ایرج عبدی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: ایجاد محدودیت برای دانشگاه پیام نور قطعا موجب آسیب وارد شدن به پیکره آموزش عالی در کشور می شود.
وی افزود: دانشگاه پیام نور از پایه های توسعه پایدار در مناطق محروم به شمار می رود؛ چرا که این دانشگاه توانسته است امکان تحصیل را در اقصی نقاط ایران با بیش از 500 مرکز و واحد دانشگاهی فراهم کند.
نماینده مردم خرم آباد در مجلس گفت: دانشگاه پیام نور به عنوان مولود انقلاب پس از گذشت 26 سال از تاسیس آن توانسته است نقش چشمگیری را در توسعه آموزش عالی کشور ایفاء کند.
عبدی ادامه داد: این دانشگاه با هدف توسعه آموزش عالی و همگانی کردن تربیت نیروهای متخصص مورد نیاز جامعه با شعار آموزش برای همه، همه جا و همه وقت به خوبی توانسته است کارنامه موثری را در عرصه آموزشی پژوهشی و فرهنگی از خود به جای بگذارد.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه 80 درصد از دانشجویان دانشگاه پیام نور در هر منطقه را دانشجویان بومی تشکیل می دهند؛ از این رو در صورت اعمال محدویت در روند پذیرش دانشجو در این دانشگاه به روند توسعه عدالت آموزشی در کشور لطمه وارد می کند.
نماینده مردم خرم آباد در مجلس تنوع شیوه های آموزشی مانند آموزش مجازی و حضوری را از نقاط مثبت دانشگاه پیام نور دانست و گفت: ایجاد هر گونه تغییرات در اساسنامه دانشگاهها نبایستی موجب ایجاد محدودیت برای آنها شود؛بلکه می بایست تسریع کننده در امور آموزشی دانشگاه باشد.