به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، حسین کریم که در سالن اجتماعات شبکه سنقر سخن می گفت، با اشاره به اینکه شبکه ها باید چشم اندازهای آینده خود را ترسیم کنند و برای حرکت به سمت آن برنامه ریزی داشته باشند، گفت: یکی از اهداف مهم دانشگاه درآمدزایی و افزایش بهره وری است که شبکه ها باید آن را جدی بگیرند.
وی استفاده از اتوماسیون اداری را یکی از مصادیق کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری دانست و از مدیران دانشگاهی خواست با استفاده از فناوری ها نوین هزینه های دانشگاه را بگونه ای کاهش دهند که درصورت کاهش اعتبارات نیز برای ادامه برنامه ها با مسئله مواجه نشوند.
وی افزایش رضایت مردم از سیستم بهداشت و درمان را از دستاوردهای طرح تحول دانست و از مدیران دانشگاهی خواست با استفاده خلاقانه از روابط عمومی نسبت به افزایش میزان رضایت مردم از دانشگاه بکوشند.
رئیس دانشگاه از مسئولان شهرستان کنگاور خواست برای اجرای طرح پرونده الکترونیک که در پاوه هم اکنون در حال اجراست، آماده شوند و زیرساختهای مناسب آن را ایجاد کنند.
وی این طرح را یکی از طرح های پیشرو و مطابق با استانداردهای جهانی دانست و گفت: طرح پرونده سلامت الکترونیک باید در کل استان اجرا شود.
کریم افزایش ضریب اشغال تخت در بیمارستان سنقر را نشانه اعتماد مردم منطقه به این بیمارستان دانست و راه اندازی بخش جنرال با 25 تخت و نیز بخش NICU با شش تخت را تا اواخر شهریور، راه اندازی بلوک زایمانی در پاییز امسال و اصلاح سیستم دفع پسماندهای بیمارستانی تا ماه آینده را از اقداماتی دانست که منجر به بهبود هرچه بیشتر وضعیت بیمارستان خواهند شد.
وی افزود: امسال اعتبارات خوبی برای ارتقای وضعیت تجهیزات در استان هزینه شده که بیمارستان سنقر نیز با استفاده از آنها می تواند بسیاری از نیازهایش را رفع کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کاهش 25 درصدی ارجاع از بیمارستان سنقر به مرکز استان را نشانه دیگری از ارتقای شرایط در شهرستان دانست و گفت: این بیمارستان باید تبدیل به مرکز آموزشی درمانی شود.
وی همچنی از شروع مجدد پایش ها در شبکه های بهداشت و درمان با الگویی جدید خبر داد.