به گزارش خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، علیرضا احمدی در میزگرد تشکلهای دانشجویی با عنوان "نسبت جنبش دانشجویی و نیازهای اساسی کشور، بررسی عملکرد و نگاه به آینده" که به مناسبت 16 آذر (روز دانشجو) در خبرگزاری دانشجو برگزار شد، اظهار داشت: در تحلیل معنای جنبش دانشجویی به این نتیجه می رسیم که دانشجو عنصری است که به حرکت درآمده و سرزندگی در آن وجود دارد.
وی افزود: دانشجویانی که جنبش دانشجویی را شکل میدهند نسبت به مسائلی که نیازمند اعتلای حکومت، جامعه و دانشگاه است، حساس هستند و ورود میکنند.
عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل تصریح کرد: جنبش دانشجویی فاصله و شناخت مسائل را نسبت به آرمانها درک میکند و تمام توان خود را برای پیگیری روند صحیح آنها به کار میگیرد.
احمدی افزود: جنبش دانشجویی متناسب با شرایط و اقتضائات در حل مسائل میکوشد و هیچ حد و مرزی برای مطالبات خود ندارد.
وی با بیان اینکه اصول مطالبات با تغییر شرایط و زمان تغییر نمیکند و برپایه اصول ثابتی باقی میمانند، ابراز داشت: برخی مطالبات با توجه به نیازهای جامعه تغییر کرده و در اینجا آگاهی و فهم جنبش دانشجویی نمود پیدا میکند.
عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل با بیان اینکه تشکلهای خوب و بد داریم، گفت: تشکل بد میخواهد با اهداف سیاسی و حزبی فعالیت کند که به هیچ وجه مورد قبول نیست و تشکل خوب تشکلی است که به دنبال آرمانهای انقلاب و دغدغههای مردم است.
احمدی تصریح کرد: اینکه چرا برخی تشکلها صرفاً به فعالیتهای سیاسی میپردازند و تنها در ایام خاصی فعالیت میکنند، به دلیل ساده انگاری و نگاه سطحی آنها نسبت به مسائل بوده و بسیاری از دغدغههایشان فردی و شخصی شده است.
وی با بیان اینکه جنبش دانشجویی بخشی از دانشجو بوده و دانشجو از قشر جوان است، اظهار داشت: جنبش دانشجویی اغلب از افرادی تشکیل شده که دلهای پاکی دارند و از روی خلوص کار میکنند.
عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل خاطرنشان کرد: اینکه دانشجویان و جنبش دانشجویی سطحی نگر نشوند راهکارهایی دارد و آن این است که مباحث مطالعاتی و تئوریک خود را تقویت کرده و در کنار فعالیتهای سطح علمی خود را ارتقاء دهند تا دچار اشتباه و سیاست زدگی نشوند.