به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از واحد خبر و اطلاع رسانی بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع)، آیتالله سید محمدعلی علوی گرگانی امروز در جمع اعضای شورای مرکزی بزرگداشت دهه کرامت اختلاف در کیفیت افراد را یکی از نشانههای قدرت خداوند دانست و بیان داشت: این مفهوم با نگاهی به آیات قرآن قابل برداشت است.
وی با تاکید بر تعظیم شعائر الهی افزود: بزرگداشت ائمه اطهار(ع) و خاندان اهل بیت(ع) که در رأس آنها حضرت محمد(ص) قرار دارند، بهترین شعائر محسوب میشود.
استاد برجسته حوزه علمیه قم با اشاره به سفر حضرت فاطمه معصومه(س) به ایران و رسیدن ایشان به قم تصریح کرد: آن حضرت زمانی که در ساوه حضور داشتند از یارانشان پرسیدند چه زمانی به قم خواهند رسید و این امر نشان میدهد ایشان میدانستند که در قم رحلت خواهند فرمود.
آیتالله علوی گرگانی ادامه داد: دهه کرامت فرصتی است که باید کمال احترام و تعظیم شعائر در آن صورت بگیرد؛ ستاد بزرگداشت دهه کرامت بسیار ارزشمند است و به یقین موجب شفاعت از سوی حضرت معصومه(س) در روز قیامت خواهد بود.
وی با بیان اینکه فعالیتهای گسترده در دهه کرامت باید در دستور کار همه سازمانها و نهادهای فرهنگی و مذهبی قرار گیرد، گفت: جایگاه حضرت معصومه(س) در روایات اسلامی بسیار بالاست؛ به طوری که امام صادق(ع) در حدیثی که پیش از ولادت امام موسی کاظم(ع) پدر گرامی آن حضرت بیان فرمودند، عنوان کردند که زیارت این بانوی کریمه اگر با معرفت صورت بگیرد موجب ورود انسان به بهشت خواهد بود.
استاد خارج فقه حوزه علمیه قم تصریح کرد: برگزاری جشنهای دهه کرامت در سطح بینالمللی باید در دستور کار قرار بگیرد و در این میان جشنهای رضوی و فاطمی باید رونقی فراتر از میزان کنونی داشته باشند.
برپایی جشن های دهه کرامت در 200 نقطه جهان
در این دیدار سید جواد جعفری، مدیرعامل بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) تصریح کرد: 100 دستگاه فرهنگی از جمله وزارتخانهها و سازمانهای گوناگون وارد عمل شدهاند تا در دهه کرامت برنامههایی را به مرحله اجرا درآورند.
وی با بیان اینکه تلاش برای گسترش مفاهیم رضوی در دهه کرامت دارای ارزش فراوانی است، تصریح کرد: شورای هماهنگی جشنهای دهه کرامت که از 30 سازمان طی میثاقی مشترک تشکیل شده در این زمینه وارد عمل شده و فعالیتهای خوبی را ساماندهی کرده است.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) ادامه داد: طی سفر امام رضا(ع) در ایران قدمگاههای مختلفی وجود دارند که در همه این اماکن جشنهایی در دهه کرامت برگزار میشود.
جعفری با اشاره به وظایف دستگاههای فرهنگی و هنری کشور در زمینه گسترش فرهنگ تشییع بیان داشت: در حال حاضر 100 دستگاه فرهنگی از جمله وزارتخانهها و سازمانهای گوناگون وارد عمل شدهاند تا در دهه کرامت برنامههایی را به مرحله اجرا درآورند؛ قرار است طی این دهه دستاوردهای فرهنگی، فکری و مذهبی در اختیار عموم اقشار جامعه قرار گیرند.
وی با تاکید بر بهرهمندی از مراجع تقلید، بزرگان و علما به منظور غنابخشی به فعالیتهای ستاد بزرگداشت دهه کرامت گفت: این دیدار نیز در همین راستا صورت گرفته است.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) با بیان اینکه جشنهایی در 200 نقطه از جهان به منظور بزرگداشت دهه کرامت و میلاد امام رضا(ع) برگزار میشوند، خاطرنشان کرد: گسترش این کار با تاکید بر رویکردهای علمی و پژوهشی به منظور توسعه فرهنگ اهل بیت(ع) در سراسر جهان ضروری است.