مدیرکل هماهنگی امور استانهای وزارت ورزش و جوانان گفت: دانشگاهها باید مشارکت بیشتری در فعالیتهای علمی پژوهشی بخش ورزش داشته باشند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، ایرج رحمانی امروز در سومین همایش ملی «ورزش برای همه» در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان بیان داشت: دانشگاه ها در راس فعالیت های پژوهشی و علمی حوزه ورزش قرار دارند.
وی با بیان اینکه بودجه های کنونی پاسخگوی نیاز ورزش کشور نیست برمشارکت فعالانه خیرین در این حوزه تاکید کرد.
مدیر کل سابق ورزش و جوانان استان زنجان نقش مجمع خیرین ورزشی را در بهبود وضعیت این حوزه مهم برشمرد و افزود: این مجمع در دو استان کشور راه اندازی شده است.
رحمانی خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ ورزش موجب کاهش بسیاری از مشکلات روحی و جسمی خواهد شد؛ بنابراین سرمایه گذاری در این حوزه بسیار سود ده است.
ورزش همگانی باید به سمت علمی شدن حرکت کند
محمد رضا دوست محمدی، نایب رئیس فدراسیون ورزش های همگانی کشور نیز با تاکید بر لزوم علمی شدن ورزش های همگانی بیان کرد: مشارکت مراکز آموزش عالی در این مسیر ضروری و مثمرخواهد بود.
وی افزود: آموزش نقش مهمی در ترویج فرهنگ ورزش های همگانی دارد.
دوست محمدی با اشاره به فعالیت آکادمی ورزش های همگانی بیان کرد: این آکادمی متشکل از 24 انجمن ورزشی، سه کمیته مستقل و 56 کمیته زیر مجموعه است.
نایب رئیس فدراسیون ورزش های همگانی کشور طی یک سال گذشته در راستای ترویج فرهنگ ورزش همگانی 640 دوره آموزشی برای افراد ذی ربط از جمله مربیان برگزار شده است.
وی ورزش های همگانی را از ارکان مهم سلامت جامعه دانست و افزود: همکاری و هم افزایی بخش های مختلف در زمینه تقویت ورزش همگانی ضروری است.
مدیر عامل شرکت خالص سازان روی نیز در این همایش گفت: دولت به تنهایی امکان تامین همه هزینه های مورد نیاز بخش ورزش را ندارد و مشارکت بخش خصوصی در این زمینه لازم است.
یوسف مرادلو بیان کرد: تا کنون دولت فقط تامین 20 درصد نیازهای ورزشی را به عهده داشته و بقیه هزینه ها را بخش خصوصی پرداخته است.
لازم به ذکر است، حدود 250 مقاله برای رقابت در سومین همایش ملی «ورزش برای همه» به دبیرخانه این همایش وصول شده است.