به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، مراسم جشن دانش آموختگان دانشگاه علامه طباطبایی دیروز با حضور بیش از دو هزار دانش آموخته این دانشگاه در سالن تربیت بدنی پردیس دانشگاه برگزار شد. پیش از آغاز مراسم نمایشگر سالن تربیت بدنی دانشگاه مسابقه فوتبال ایران و قطر را پخش می کرد که دانشجویان به یاد روزهای دانشجویی با هیاهو به تشویق تیم ملی پرداختند.
مراسم با قرائت قرآن و اجرای سرود ملی آغاز شد مجری این مراسم مرتضی حسینی، در ابتدای مراسم با خواندن شعری در وصف حضرت محمد(ص) به گرامیداشت سالروز میلاد پیامبر(ص) پرداخت.
در ادامه نعمت اللهی، معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی به سخنرانی برای حاضران پرداخت، پس از پخش کلیپ بیانات مقام معظم رهبری گروه نوازندگی چند قطعه ترانه اجرا کردند.
گل آخر، بُرد دکترا
از دانش آموختگان سئوال همیشگی را پرسیدم که چه احساسی دارند- حالا که چند سال از فارغ التحصیلی ام می گذرد دلم برای روزهای دانشگاه عجیب تنگ شده- خوشحالم که تمام شد و موفق شدم ولی دانشگاه و همه شیطنت هایش و همه کلاس پیچاندن هایش یک خاطره شیرین است که هیچ وقت فراموش نمی کنم.
یکی از دانشجویان که ترم پایانی ارشد را می گذراند و با دیدن مسابقه فوتبال به قول خودش در حال و هوای استادیوم بود، گفت: من الان حس تیم ملی را دارم بازی اولم که لیسانس بوده را بردم بازی دوم که گرفتن ارشد دارم می برم و حالا دیگر منتظرم تا دکترا بگیرم و جام تو دستم باشم.
پس از اجرای گروه نوازندگی و قرائت صلوات خاصه امام رضا(ع) و ادای احترام به امام هشتم(ع) فضای سالن سرشار از حال خاص معنوی پیدا شد.
اگر مادرم نبود ...
در ادامه برنامه مجری برنامه از دانشجوی معلولی که در دانشگاه علامه طباطبایی تحصیل کرده بود یاد کرد: این دانشجو در سخنان خود گفت: 6 سال در دانشگاه علامه طباطبایی تحصیل کردم و این امر اگر مادرم نبود میسر نمی شد.
پس از سخنان این دانش آموخته؛ امیر مهدی خوانساری، یکی از فارغ التحصیلان برتر و مخترع کشور به سخنرانی پرداخت.
خوانساری گفت: چقدر زود دیر می شود همه مراحل زندگی به همین سرعت خواهد گذشت ولی امیدوارم کیفیت زندگی مان نیز رشد کند.
وی افزود: انتظار از دانشگاه علامه طباطبایی این است که در مسائل علمی از مقاله تا پژوهش های فردی نیازهای اجتماعی جامعه خودش را دنبال کند مقالات و پایان نامه های که هیچ کدام به معضلات جامعه وارد نشده چه فایده ای دارد.
این دانش آموخته در ادامه گفت: اگر ارزش های اخلاقی به آن صورت که باید باشد نیست، این وظیفه دانشجوی رشته علوم انسانی است که پژوهش کند و دلیل آن را پیدا کند و در جستجوی آن باشد که این مشکلات را مرتفع کند.
وی در پایان سخنان خود گفت: امیدوارم مشکلات دانشگاه در زمینه ارتباط مستمر با دانشجویان کمتر شود و دانشگاه دارای نشاط و امید بشود و نقشه راه مناسبی برای فارغ التحصیلان علوم انسانی شکل بگیرد.
در ادامه سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی توصیه های برای فارغ التحصیلان داشت و از آنها خواست مواظب نام و برند دانشگاه علامه طباطبایی در جامعه باشند.
پس از سخنرانی رئیس دانشگاه گروه دستان گویا که همگی اعضای گروه آن قدرت بیان نداشتند به اجرای نمایش اشاره پرداختند که تشویق و استقبال فارغ التحصیلان را به همراه داشت.
ادای لغت به لغت سوگندنامه توسط دانش آموختگان در میان اشک شوق آنها از برنامه های دیگر مراسم بود.
پس از پخش کلیپ اجرایی مراسم از 22 نفر از رتبه های برتر فارغ التحصیل کارشناسی و کارشناسی ارشد با حضور رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی- اجتماعی و آموزش تقدیر شد.
در پایان برنامه کلیپ خداخافظی از دانشگاه علامه پخش شد که با یادآوری خاطرات خوش روزهای تحصیل فارغ التحصیلان را متأثر کرد.