به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدابراهیم اعلمیآلآقا رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: اخیراً رتبه دانشگاههای جامع کشور در نظام رتبهبندی ISC اعلام شده که در برخی از شاخصهای دانشگاه، نیازمند اصلاحات جدی هستیم.
اعلمیآلآقا افزود: دانشگاه رازی همچنان جایگاه مطلوب خود را در زمینه شاخص پژوهش در سطح دانشگاههای جامع کشور حفظ کرده و باید تدارک ویژهای برای شاخصهای مورد توجه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام که مبنای رتبهبندی دانشگاههای کشور قرار گرفته، لحاظ شود.
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: فناوری، اثرگذاری اقتصادی و اثربخشی اجتماعی از جمله شاخصهای مورد تاکید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رتبهبندی دانشگاهها هستند و باید در حوزه آموزش، به مولفههایی مانند وضعیت اشتغال دانشآموختگان، بهروز رسانی دروس و توجه به مسائل مهارتی، بیشتر و جدیتر بپردازیم و رؤسای دانشکدهها هم باید به طور جدی به این شاخصها توجه و آن را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دهند.
وی ادامه داد: برای موفقیت در برنامههای ابلاغی وزارت عتف و شاخصهای نظام رتبهبندی ISC نیازمند مشارکت و دغدغه جدی همه اساتید، مدیران ستادی و روسای دانشکدهها هستیم.
اعلمیآلآقا خاطرنشان کرد: در این رتبهبندی دانشگاه رازی در شاخص پژوهش همچنان وضعیت مطلوبی دارد و در سطح ۷۲ دانشگاه جامع کشور، رتبه ۱۳ را کسب کرده است.
وی بیان کرد: دانشگاه رازی در شاخص فناوری نیازمند تحرک و توجه جدی است، البته با توجه به اینکه بخشی از پارامترهای سنجش دانشگاهها بر اساس خوداظهاری و بخشی بر اساس استفاده از دادههای پایگاههای استنادی مانند WOS، SCOPUS و... نیز است؛ انتظار میرود در بحث خوداظهاری ضمن ارائه آمار دقیق و صحیح توسط واحدهای ذیربط دانشگاه در نظر گرفته شود.