشی اضافه کنیم و امروز این برنامه محقق شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در آئین بهرهبرداری از پروژههای ورزشی، پژوهشی و ورزشی که امروز ۲۶ بهمن ماه ۹۹ در دانشکده تربیت بدنی علامه طباطبایی برگزار شد، گفت: ممکن است این سوال مطرح شود که چرا دانشکده تربیت بدنی و چرا اکوسیستم جدیدی در حوزه پژوهش علوم ورزشی ایجاد شده است؛ آن هم در حالی که تعداد زیادی دانشکده تربیت بدنی در کشور وجود دارد؛ اگر بخواهیم نگاه عمیقتری به حوزه ورزش داشته باشیم، میبینیم که این حوزهای است که بازتاب تحولات اجتماعی کشور در آن دیده میشود.
سلیمی ادامه داد: استانداردهای ما به سوی المپیکی شدن نشانه میرود که توسط هیچ نهاد دولتی کنترل نمیشود و همه اینها در لایههای مختلف جامعه ما اثر میگذارد، یعنی ما وارد عرصه جهانی شدن در حوزه ورزش شدهایم.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به اینکه بعضاً به دلیل بیگانگی با حوزه ورزش به لحاظ دانشی دچار تعلیقهای بزرگ میشویم و یا تنشهای زیادی را به سمت بطن جامعه هدایت میکنیم، گفت: مهمترین عرصه اثرگذار در نشاط اجتماعی، فعالیتهای ورزشی هستند و عرصه فعالیتهای اجتماعی و روانشناسی جامعه ما ارتباط تنگاتنگی با ورزش دارد و به آن گره خورده است.
وی ادامه داد: در عرصه اقتصادی میبینیم که هزاران میلیارد تومان در طول سال، ترنول حوزههای رسمی ورزش کشور است؛ بدون آنکه درآمد معینی داشته باشیم یعنی به نوعی جامعه اقتصاد ما اقتصاد مصرف است نه اقتصاد درآمد.
سلیمی افزود: ما طرح جامعی برای اقتصاد ورزش در جامعه نداریم و به شدت نیازمند این هستیم که حوزه ورزش را با عرصه آموزش و پژوهش گره بزنیم.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: بنده پیشنهاد میدهم که پژوهشگاهها و دانشکدههای ورزشی در دانشگاههای بزرگ، یک کنسرسیومی به وجود آورند که ارتباط نزدیکی با وزارت علوم و وزارت ورزش و جوانان داشته باشد و کار ویژه آن شناخت مسائل ورزشی کشور و پیدا کردن راه حلهای آنها از طریق پژوهش باشد.
سلیمی بیان کرد: شاید بهزودی و در کوتاه مدت بتوانیم پایاننامهها و رسالههای دانشجویان را کاملاً به سمت نیازهای ورزشی کشور اختصاص دهیم. اگر میخواهیم فرهنگ اختلاف و پرخاشگری در ورزش ما وجود نداشته باشد، باید از دانشمندان این حوزه آغاز کنیم و بعد به جامعه ورزشی تسری دهیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارهستم بتوانیم پردیس شماره ۲ این دانشکده را به زودی به اتمام برسانیم. برنامهای که سال ۹۲ بنده برای توسعه دانشگاه به وزارت علوم دادم، امروز پایان پیدا میکند. ما برنامه داشتیم که ۶۰ هزار متر مربع به مساحت آموزشی پژوهشی اضافه کنیم و امروز این برنامه محقق شد.