به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» صبح دیروز سیزدهمین نشست مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در حالی شروع شد که از ابتدا هدفدار بودن از دعوت دانشجویان در این نشست به چشم می خورد.
از نقاط ضعف و قابل توجه این نشست عدم حضور اصحاب رسانه در این نشست بود که با پیگیری های ما مشخص شد دلیل حضور نیافتن اصحاب رسانه در این نشست دیر دعوت کردن خبرنگاران بوده است.
طبق گفته یکی از مسئولین خانه نشریات دانشجویی وزارت علوم ۱۴۹ نفر در این نشست شرکت می کنند و نحوه دعوت از این مدیران مسئول طبق ماده ۱۴ آیین نامه انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی در شورای ناظر بر نشریات وزارت علوم براساس نشریات فعال هر دانشگاه بوده است ولی در کمال تعجب در این نشست بیش از ۲۰ نفر از دانشجویان یکی از دانشگاه های تهران به این نشست آمده بودند که انتخاب این افراد و طیف بندی آنها کاملا مشکوک بود.
با توجه به تعداد این افراد و با استناد به آیین نامه انتخابات باید بیش از ۳۶۰ نشریه فعال در این دانشگاه حضور داشته باشند که منطقا این تعداد نشریه فعال در یک دانشگاه محال به نظر می رسد.
این در حالی است که از دانشگاه پیام نور با حداقل ۷۰۰ نشریه فعال کمتر از ۳۰ نماینده در این نشست حضور داشتند.
یکی دیگر از موارد قابل تأمل این نشست مدت زمان برگزاری سیزدهمین نشست مدیران مسئول نشریات دانشجویی کشور بود که بر خلاف سنوات گذشته امسال این نشست در یک روز و نیم بسته می شد و این سوال را در ذهن شرکت کنندگان تداعی می کرد که آیا این کار با نیت خیرخواهانه برگزار شده و چرا این رویداد مهم باید به صورت ضرب الاجلی صورت گیرد.
نکته قابل توجه دیگری در این نشست طیف دعوت شدگان به این نشست بود که تنها از یکی از دانشگاه های تهران تمامی دعوت شدگانش از طیفی بود که در تاریخ ۳۷ ساله انقلاب اسلامی کارنامه خوبی برجای نگذاشته اند از جمله این افراد می توان به مدیر مسئول یکی از نشریات دانشگاهی اشاره کرد که در نشریه خود تفکرات کمونیستی تبلیغ می کند و شکایتی از این نشریه در شورای ناظر بر نشریات آن دانشگاه در حال پیگیری است.
از دیگر حواشی این نشست سابقه برخی از افراد حاضر دراین نشست بود که در کارنامه خود در سال های گذشته در دانشگاه های کشور برجای گذاشته اند جبهه بندی و اشاعه تفکرات ضدنظام جمهوری اسلامی و ضد ارزش های اسلامی در دانشگاه های خود زبانزد بودند.
حاشیه دیگری که در این انتخابات رقم خورد حضور مشکوک حدود ۲۰ نفر در روز انتخابات بود که این افراد با حضور بعد از دوره پذیرش و دادن رای های خود به طیف های یاد شده محل انتخابات را ترک کردند.
از دیگر نکات قابل توجه این بود که با توجه به آیین نامه انتخابات تبلیغات کاندیداها در زمان رای گیری ممنوع بود ولی باز هم مشاهده می کنیم افرادی منتسب به طیف های یاد شده در زمان فرایند انتخابات به تبلیغ برای ائتلاف خود می پرداختند.
نکته دیگری که در اختتامیه این نشست حائز اهمیت بود این بودکه وقتی یکی از دانشجویان معترض به طیف بندی و حضور دانشجویان برخی دانشگاه های تهران برای صحبت و اعتراض بلند شد با توهین دانشجویان این دانشگاه ها روبه رو شد.
در پایان این نشست با توجه به شرایط پیش آمده مدیران مسئول نشریات ارزشی مراتب اعتراض خود را با نگاشتن نامه های اعتراض آمیز به اطلاع مسئولین این نشست رساندند و خواستار پاسخگویی سریع و صریح این نشست شدند.
من حضور داشتم.
به نظرم باید انتخابات دوباره برگزار شود و با نظارت شدیدتر. جالب بود که ناظران همایش نیز همه از یک طیف و جریان خاص بودند که از انتخاب شدن نامزدشان ذوق زده شده بودند و کف می زدند. ناظر بی طرف برای کاندیدای خاص کف می زد!!!!