دانشجویان دانشگاه مازندران در کافه انتخابات دانشگاه با تاکید بر لزوم شرکت همه سلیقهها در انتخابات اعلام کردند: همه ما باید برای تعیین سرنوشت کشور به دست خود و جلوگیری از ضربه دشمنان به نظام اسلامی در انتخابات شرکت کنیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، برنامه کافه انتخابات دانشگاه مازندران امروز با موضوع «رای می دهم/ رای نمی دهم» در دانشکده علوم انسانی این دانشگاه برگزار شد.
یکی از دانشجویان رشته جامعه شناسی در این خصوص گفت: روز 24 خرداد ماه امسال، روزی مهم در تاریخ کشورمان خواهد بود؛ چراکه در این روز، انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری برگزار می شود.
وی با بیان اینکه این انتخابات از این لحاظ مهم است که در برهه ای قرار گرفته ایم که بیشترین فشار ممکن را دول غربی به کشور ما وارد ساخته و در انواع تحریم ها، ما را محاصره کرده اند، ادامه داد: در اینجاست که ما باید با انتخاب اصلح ترین کاندیداها و روانه ساختن آنان به مجلس به عنوان نماینده مجلس، راه را برای نظام جمهوری اسلامی هموارتر سازیم تا بتواند با این چالش ها مبارزه کند.
مقدم، یکی دیگر از دانشجویان در این خصوص گفت: بعضی ها که خود را وابسته به جریانات سیاسی مخالف دولت می دانند، با سطحی نگری شنیده شده که قصد تحریم انتخابات را دارند؛ ولی اگر آنان بفکر کشور و سرنوشت خود باشند، می آیند و به آن کاندیدایی که بیشترین قدرت انتقال معلومات و اطلاعات و همچنین دلسوزترین کاندیدا برای کشور رای می دهند، حال با هر گرایش سیاسی که آن کاندیدا دارد.
وی ادامه داد: بعضی ها فریب دشمن را خورده و صحبت از تقلب در انتخابات را بیان می کنند، در صورتی که از این اطلاع ندارند که در هر شعبه اخذ رای، نمایندگان فرمانداری و شورای نگهبان و وزارت کشور حضور دارند و به امر انتخابات رسیدگی کامل می کنند، حتی نمایندگانی از کاندیداها نیز در بعضی شعبه ها بر عملکرد و حتی شمارش آرا نظارت می کنند.
محمدی از دانشجویان فعال دانشگاه نیز دو بحث را مهم دانست و در ابتدا حضور دانشجویان را با توجه به سخنان مقام معظم رهبری، ضروری دانست و با درست ندانستن تحریم انتخابات، انتخابات را جزو زیر ساختهای کشور دانست و تاکید کرد: درست است که ما در برخی از زمینه ها نقدهای را داریم؛ اما این نقدها دلیل بر تحریم انتخابات نیست و ما با شرکت در انتخابات عزت کشور را حفظ می کنیم.
وی دانشگاهی بودن نامزدها را عامل مهمی در جهت رفع مشکلات دانشگاهی و محرومیتها دانست و به دانشجویان که جزو قشر روشن فکر و نخبه جامعه، هستند، انتخاب صحیح را پیشنهاد داد.
در ادامه یکی دیگر از دانشجویان به پای تریبون آمد و وجود فضای آزاد در دانشگاه را بدون استقبال همراه دانست و بیان داشت: هرکس برای حضور و یا عدم حضور خود دلیل دارد، عده ای هم این فضاها را می خواهند؛ اما بدانید مشارکت یعنی تعیین سرنوشت کشور.
وی از همه خواست که این مشارکت همراه با رای فروشی نباشد تا به کشور ضربه ای وارد نشود.
زارع، یکی از طرفداران حضور در انتخابات، ابتدا مقدمه چینی کرد و معنی آزادی را پرسید و در جواب دانشجویان که آزادی را نبود خفقان می دانستند، آزادی را حق انتخاب دانست و اغتشاش و آشوب در جامعه به خاطر نبود کاندیداهای مورد نظر را تنها برعلیه آزادی می دانست که موجب سلب آرامش می شود.
وی رای دادن را یک تکلیف و حق دانست و گفت: ما باید مطیع اوامر خدا باشیم و برای رضای خدا عمل کنیم.
رمضان زاده، از فعالان دانشجویی به دور از واهمه، ضعف در عملکردهای اقتصادی دولت و همچنین وارد آمدن فشار شدید اقتصادی به مردم را قبول کرد؛ ولی از دانشجویان خواست موقعیت کشور را هم در نظر بگیرند.
وی با بیان اینکه شرکت نکردن برای مردم بی تاثیر و برای دشمنان خوشحال کننده است، درست انتخاب کردن را تنها راه حل معرفی کرد و افزود: گزینش افراد باید در اولویت باشد.
این فعال دانشجویی پایبندی کاندیداها به انقلاب را متذکر شد و تصریح کرد: ایرادات گفته شده صحیح است و در رفتار دولت مردان ضعف هایی دیده می شود؛ ولی رای ندادن گره گشا نیست.