احمد رضوانی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، در رابطه با شعار سال جدید و میزان تحقق شعار سال ۹۳ از سوی گروههای مختلف گفت: در اینکه شعارها چه تاثیری میتواند داشته باشد و میزان تاثیر آن در حرکت نظام مند مسئولین چه اندازه است، باید بحث شود. البته این شعارها اگر بتواند انسجامی به حرکت مسئولین بدهد بسیار خوب است و در جای خود قابل تقدیر است.
وی افزود: اما به نظر بنده این شعارها وسیله شده است تا مسئولین به عنوان یک موضوع برای سخنرانی از آن استفاده کنند و صرفا در حالت حرف و شعار مانده است.
دبیر تشکل دانشجویی آرمان دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: یکی از معضلات کشور ما این است که شعار دادن زیاد شده است؛ چراکه وقتی که همه به خاطر اینکه یک کار بزرگی انجام دهند و دغدغه خود را ابراز کنند، شعار می دهند باعث ایجاد مشکل خواهد شد و این حالتی است که برنامه علمی که باید محقق شود و شعار اصلی که باید محقق شود، گم می شود.
رضوانی تصریح کرد: متاسفانه چیزی که ما در نزد مسئولین با آن مواجه هستیم این است که نوعی نفاق در بعضی از مسئولین کشور دیده می شود و همه بر موارد و واژههایی که در فضای عمومی کشور باب شده است، تاکید میکنند و در عین حال به دنبال پیاده کردن نظرات شخصی خود هستند.
وی ادامه داد: در مورد شعار سال آینده نیز اگر به همین ترتیب پیش برویم هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد. مقام معظم رهبری زمانی که یک مسیر کلی حرکت را تعیین می کنند و در کنارش از لفاظی در این زمینه نیز انتقاد کردند، اگر همه صرفا شعار دهند، مطمئنا پیشرفتی حاصل نخواهد شد.
دبیر تشکل دانشجویی آرمان دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به راه حل این موضوع بیان داشت: راه چاره این نیست که شعار مطرح نشود؛ بلکه چنین شعارهایی برای ایجاد انسجام بسیار مناسب است؛ اما باید نگاه تیز بینانه تر باشد و روحیه مطالبه گری قوی تر شود و عملکردهای مختلف زیر ذره بین قرار بگیرد. تا مسئولین بدانند که حرف هایی که می زنند باید به آن عمل کنند.
رضوانی در پایان گفت: اینکه صرفا بگوییم اقتصاد مقاومتی خوب است، دردی دوا نمی شود و باید دقیقا هدف از این شعار مشخص شود، و صرفا مطالبه گری مرد و دانشجویان در این زمینه کافی نیست. مطالبه باید جزئی تر و دقیق تر باشد تا مسئولین نیز بهتر به آن بپردازند.