به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، کرمی روز گذشته در جمع دبیران کانون مطالعات زنان و خانواده دانشگاه های کرمان، با اشاره به اینکه هر کسی از منظر و دیدگاه خودش بر روی حوزه زنان می پردازد، تصریح کرد: حضور یک دختر در جامعه با تحصیل شکل می گیرد.
وی افزود: دختری که حیا و عفت در درونش نهادینه نشده باشد جامعه را به انحطاط می کشد و در جامعه همانند یک ویروس می ماند.
مسئول واحد خواهران سازمان بسیج دانشجویی کشور بیان داشت: آموزش و پرورش در بحث آموزش آموزه های زندگی در مدارس غفلت کرده و روزمره فقط به صورت کلاسیک تدریس داده می شود.
کرمی گفت: در جامعه کنونی پسرها در انتخاب همسر به زیبایی و پول دار بودن دختر می پردازند و دخترها به مادیات، تحصیلات و ظاهر پسر توجه می کنند و در این میان به دین کم تر توجه می کنند و این افراد در زندگی خود با مشکل روبه رو می شوند، چراکه آموزه ها به دستمان نرسیده و یک خلا محسوب می شود.
وی با بیان اینکه به جای اینکه به آموزه های دینی در جامعه بپردازیم در عرف جامعه غرق می شویم، افزود: دین را با جامعه هماهنگ نکرده ایم و در عرف جامعه غرق می شویم و به همین دلیل در دام جریان های انحرافی که در جامعه وجود دارد، می افتیم.
مسئول واحد خواهران سازمان بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: باید حوزه خانواده با استفاده از نرم افزارها و سخنرانی ها به دختران جوان در دانشگاه ها آموزش داده شود.
کرمی با اشاره به اینکه باید فهم و اطلاعات را به روز کنیم تا در دام جریان های انحرافی گرفتار نشویم، گفت: تعداد کانون های مطالعات زنان و خانواده در دانشگاه ها نسبت به کانون های فرهنگی و علمی کم تر است.
وی تصریح کرد: سیستم آموزش و پرورش معیوب است و آموزش عالی معیوب تر، به دلیل اینکه رشته های سخت مردانه هم برای دختران گذاشته شده و در برخی از رشته اشتغال متناسب با کرامت های زن نیست.
مسئول واحد خواهران سازمان بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه 500 کانون فعال و نیمه فعال مطالعات زنان و خانوده در دانشگاه های کشور وجود دارد، افزود: در سال جاری 90 میلیون تومان اعتبار در حوزه کانون مطالعات زنان و خانوده در کشور اختصاص داده شده است.
کرمی با بیان اینکه جریان های انحرافی علاوه بر ماهواره و اینترنت از طریق رسانه های ملی نیز زیرپوستی وارد زندگی ما می شوند.
وی با اشاره به اینکه جریان های انحرافی می خواهند زن را که محور خانواده است را جدا و فرهنگ ما را تغییر دهند، افزود: برخی از زنان بسیاری از نقش های خانوادگی خود را کاهش می دهند تا بیش تر در اجتماع حضور داشته باشد و در این زمان جوان و نوجوان در خانه به وسیله اینترنت، ماهواره و هزاران آسیب که در خانه وجود داردف به انحراف کشیده می شود.
مسئول واحد خواهران سازمان بسیج دانشجویی کشور از برنامه های کانون مطالعات زنان و خانواده در سال جاری خبر داد و گفت: هر پایگاه حلقه های صالحین خواهر و برادر با اعتبار جداگانه اجرا می شود و برای حلقه عام خواهر و حلقه عام برادر هم اعتبارات تخصیص داده شده است.
کرمی رشد و توانمندسازی اعضای حلقه، سرحلقه ها در بخش زنان و خانواده، نقش دختران در خانه پدری، انتخاب همسر، شناخت جریان های انحرافی و معرفی الگوهای ناب اسلامی را از جمله برنامه های سال 92 کانون مطالعات زنان و خانواده در دانشگاه ها عنوان کرد و گقت: در برگزاری کرسی های آزاد اندیشی 25 درصد سهمیه خواهران است که درصد هر استان ابلاغ خواهد شد.