علی روزبهانی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در همدان، با اشاره به اینکه در پی تفاهم هسته ای که در لوزان سوئیس شکل گرفت، واکنش های بسیاری در بین رسانه ها و شبکه های اجتماعی مطرح و تحلیل های مختلفی ارائه شد که یا نقدگونه و یا از بیانیه تمجید شده بود، گفت: چه کسانی که از این بیانیه آنقدر ذوق زده شده اند که به کوچکترین نگرانی در مورد این مسئله واکنش نامناسبی نشان می دهند و چه کسانی که چشم خود را بر روی تلاشهای تیم مذاکره کننده می بندند به یقین عکس العمل متناسب با یک مقوله ملی را نشان نمی دهند؛ اما چون طرف مقابل اهل دروغ پراکنی و تحریف کلمات به نفع خود است نگرانی هایی به وجود خواهد آمد.
وی تصریح کرد: لازم است تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان صراحتا در مورد ابهامات و همچنین روایت های متناقض موجود در بیانیه ی لوزان توضیح بدهند.
دبیر واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا با بیان اینکه چگونه است که مقامات آمریکایی و اروپایی از کاهش قطره چکانی تحریمها سخن می گویند، گفت: آیا پس از تغییر ماهیت کامل فردو و لغو تحریم ها (البته فقط تحریم های مرتبط با هسته ای که آنهم دائم بر سر چگونگی لغو یا تعلیق آن سخنان دشمنان بسیار است) می توان نتیجه این تفاهم را برد-برد نامید و نگرانی نداشت؟ آیا تعهدات آمریکا نسبت تعهدات ما قابل راستی آزمایی است؟ آیا تفاهم عبور از خط قرمز ها نبود؟
روزبهانی افزود: درست است که ما به اظهارات تیم مذاکره کننده خودمان اعتماد داریم؛ اما از انجا که طرف مقابل باید اقدامات رفع تحریم ها را انجام دهد و قاعدتا به تفسیرخود از توافق عمل می کند نباید نگران بود؟
وی ادامه داد: طرح کردن مسائل این چنینی زمینه بهتری را فراهم می کند که تا پایان ضرب الاجل تعیین شده تیرماه مسئولان مذاکره کننده با دقت بیشتر و شنیدن انتقادات و حساس شدن بر روی شبهات، دست دشمن را از هرگونه نیرنگ و خدعه کوتاه کنند.
دبیر واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در پایان خاطرنشان کرد: مردم نیز در صورت همدل و همزمان بودن دولت و توجه به خطوط قرمز توسط تیم مذاکره کننده، حمایت بی دریغ خود را از آنها ابراز می کنند.