به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو " در کرمان ؛ عباسعلی رستمی نسب در نخستین نشست بررسی سیاستهای ابلاغی علم و فنآوری از سوی مقام معظم رهبری در مجتمع رسانهای کویر کرمان، گفت: رابطه انسان و موجودات و علم و تکنولوژی در حد بسیار زیادی در سایه شناخت و معرفت صورت میگیرد .
دانشیار دانشگاه شهید باهنر کرمان ادامه داد: اگر بخواهیم کشور و جامعه موفقی داشته باشیم باید بتوانیم به صورت مطلوب از راههای متفاوت و از دیدگاههای مختلف جهان بینی و تفکر در حوزههای متفاوتی به سطح مطلوبی برسیم.
وی خاطرنشان کرد: وزارت علوم و تحقیقات نقش بسیار زیادی بعد از آموزش و پرورش در موفقیت کشور و حرکت به سوی علم و فنآوری دارد.
رستمی نسب افزود: توجه به دانشهای بنیادی غربی ما را از باورهای دینیمان دور میکند و اگر بخواهیم کشور پیشرفت کند، باید تمامی منابع مبتنی بر دیدگاهها ایرانی اسلامی باشد .
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه مدیریتهای ما اسلامی نیست؛ گفت: اقتصاد و علوم تربیتی ما اسلامی نیست؛ دانش ما در دانشگاهها مدیریت نمیشود و تاکنون در وزارت علوم هیچ بازخوردی در زمینه اسلامی دیده نشده است.
وی گفت: متاسفانه این مبنا که "پژوهش کار پژوهشگر نیست" در حال شکلگیری است و اینکه در مقابل دانشگاه تهران پایاننامه به فروش میرسد؛ نشان دهنده این است که وزارت علوم تسلطی روی پژوهش ندارد. همچنین وجود نخبههای بیکار نیز نشانه این است که مدیریتی بر روی نخبههایمان نداریم .
رستمی افزود: علم غربی در مسائل انسانی نمیتواند کاری برای ما انجام دهد؛ متاسفانه علوم انسانی موجود در کشور ما بیشتر به صورت ترجمه است و کمتر از خود ماست.
استاد دانشگاه باهنر خاطر نشان کرد : ۱۲ رشته علوم انسانی در رابطه با غربیها در کشور ما تدریس میشود که با این علوم نمیتوان سبک زندگی اسلامی ایرانی را در سند نوین اسلامی عوض کنیم.
وی تصریح کرد: علم همیشه باید جانبدار باشد؛ علم برای خود علم نیست، بلکه زمینه تعالی و قربالیالله است .
رستی با اشاره به اینکه متأسفانه همواره شعار ایدئولوژیک میدهیم؛ گفت: علوم دانشگاهی ایدئولوژیک سینماهای هالیوود، علم را در همه دنیا تدریس میکند و مهمترین بحث، علوم انسانی زیر بنای فرهنگ و شالوده دیگر علوم هر جامعهای است؛ که اگر متحول نشود تجرد است نه متمدن، که غربیها آن را متجرد کردهاند نه متمدن؛ که ابزار وارد میشود .
دانشیار رشته تعلیم و تربیت دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: ما مخالف فیس بوک و اینترنت نیستیم، بلکه باید در آن بسته فرهنگی ایجاد کنیم و راه استفاده از آنان را نیز به خوبی آموزش دهیم.
لازم به ذکر است، این نشست با همکاری سرپرستی "خبرگزاری دانشجو" در استان کرمان و مجتمع رسانهای کویر برگزار شد.