به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست رسانهای بینالمللی ربوکاپ آزاد ایران به میزبانی خبرگزاری علم و فناوری (آنا) و جمعی از خبرنگاران حوزه فناوری برگزار شد.
حسنپور، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد با اشاره به هدف این باشگاه گفت: باشگاه پژوهشگران جوان با هدف شناسایی، جذب، هدایت و حمایت پژوهشگران شکل گرفته است.
وی ادامه داد: متولی برگزاری این مسابقات علمی دانشگاه آزاد است که در سند تحول ۵ ساله دانشگاه نیز به آن اشاره شده است.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان با اشاره به مسایقات بینالمللی ربوکاپ گفت: ربوکاپ یکی از جامعترین برنامههای دانشگاه است و از شبکه متخصصین که در این حوزه فعالاند شکل گرفته. تا کنون ۱۷ دوره این مسابقات برگزار شده دانشآموزان، دانشجویان، فارغالتحصیلان و علاقهمندان حوزه هوش مصنوعی فرصتی دارند که در این مسابقات شرکتکنند.
حسنپور تصریح کرد: ربوکاپ مانوری برای افرایش توان حل مسئله به فعالین این حوزه است.
داود ثمری، معاون فناوری و نواوری دانشگاه ازاد اسلامی وحد علوم و تحقیقات با اشاره به برگزاری ۱۷ دوره مسابقات ربوکاپ گفت: برگزاری مسابقات ربوکاپ باعث برند شدن دانشگاه ازاد شده است و امروزه این مسابقه تبدیل به بزرگترین رویداد فناورانه کشور شده است.
وی با اشاره به هدف برگزاری مسابقات گفت: آشنا کردن دانشجویان و دانش آموزان با مباحث تئوری و عملی هوش مصنوعی و تجاریسازی رباتهای ساخته شده از سوی تیمها از اهداف برگزاری این رویداد فناورانه است؛ ضمن آنکه این رویداد راهکاری برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان خواهد بود.
معاون فناوری و نوآوری واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد از حمایت تیمهای برتر این رقابت خبر داد و گفت: ۵ تیم برتر دانشگاه آزاد به طور کامل مورد حمایت قرار میگیرند و سایر تیمهای برگزیده در صورت تمایل در مرکز رشد این دانشگاه مستقر خواهند شد.
وی تصریح کرد: اخیرا مرکز رشد واحد علوم و تحقیقات کد نوآوری را دریافت کرده است که این کد موجب خواهد شد تیمهای مستقر در این مرکز بتوانند با مراجعه به ادارات مالیات و بیمه از خدمات و تسهیلات بیمهای و مالیاتی بهرهمند شوند.