به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، مصطفی مطلوبی بعدازظهر سه شنبه 3 اردیبهشت در نشست خبری در محل دانشگاه لرستان تصریح کرد: سخنرانی محمد باقر قالیباف در دانشگاه لرستان قطعی شده است اما به گفته محسن رضایی دیگر کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بدلیل انجام سفر هیئت دولت به لرستان سخنرانی این کاندیدا که قرار بود 11 اردیبهشت انجام شود به خواست این کاندیدا به زمان دیگری موکول شد.
وی افزود: طبق رایزنی های صورت گرفته سفر قالیباف به لرستان برای خرداد ماه تنظیم شده که یک سخنرانی نیز در دانشگاه لرستان خواهد داشت.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه لرستان با اشاره به قطعی شدن حضور کاندیداهایی همچون رضایی، ولایتی، کواکبیان، لنکرانی، پورمحمدی، قالیباف، رضایی و همچنین صفار هرندی در دانشگاه لرستان گفت: اکثر این کاندیداها تا 20 اردیبهشت در دانشگاه لرستان سخنرانی می کنند.
مطلوبی ادامه داد: سخنرانی صفار هرندی با موضوع بررسی فرهنگ در دولت های گذشته و شاخص های فرهنگ در دولت یازدهم هشت اردیبهشت در این دانشگاه برگزار می شود.
وی با تاکید بر اینکه فضای دانشگاه به دلیل علمی بودن آن با فضای عمومی جامعه متفات است به کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری توصیه کرد که در چارچوب علم و منطق و بدور از هرگونه هوچی گری در فضای دانشگاه سخنرانی کنند.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه لرستان همچنین از انتشار نشریه صراط این تشکل ویژه انتخابات ریاست جمهوری در سطح دانشگاههای کشور خبر داد و گفت: در این نشریه که با تیراژ 40 هزار نسخه منتشر می شود به بررسی عملکرد دولت های بعد از انقلاب، پشت پرده رسانه های غربی و 30 سال تحریم و پیشرفت پرداخته شده است.
مطلوبی برگزاری تریبون های آزاد در سطح دانشگاه و خوابگاهها و برگزاری کرسی های آزاداندیشی را از دیگر برنامه های این تشکل در راستای بستر سازی مناسب برای خلق حماسه سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد.
وی با انتقاد از اقدام وزارت علوم در تغییر زمان امتحانات و کاهش طول ترم تصریح کرد: فتنه 88 برای سالها نظام را بیمه کرد با این وجود ضرورتی نداشت که با جلو انداختن امتحانات دانشگاه را در ایام انتخابات ریاست جمهوری از شور و حال بیندازند.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه لرستان گفت: امیدواریم که اینگونه تصمیمات در دیگر انتخابات از ناحیه وزارت علوم و دستگاههای ذی ربط اتخاذ نشود.
مطلوبی با اذعان به اینکه کاندیدای مورد حمایت جامعه اسلامی دانشجویان می بایست معتقد به سه گفتمان عدالت، پیشرفت و مقاوت باشد ادامه داد: در خرداد ماه کاندیدای مورد حمایت این تشکل معرفی می شود.
وی با تاکید بر اینکه گفتمان سوم تیر به طور قطع یقین مورد حمایت این تشکل است اضافه کرد: عدالت، استکبارستیزی، خدمت به محرومین، زنده کردن آرمانهای انقلاب و... شاخصه های رئیس جمهور منتخب در سوم تیر بود که رئیس جمهور آینده هم باید از این شاخصه ها برخوردار باشد.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه لرستان با اذعان به اینکه متاسفانه دولت دهم با بروز جریان انحرافی از ولایت و گفتمان سوم تیرفاصله گرفت گفت: مردم از رجال سیاسی و دعواهای سیاسی خسته شده اند اما حضور میلیونی آنها در راهپیمایی 22 بهمن نشان داد که آنها پا در رکاب نظام هستند و در انتخابات ریاست جمهوری نیز با خلق حماسه سیاسی برگ دیگری بر افتخارات خود در دفاع از اسلام و انقلاب برجا می گذارند.
مطلوبی بی ارزش بودن رای مردم در انتخابات را بی پایه و اساس خواند و خاطرنشان کرد: بازرگان، رجایی، رهبر انقلاب، هاشمی، خاتمی و احمدی نژاد هفت تفکر متفاوت بوده اند که در ایران حکومت کرده اند قطعا اگر رای مردم بی ارزش بود افرادی با افکار متفاوت بر ایران کشور حاکم نمی شدند.
وی در ادامه با اذعان به اینکه مردم دیگر به اصلاحات میل و رقبتی ندارند افزود: مردم حاضر نیستند سرنوشت کشور را بار دیگر بدست کسانی بسپارند که در زمان حاکمیتشان معنویت را قربانی کردند.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه لرستان تصریح کرد: همراهان خاتمی را کسانی تشکیل دادند که امروز با سیا، موساد و ام آی سیکس همراهی می کنند.
مطلوبی با اذعان به اینکه سیاست خارجی دولت اصلاحات عزت ملت ایران را لگدمال کرد متذکر شد: دولت یازدهم می بایست در سیاست خارجی دیپلماسی عمومی فعال داشته باشد.
وی ادامه داد: متاسفانه در دولت خاتمی فرهنگ به سمت فرهنگ غربی سوق داده شد و فرهنگ مهدویت کنار گذاشته شد و اگر چه در دولت نهم تلاشهایی برای احیاء فرهنگ مهدویت در کشور شداما در دولت دهم با رخنه جریان انحرافی در دولت فرهنگ به سمت باستان گرایی گرایش پیدا کرد و به بیراهه رفت.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه لرستان در ادامه خواستار برنامه های اقتصادی کاندیداها با رویکرد اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و گفت: متاسفانه در صحبت هایی که با چند نفر از کاندیداها داشته ام تنها از اقتصاد مقاومتی حرف می زنند و هیچ گونه برنامه عملیاتی برای تحقق این گفتمان ارائه نمی دهند.
مطلوبی اضافه کرد: در طول سه دهه گذشته از عمر انقلاب اقتصاد لیبرالی حاکم بر کشور جوابگو نبوده و غربی ها نیز با این اقتصاد به بن بست رسیده اند با این حال مطالبه ما از کاندیداهای ریاست جمهوری این است که برنامه خود را برای تحقق اقتصاد مقاومتی ارائه دهند.