رضا فدایی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در سمنان، تصریح کرد: نقطه عطف هشت سال دفاع مقدس و هشت ماه فتنه تبعیت مردم از ولایت فقیه بود، و این تبعیت حرکت خودجوش مردمی را به حماسه تبدیل کرد.
وی ادامه داد: حماسه 9 دی یک حرکت خودجوش مردمی بود و وابسته به شخص یا گروه و یا جریان خاصی نبود و همه اقشار مردم در آن حضور مؤثر داشتند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاههای شاهرود با بیان اینکه این بصیرت زنان ایرانی بود که این حماسه را به وجود آورد و رونق بخشید، افزود: در این میان روحانیت، مداحان و دانشجویان نقش ویژهای داشتند و البته نقش زنان نیز بسیار قابل توجه بود؛ چراکه هنگامی که یک خانم با همسر و فرزندانش به صحنه میآید یعنی تمام زندگیاش را فدای اسلام کرده است .
فدایی با اشاره به فرمایشات امام راحل (ره) مبنی بر اینکه پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکتتان آسیب نرسد، بیان کرد: تا زمانی که راه و رفتار و کردارمان مطابق با رفتار و کردار رهبری باشد در هیچ شرایطی صدمه نخواهیم دید؛ ولی هر جا که از فرامین رهبری گذر کردیم، دچار ضرر و زیان شدیم.
وی ادامه داد : از صدر اسلام نیز چنین بوده است هر گاه مردم از رهبرشان تبعیت کردند و همراه رهبری بودند موفق بودند؛ ولی زمانی که تبعیت از رهبری را رها کرده و دچار اختلاف شدند و اختلاف خود را به جامعه کشاندند، جامعه دچار بیماری شد.
مسئول بسیج دانشجویی شاهرود افزود: دشمن پس از حماسه 9 دی دریافت تا زمانی که مردم با محوریت رهبری در جامعه حرکت کنند، نمیتواند در آنها نفوذ کند، شاید بتواند در عده خاصی نفوذ کند، لیکن تا زمانی که مردم پشت ولایت ایستادهاند، هیچ اتفاقی برای این انقلاب نمیافتد.
فدایی گفت: اگر مسئولان همطراز با رهبری عمل کنند، یعنی نه عقبتر از رهبری و نه جلوتر از رهبری، و خود را بالاتر از رهبری ندانند، خیلی از مشکلاتی که در فتنه 88 شاهد آن بودیم، دیگر رخ نمیدهد.
وی ادامه داد: افرادی فتنه 88 را به وجود آوردند که تشنه قدرت بودند، نه شیفته خدمت و در واقع باید هدف مسئولان حل مشکلات مردم باشد و منفعت نظام و مردم را بر منفعت شخصی و حزبی ترجیح دهند.
مسئول بسیج دانشجویی شاهرود با بیان اینکه افراد بیبصیرت اتفاقات 7 دی را به وجود آوردند، گفت: چهرههای نفاقگونه دشمنان برای افرادی که شک و تردید داشتند به برکت روز عاشورا آشکار شد و مردم ولایتمدار ایران نیز میدانند با منافقان چگونه برخورد کنند.
فدایی بیان کرد: حماسه 9 دی باید از زوایای گوناگون بررسی و تبیین شود و فضای غبارآلودی که جریان فتنه به وجود آورده بود برای مردم بیان شود؛ چرا که ممکن است این اتفاقات دوباره تکرار شود.
وی با بیان اینکه ریشه هشت ماه فتنه به حوادث کوی دانشگاه در سال 78 برمیگردد، گفت: دشمن از آن زمان روی نسل جوان و دانشجوی ما سرمایهگذاری و برنامهریزی کرده و از خودجوشی دانشجویان به نفع خود و برای ضربه زدن به نظام استفاده میکند.
مسئول بسیج دانشجویی شاهرود ادامه داد: ما اگر کرسیهای آزاداندیشی را جدیتر اجرا کنیم و فرصتی را برای جوانان ایجاد کنیم تا حرف هایشان را بزنند، جوانان نیز هیچگاه برای ابراز عقایدشان به خیابان نمیآیند و اینگونه اغتشاشات ایجاد نمی شود.
فدایی خاطرنشان کرد: از دیگر راههای افزایش بصیرت دانشجویان، اجرای مسیرهای جریانشناسی است و اگر جریان انقلاب از ابتدا تا کنون برای دانشجویان که افسران جنگ نرم نیز هستند، ارائه و تبیین شود، دانشجویان نیز در مقابل اتفاقات اینچنینی آماده شده و درست و به موقع عمل میکنند.