سید مرتضی فاطمینسب در گفتگو با خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" در مشهد، در خصوص آسیب شناسی جنبشهای دانشجویی گفت: یکی از آفات جنبشهای دانشجویی، تریبونی و کارنامهای فعالیت کردن بدون داشتن هدف و برنامهای بلند مدت است.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه بسیاری از انرژیها به دلیل انجام فعالیتهای مناسبتی و برنامههای سیاسی سطح پایین هدر میرود، افزود: امروز پراکنده گویی و ناهماهنگی در برنامههای جنبش دانشجویی مشاهده میشود.
دبیر سابق جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: متاسفانه بسیاری از دهه 80 به بعد مطابق با جریانات سیاسی نیز اولویتهایشان تغییر کرده و به سمت آنان هدایت شدهاند و به جای پرداختن به ملاکهای جامعه اسلامی الگو، به اقداماتی میپردازند که دیگران نیز میتوانند آنان را انجام دهند.
فراگیر شدن یکی از اهداف جنبش دانشجویی
فاطمینسب با طرح این پرسش که چرا مانند دانشجویان دهه 60 عمل نمیکنیم؟ تصریح کرد: جنبش دانشجویی باید به آسیب شناسی خود بپردازد. آیا انجام دو کاری سیاسی صرف که همه میتوانند آن را انجام دهند هدف از تشکیل جنبش دانشجویی است!؟
وی با اشاره به اینکه غایت جنبش دانشجویی انجام چنین برنامههایی نیست، خاطرنشان کرد: یکی از رسالتهای جنبش دانشجویی، فراگیر شدن و همراه کردن بدنه اجتماعی و تعداد کسانی است که آن تشکل را مشمول آرمانهای انقلاب میکند.
امروز فعالیت تشکلی در حد فعالیتهای کانونها تنزل یافته است
عضو شورای نظارت جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد با تاکید بر اینکه امروز متاسفانه نتوانستهایم شور بدنه دانشجویی دهه 60 و 70 را در دانشگاهها پیاده کنیم، گفت: امروز تشکلها و جنبشهای دانشجویی در حد کانونهای دانشگاه محدود شدهاند و فعالیتهایشان تنها در فضای دانشگاه محدود شده است.
فاطمینسب تاکید کرد: تشکلهای دانشجویی باید راهگشایی برای مسائل و مشکلات اساسی کشور باشند و به گونهای رفتار کنند که شهید بهشتی و مقام معظم رهبری و امام راحل میخواستند. فعالیت جنبش دانشجویی نباید تنها در دادن بیانیه و برگزاری تجمع خلاصه شد؛ بلکه باید اقدامی اساسی انجام داد.