به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، رهنما امروز در اولین جلسه ستاد دانشجویی نهضت ما زنده ایم که با حضور دانشجویان نخبه و جانشینان خواهر دانشگاه های استان گیلان در سازمان بسیج دانشجویی گیلان برگزار کرده بود، گفت: امروزه ما شاهد کم رنگ شدن ارزش های اسلامی در جامعه و در بین دختران و زنان جامعه هستیم که باید در خصوص اعتلا و ترویج این ارزش های مهم گام برداریم.
وی افزود: استکبار جهانی توطئه هایی را در قالب جنگ نرم خصوصا در حوزه فرهنگی برنامه ریزی کرده است که ما شاهد تاثیر آن بر جوانان هستیم و با توجه به ظرافتی که در حوزه زنان وجود دارد، خصوصا این تاثیر بیشتر در حوزه دختران جوان مشهود است، جنگ نرمی که بواسطه آن هویت ملی دختران ما تحت شعاع قرار گرفته است.
مدیر خواهران سازمان بسیج دانشجویی گیلان بیان داشت: با توجه به رسالتی که در پیش داریم باید هویت ملی دخترانی که تحت تاثیر تبلیغات سوء دشمن منش ایرانی- اسلامی خود را فراموش کرده و دچار غرب زدگی شده اند را به آنها بازگردانیم؛ اساس کار نهضت ما زنده ایم بر همین امر بنا شده است.
رهنما گفت: ما بر اساس نهضت ما زنده ایم که با تاسی از فرمایشات مقام معظم رهبری گرفته شده است، میتوانیم ثابت کنیم که که هیچ منعی برای زن محجبه عفیف شریف برای پیشرفت وحضور موثر اجتماعی وجود ندارد.
وی افزود: بسیاری از زنان ما از ابتدای تاریخ تحول در ایران خصوصا تحول بزرگ انقلاب و هشت سال دفاع مقدس تا کنون با حفظ همه حریم ها نقش بسیار تاثیرگذاری در صحنه های اجتماعی داشته اند که معصومه آباد نمونه بارزی از این زنان می باشد.
مدیر خواهران سازمان بسیج دانشجویی گیلان گفت: تقویت و بازیابی هویت دینی دختران جامعه از وظایف ماست.
در کشور ما امثال معصومه آباد کم نیستند، باید تولید محتوا کنیم و دخترانمان را با این مسائل آشنا کنیم؛ بسیاری از مادران و خواهران و همسران شهدا نمونه بارزی از این مسئله هستند.