به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در ایمن همایش که سه شنبه 15 اسفند برگزار شد گفت: همه ما سخنانی از قرآن و نهج البلاغه شنیده ایم و ترجمه آنها را نیز می دانیم در حالیکه مفهوم اصلی آن را در زندگی روزمره مان به کار نمی گیریم و در واقع مفهوم اصلی آنها را درک نمی کنیم.
حجت الاسلام خدایی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص سبک زندگی اسلامی افزود: ما در بخش های مختلفی دارای خلا هستیم، در زمینه سبک خانواده، ازدواج، شهروندی، خوراک، پوشاک و بخش های دیگری دچار نقیضه هایی هستیم که باید به این نقیضه ها پرداخت و سعی در برطف کردن آنها نماییم.
وی بیان داشت: کشور ما گاهی اوقات، بی مورد به مصرف بعضی از اقلام ورود پیدا می کند. اقلامی مثل برنج، پسته کمیاب شده به علت اینکه جامعه ما مهارت و هوشمندی اقتصادی لازم را ندارد. با اینکه می دانند احتکار یکی از علل کمبود کالاهای مذکور است باز هم به جای اجتناب اشتها می ورزند و این نکته ما را به این نتیجه می رساند که متون غنی مکتب حیات بخش اسلامی و علوی خود همه چیز را دارد اما ما از آنها غافل شده ایم.
معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه لرستان گفت: ما باید مسائل خود را جلوی میز نهج البلاغه بگذاریم ببینیم حضرت علی(ع) چه رهاورد و راهکاری برای ما دارد.
حجت الاسلام خدایی تصریح کرد: یکی از ایراداتی که به ما مدیران وارد است مدیریت زمان است که در نهج البلاغه امیرالمومنین علی (ع) راه های زیادی برای حل این مسئله بیان شده است و این یکی از اتفاقاتی است که در سبک زندگی اسلامی نیاز داریم.
رئیس دانشگاه لرستان نیز در این همایش گفت: امروز دنیا بیشتر از هر زمانی تشنه سیره علوی است وبرای پایان دادن به آلام جوامع بشری سیره علوی درمانی بی نظیر است.
زمانیان اضافه کرد: در همین راستا دانشگاه لرستان برای بازشناسی هرچه بیشتر سبک زندگی اسلامی اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته نهج البلاغه کرده است.
وی افزود: دانشگاه لرستان با داشتن حدود 9000 دانشجو در 7 دانشکده و 4 واحد اقماری از جمله معدود دانشگاه هایی است که اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته نهج البلاغه کرده است.