به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، از مشهد حجت الاسلام حلوائیان دقایقی پیش در جمع دانشجویان و خانواده های شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در همایش سالانه دانشجویان شاهد و ایثارگر در هتل ثامن طرقبه مشهد با بیان اینکه زمانی در جامعه جایگاه خانواده شهدا بسیار عظیم بود گفت: آن زمان ایران گرفتار جنگ با عراق و فضای ناامنی کاملا در میان خانواده ها احساس می شد به نحوی که همه قدردان حرکت خانواده های شهدا و فرزندان شهید بودند.
وی ادامه داد: امروز فضای جنگ و شهادت کمی در کشور کم رنگ شده است و این موجب شده که جایگاه خانواده های شهدا آن چنان که انتظار می رود از سوی برخی از مردم کشورمان محترم شمرده نگردد.
این کارشناس مسائل اخلاقی با بیان اینکه دانشجویان شاهد باید حواس خود را جمع کنند گفت: فرزند شهید این را بداند که باید زخم زبان ها را تحمل کند آنچنان که شهدا نیز بلاجویان راه اسلام بودند و بلاهای بسیاری در این مسیر تحمل کردند.
حلوائیان با بیان اینکه این را همه ما باید بدانیم که برای انقلاب و اسلام باید بها بپردازیم به نقل خاطراه از خود از پرداخت و گفت: روزی از منزل مادرزنم بیرون آمدم و در حال عبور از خیابان بودم که موتوری با سه سرنشین که اغلب جوان بودند از کنارم گذشتند یکی از سرنشین ها موتور آب دهانش را به صورتم انداخت و من در ابتدا بسیار ناراحت شدم اما کمی که گذشت خداوند را شکر کردم و با خدا گفتم من نه طعم جبهه و انقلاب را چیده ام و نه طعم سیلی های ساواک را بر چهره خود حفظ کرده ام من در پلوخوران انقلاب به انقلاب رسیدم و بسیار از این بابت خجالت می کشم خداوند این آب دهان را از من قبول بفرما.
وی ادامه داد: بسیاری در دانشگاه کنایه هایی در خصوص سهمیه های دانشجویان شاهد می شنوند اما این دلیل نمی شود شما پا پس بکشید و از دریافت این سهمیه ها کناره گیری کنید. این رفتارها ادامه همان بلاهایی است که پدران و برادران شما کشیده اند.
این کارشناس مسائل مذهبی با بیان اینکه من برادر شهید و برادر یک جانباز هستم گفت: بردر من در اوایل جنگ در سال 59 به شهادت رسید و من یک سال پس از شهادت اخوی ام به دنیا آمدم و برادر خود را هرگز ندیدم در طول مدت سال های 59 تا 68 کار مادر من این بود که هر روز صبح دست ما را می گرفت و به بهشت الزهرا می برد به نحوی که ما اکثر صبحانه هایمان را در کنار قبر برادر شهیدمان می خوردیم آنچه برای من دشوار بود تحمل کنایه های همسایه به دلیل انجام این حرکت از سوی مادرم بود به نحوی که به مادر می گفتند چه خبر است که این قدر به بهشت الزهرا (ص) می روی و هر بار سراغت رامی گیریم باید در قبرستان پیدایت کنیم.
وی خاطر نشان کرد: دل کندن از شهدا کار آسانی نیست اما مادران شهدا این کار را با هر سختی که بود انجام دادند و اکنون چیزی نمانده است که برادر جانباز شیمیایی من نیز به خیل شهدا بپیوندد و من از این بابت خداوند را شکر می کنم.
وی با بیان اینکه دختر کوچک من در مدرسه شاهد درس می خواند تصریح کرد: یک روز دخترم به من گفت پدر در کلاس ما دختر شهیدی حضور دارد من از زینبم خواستم تا با این دختر شهید ارتباط بگیرد و با وی دوست شود روزی دخترم نحوه شهادت پدر شهید دوستش را تعریف کرد او به من گفت پدر دوست من در هنگام آزمایش موشک های ایران با پنج همرزم دیگرش درکنار شهید تهرانی مقدم به شهادت رسیده است و آنچه دوست مرا آزار می دهد این است که به دلیل شدت انفجار تنها پنج تکه گوشت از تمام آن شهدا باقی مانده است که بدون آنکه بداند کدام تکه متعلق به کدام شهید است هر تکه را در داخل یک قبر قرار داده و اکنون دوست شهید من نمی داند پیکر پدرش در کدام قبر گذاشته شده است.
این کارشناس مسائل مذهبی با انتقاد از کسانی که قدر شهدا را نمی دانند خاطر نشان کرد: این را بدانید انقلاب اسلامی ما به واسطه خون شهدای بسیاری به اینجا رسیده است و اگر بنا باشد بی تفاوت از کنار این حقیقت عبور کنیم پاسخ خداوند را قادر نخواهید بود که بدهید.
وی در بخش دوم و پایانی سخنانش با بیان اینکه علامه امینی فرمودند ظهور در جبهه ها نیست بلکه در جمجمه هاست گفت: این را بدانید این حاج حسین خرازی از دید دوستانش رنگ و بوی امام حسین را دارد و اینکه برخی افراد به هنگام مراجعه به مراجع و آیات عظام چهره ای نورانی دارند به نحوی که این مراجع بوی اباعبدالله را از وجودشان حس می کنند به این دلیل است که ظهور در جبهه ها نیست بلکه در جمجمه هاست.
حلوائیان در پایان با بیان اینکه فرزندان شاهد و ایثارگر حدود را برای یک استقامت و مبارزه عظیم آماده کنند به ظهور حضرت حجت (عج) اشاره کرد و گفت: جاماندگان از عرصه شهادت نگران نباشند زیرا بوی ظهور به مشام می رسد و این را بدانند به گفته حسین یکتا در شلمچه فرزندان شهدا خود را برای رسیدن به جایگاه ولی مستشهدین بین یدیه در رکاب امام زمان (عج) آماده کنند.