به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در برنامه «به وقت ایران» درباره شیوع ویروس کرونا به عملکرد دولت اشاره کرد و گفت: این عملکرد به دو بخش تقسیم میشود، تفکری که دولتمردان به عنوان ستاد ملی مقابله با کرونا و همچنین تفکری که وزارت بهداشت و درمان داشتند. تفکر وزارت بهداشت و درمان وظیفه آن، نوشتن پروتکلها و بسیج جامع پزشکی و همکاران ما و فراهم کردن امکانات آی سی یو، تهیه دارو و وسایل و تمام ملزوماتی که برای درمان این بیماران بود تا به نحو احسن فراهم کند.
وی افزود: به همین دلیل متاسفانه بیش از ۳۰۰نفر از بهترین مدافعیت سلامت از جامعه پزشکی از دست دادیم. ولی دولتمردان از یک منظر به فکر مسائل اقتصادی و نگران کسب و کارهای خُرد بودند و همچنین مشکلات معیشتی مردم اضافه شده بود. توصیههایی که توسط وزارت بهداشت و درمان میشد، شاید در کمیتههایی که در ستاد ملی مبارزه با کرونا بود بعضی از این توصیهها با تفکر ما سازگاری نداشت.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: تنها روزی که محدودیتها به درستی انجام شد روز ۱۳ فروردین ماه بود و مردم به معنای واقعی رعایت کردند.
شهریاری تصریح کرد: دولت باید تسهیلات ارزان قیمت به حوزههای آسیب پذیر تزریق کند تا محدودیتها بهتر و عملیتر شکل بگیرد.
وی اضافه کرد: دولت و ستاد ملی مبارزه با کرونا باید توصیههایی که وزارت بهداشت و درمان میکند بپذیرند و اولویت را سلامت مردم بدانند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از صدا و سیما تشکر کرد و گفت: تمام شبکههای صدا و سیما توصیهها و پروتکلهای بهداشتی که توسط همکاران و وزارت بهداشت به طور کامل پخش شد و آموزشها به اندازه کافی ارائه شده است.
شهریاری به دولت الکترونیک اشاره کرد و گفت: بسیاری از خدمات را میتوان با دورکاری و سیستم غیرحضوری انجام داد بنابراین این امر محقق نمیشود. متاسفانه بدون در نظر گرفتن منابع مالی، نیروی انسانی و مدیریت آرزوهای خود را تبدیل به قانون میکنیم به همین دلیل ۳۰درصد از آن اجرایی و عملیاتی نمیشوند.