به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد دقایقی پیش زیبا کلام در جمع دانشجویان مشهد در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی این شهر در همایش روحانی تنها نیست با بیان این که نسل جوان دانشجو باید بداند اساسا ما برای چه انقلاب کرده ایم بیان داشت: امروز در جمع دانشجویان می خواهم به موفقیت 24 خرداد سال 92 از منظر دیگری نگاه کنم.
وی ادامه داد: اگر نگاه کلان به 24 خرداد سال 92 داشته باشیم می توانیم دوستان و دشمنان روحانی را به خوبی بشناسیم باید این سوال را از خود پرسید که 36 سال پیش مردم ایران به چه دلیل انقلاب کرده اند و به دنبال چه خواسته هایی بودند.
این استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران با بیان این که با کمال تاسف باید گفت ادبیات انقلاب اسلامی ظرف 36 سال گذشته از جانب مسئولان کشور بسیار تغییر کرده است افزود: متاسفانه در دهه فجر سال های اخیر به خوبی می توانیم شاهد فاصله گرفتن انقلاب و اهداف اصلی نظام باشیم.
زیبا کلام در ادامه با بیان این که از بهمن سال 57این سوال در ذهن مردم ما شکل گرفته است که به چه دلیل انقلاب کرده اند خاطر نشان کرد: برای رسیدن به حقیقت انقلاب نیازی به باور حرف های من نیست شما می توانید در روزنامه های سال 56، 57 و 58 و مصاحبه های امام در طول 4 ماه حضور در پاریس به حقیقت انقلاب اسلامی ایران پی ببرید.
این استاد دانشگاه با ذکر این سوال که خبرنگاران مختلف از امام چه سوالاتی در نوفل لوشاتو می پرسیدند گفت: اولین سوال خبرنگاران خبرگزاری های مختلف از امام این بود که پس از پیروزی شما در انقلاب با مخالفان خود چه خواهید کرد.
وی ادامه داد: خبرنگاران از امام می پرسیدند شما به چه دلیل با رژیم شاه مخالف هستید و پس از برقراری نظام اسلامی با مخالفان، چپی ها، مارکسیست ها و زنان چگونه برخورد خواهید کرد.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان این که شما حرف های من را باور نکنید اما شما را به خدا حرف های آیت الله علم الهدی را باور نکنید تصریح کرد: کسی که دروغ می گوید نصف بار گناه را بر دوش دارد اما کسی که اجازه می دهد به او دروغ بگویند و تاریخ را برایش تحریف کنند تمام بار گناه را باید به دوش بکشد.
این کارشناس مسائل سیاسی در بخش دوم صحبت های خود با بیان این که باید دانشجویان و جوانان نسل سوم و چهارم انقلاب از خود بپرسند مردم در راهپیمایی های خود در سال 57 چه مطالبه ای از نظام وقت داشتند گفت: مردم در راهپیمایی های خود در سال 57 آزادی کلیه زندانیان سیاسی، لغو شکنجه علیه زندانیان سیاسی، برپایی دادگاه های علنی برای افرادی که به اتهام امنیتی بازداشت شده اند و بازگشت تبعید شدگان را می خواستند.
زیبا کلام با انتقاد از شورای نگهبان در رد صلاحیت برخی نمایندگان ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی متذکر شد: مردم در راهپیمایی های سال 57 به دنبال انتخابات آزاد بودند و این بدان معناست که مردم انتخاباتی را می خواستند که در آن نهادی به نام شورای نگهبان تمام نامزدهای اصلاح طلب را رد صلاحیت نکند.
این استاد دانشگاه آزادی و حاکمیت قانون را خواسته مردم در انقلاب اسلامی دانست و یادآور شد: بخش عمده خواسته های ما در سال 57 همان خواسته های مشروطه و اصلاح طلبان می باشد که تلاش دارد به حکومت بگوید حکومت باید در برابر مردم پاسخگو باشد.
زیبا کلام به دوران پس از انقلاب اشاره کرد و افزود: متاسفانه به تدریج پس از انقلاب گفتمان آمریکا ستیزی جای خود را به گفتمان انقلاب داد و بخش عمده ای از خواسته های نظام را به حاشیه برد.
وی این اتفاق را سازمان یافته ندانست و افزود: این اتفاق سازمان یافته نبود و به یک باره تفکر جهانی کردن انقلاب اسلام و مبارزه با استکبار و آمریکا و نابودی اسرائیل از اهداف اصلی نظام شد.
وی در بخش پایانی صحبت های خود به انتخابات سال 76 اشاره کرد و گفت: در سال 76 ما به هیچ عنوان تصور نمی کردیم رئیس جمهور اصلاحات بیشتر از سه میلیون رای بیاورد اما به یک باره با 20 میلیون رای مردم و پیروزی وی مواجه شدیم.
این استاد دانشگاه با بیان این که عمده رای های وی رای دانشجویان تحکیم وحدت، روحانیون مبارز و سازمان مجاهدین انقلاب بود گفت: تنها دلیلی که موجب شد او بتواند رای مردم را کسب کند سخنرانی های به موقع من، تاج زاده و بهزاد نبوی در دانشگاه ها بود زیرا در این حکومت تنها زمانی می توان حرف زد که بحث انتخابات و رای گیری مطرح باشد.
زیبا کلام موفقیت دوم خرداد را با نام اصلاحات و اصلاح طلبی بیان کرد و متذکر شد: 22 بهمن 57 در حقیقت آرمان های اصلاحات را به دنبال داشت و امروز من به جرات می گویم اصلاحات یعنی همان خواسته هایی که در 22 بهمن 57 دوم خرداد 76 و 24 خرداد 92 ملت ایران به دنبال آن بودند.
این استاد دانشگاه با بیان این که علوم انسانی در ایران بسیار بدبخت و عقب مانده است گفت: آن قدر علوم انسانی در ایران عقب مانده می باشد که در یک دوره 20 میلیون رای از آن خاتمی و در دوره بعد فردی که 180 درجه با آرمان های وی فاصله دارد با 17 میلیون رای پیروز می شود.
این استاد دانشگاه در پایان با بیان این که نمره من به دولت روحانی در ایجاد دمکراسی نمره بسیار خوبی است بیان داشت: دمکراسی در ایران یعنی دولتی نتواند در طول هشت سال هر رفتاری که دوست دارد انجام بدهد و مردم تنها سکوت کنند من به دولت روحانی در دیدار دمکراسی نمره بسیار خوب می دهم زیرا در این دولت به سعید جلیلی که در طول شش سال مذاکرات هسته ای کسی نتوانست به او بگوید بالای چشم تو ابروست خائن می گویند و این یعنی دمکراسی.