به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، رسول دیناروند گفت: با توجه به شعار امسال سازمان جهانی بهداشت، وزارت بهداشت از این فرصت استفاده کرده و یکی از اولویتهای اصلی خود را بحث سلامت و ایمنی غذا معرفی کرد.
وی با تاکید بر تلاش در همه عرصه ها افزود: نظارت ها و نمونه برداری ها در سطح عرضه برای رستوران ها و مراکزی که غذا طبخ و عرضه میکنند بیشتر میشود و آزمایشگاههای ما برای اینکه بتوانند نتایج آزمایش ها را سریعتر اعلام کنند، تقویت میشوند.
معاون وزیر بهداشت اظهار داشت: در حوزه سازمان غذا و دارو که نظارتها گستردهتر است کارهای بزرگی در یکی دو سال اخیر از نظر کاهش مخاطرات غذایی انجام دادیم که در سال جاری هم ادامه مییابد.
دیناروند ادامه داد: برای کاهش اسیدهای چرب اشباع و ترانس در کشور که مستقیماً با بیماری های قلبی و عروقی مرتبط هستند، روغن پالم میزان اسید چرب اشباع بیشتری از سایر روغن ها را داراست و واردات روغن پالم 750 هزار تن در سال بود که به 430 هزار تن رسیده است و کنترل واردات ادامه دارد .
رئیس سازمان غذا و دارو افزود: امسال بیشتر در خصوص کاهش مصرف نمک و شکر در فرآوردهای غذایی به خصوص شکر و آب میوه ها متمرکز می شویم.
وی بیان داشت : امسال یک برنامه بزرگ برای تقویت زیر ساختهای آزمایشگاهی برای کنترل تخلفات غذایی داریم. ما نیاز به تجهیزات داریم و دانشگاه های ما باید به دستگاه هایی مجهز شوند که بتوانند با سرعت و دقت بالایی آلاینده ها را شناسایی کنند.