به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، محمدودود حیدری در دوره نخبه پروری سیاسی شهید دیالمه که امروز در مجتمع فرهنگی ۱۳ آبان برگزار شد، اظهار داشت: نخبه سیاسی باید خط شکنی کرده و جریان ایجاد کند که به نظر من این فاصله کم شده است و باید فاصله کوتاه آمدنهای مصلحت اندیشی حفظ شود.
وی با بیان اینکه سیاست خارجی فعلی با سیاست خارجی انقلاب اسلامی قرابت زیادی ندارد تصریح کرد: کجای سیاست انقلاب اسلامی آمده در حالی که نکته قوت داریم از ضعف حرف بزنیم.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور افزود: در صورتی که در منطقه دست برتر ما کاملا مشخص است آن وقت در چنین موقعیتی از سیاست لبخند استفاده میکنند، کدام عقل سلیمی این را میپذیرد.
ودود حیدری ابراز داشت: نخبه سیاسی کسی است که انحرافی که در مسیر سیاست خارجی در مقابله با آمریکا اتفاق میافتد رصد کرده و راحت طلبی نکند بلکه با توجه به رهبر معظم انقلاب خطوط قرمز و مذاکره با دشمن را برای مسئولان تبیین کند.
وی ادامه داد: این درست نیست که به خاطر دسترسی به یک دستاورد داخلی سیاسی از هر چیزی کوتاه بیاییم.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: هنر نخبه پروری سیاسی فهم درست از این مولود مبارک انقلاب اسلامی است که امام راحل با درجه حرارت خاص خودشان به ما دادند و باید با همان درجه به نسلهای بعد انتقال دهد.
ودود حیدری با تاکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب شاگرد ویژهای برای امام خمینی (ره) بودند گفت: برخی یاران دیگر امام بیشتر دوست دارند از امام آنچه را بسازند که آرزویشان بوده است و امام را آن گونه که میخواهند تعریف کنند.
وی افزود: بگذارید بگویند ما افراطی هستیم اما این برچسب مهم نیست و اگر توانستیم آرمانهای انقلاب را به نسلهای دیگر به درستی انتقال دهیم میتوانیم بگوییم در جایگاه نخبه سیاسی قرار گرفتهایم که امیدوارم سطح دیدگاه ما در سطح دیدگاه امام راحل و حضرت آقا باشد.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: هنوز که فیلم و عکس و صوت امام راحل وجود دارد برخی خاطرات خوابهای عصرانه خود را که در تضاد با امام است مطرح میکنند و اگر امروز نخبگان سیاسی رسالت خود را به درستی انجام ندهند، نسلهای آینده چرایی مبارزه با آمریکا را نمیفهمند.
ودودحیدری خاطر نشان کرد: مخالف نبودن و موافق بودن دو امر کاملا جداست که باید این مسئله را در خصوص فرمایشات رهبر معظم انقلاب برای مذاکره مدنظر داشت چرا که مخالف بودن به معنی موافق نبودن نیست.