هستی عشقی صحرایی در گفتگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در رشت، گفت: حیرانی و سرگشتگی در عصر اطلاعات توصیف وضعیت زنان جامعه و مبنای عمده مشکلات آنان است.
وی افزود: تشخیص شاخص های زندگی خوب، ایرانی، اسلامی و تشخیص ارزش ها و میزان درستی آنها از چالش های بزرگ جامعه امروز است.
مسئول کانون مطالعات زنان و خانواده سازمان بسیج دانشجویی گیلان تصریح کرد: ناتوانی در دستیابی به پاسخ های عملیاتی مناسب و یا عدم شناخت راه های رسیدن به پاسخ های صحیح آنان را دچار تحیر و سرگشتگی کرده است.
صحرایی گفت: دین، شیوه صحیح زندگی کردن جهت رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی است و امروز بیش ترین مشکلات جوان ما در عدم شناخت و عدم نیاز به باورهای دینی جهت خوب زندگی کردن و به عبارتی دیگر مهارت های زندگی است.
وی ادامه داد: در نهضت ما زنده ایم بنای ما بازیابی و تقویت هویتی است، که برخاسته از الگوی سوم هدف، مبنا و سیاست برنامه ریزی های فرهنگی به جهت ایجاد و استمرار جریان و پویایی در زندگی دختران دانشجو قرار خواهد گرفت.
مسئول کانون مطالعات زنان و خانواده سازمان بسیج دانشجویی گیلان گفت: ما زنده ایم یعنی زنانی که تعریف مشخصی از نحوه زندگی کردن خود به عنوان یک زن مسلمان ایرانی دارند و جوینده کسب معارف و تجارب بیشتر در این زمینه هستند.
صحرایی گفت: عمده برنامه ریزی های صورت گرفته تا کنون چه در فضای آموزشی جامعه و چه در فضای فرهنگی در تقویت عقل نظری موثر بوده است و ما برای تقویت عقل عملی برنامه ریزی اساسی نداشته ایم و اگر به معضلات اجتماعی امروز نگاه کنیم ضعف در این موضع در بیشتر موارد نقش محوری دارد.
وی افزود: مدیریت زندگی بر مبنای تجربه استوار است که از این لحاظ جهت نائل شدن به اهداف نهضت باید در کنار نظریات مدنظر قرار گیرد.
مسئول کانون مطالعات زنان و خانواده سازمان بسیج دانشجویی گیلان گفت: در شاکله برنامه های مرتبط با عقل عملی جوانب مختلف خودسازی(اخلاق)، خانواده داری و مدیریت جامعه مورد تقویت قرار میگیرد و این شاکله زیر بنای برنامه های نهضت ما زنده ایم را تشکیل میدهد.
صحرایی در ادامه در خصوص حوزه های علمی و پژوهشی، کارگاه های کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی، انرژی هسته ای، مسابقات ورزشی و فضای مجازی را از اقدامات پیشنهادی نهضت ما زنده ایم عنوان کرد.