به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین زارع، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور، با اشاره به نکات مهم پیرامون نشست معاونین دانشجویی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی که اخیرا در سیستان و بلوچستان برگزار شد گفت: در این نشست بنده، در دو نوبت، به عنوان نماینده دانشجویان دانشگاه پیام نور برای طرح مطالبات دانشجویان صحبت کردم.
وی افزود: متاسفانه بعد از بیماری کرونا در خصوص وامهای صندوق رفاه، دانشگاه پیام نور در اسناد بالا دستی آنطور که باید، دیده نشد و همچنین سهمیه تغذیه دانشجویی هم بعد از کرونا به همه دانشگاهها بجز دانشگاه پیام نور برگشت، که مورد مطالبه جدی ما در این نشست بود. در خصوص این دو مقوله، با حمایتهای ریاست دانشگاه و مکاتباتی که صورت گرفت، علی رغم اینکه از قبل در اسناد بالا دستی دانشگاه پیام نور دیده نشده بود، تسهیلاتی را دریافتکردیم که البته با آنچه که نیاز داریم، فاصله زیادی دارد. این دو موضوع مهم در نشست معاونین به عنوان مطالبات اصلی دانشگاه پیام نور مطرح شد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور افزود: موضوع مهم دیگری که مطرح شد، حمایت از فعالیتهای تربیت بدنی با تجهیز سالنهای ورزشی در کشور، علی الخصوص استانهای کم برخوردار مثل سیستان و بلوچستان بود. دانشگاه پیام نور یک دانشگاه با گستره ملی است، و بسیاری از دانشجویان ما از مراکزی هستند که اصطلاحاً کم برخوردارند و وجود سالنهای ورزشی در دانشگاه کمک بزرگی در ارائه خدمات به دانشجویان میباشد.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مواردی که به جد مطرح شد، اعتبارسنجی دانشنامههای دانش آموختگی دانشگاه پیام نور بود. ما متاسفانه با برخی از سازمانها مواجه هستیم که در جذب دانش آموختگان عدالت را رعایت نمیکنند و دانشجویان عزیز ما که از دانشگاه پیام نور فارغ التحصیل میشوند، را به عنوان شاغل جذب نمیکنند. با توجه به اینکه منابع درسی ما بسیار جامع و ارزشیابی آموزشی ما متمرکز است، ممکن است دانشجویان ما معدلشان پایین باشد، اما میزان دانش و سوادشان بالاست. در این نشست از رییس سازمان امور دانشجویان تقاضا کردم شخصاً در این زمینه ورود کند تا دلیل تبعیض بعضی از سازمانها در پذیرش دانش آموختگان ما روشن شود.