امید صادقی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، درباره نشست فعالان نشریات دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور گفت: دیروز در این نشست مناظره بین الیاس حضرتی، فضائلی و شکوهی برگزار شد که دانشجویان از طیفهای مختلف در این مناظره حضور داشتند.
وی با اشاره به نوع دعوت و چینش مناظره کنندگان از طیفهای مختلف سیاسی گفت: در ابتدای مناظره این نابرابری احساس میشد و این تنها شروع قضیه بود چرا که شکوهی با ذکر یک مثال مناظره را به جنگ تشبیه کرد و گفت بچههای دانشجو دوست دارند مناظره مانند جنگ «گلادیاتورها» باشد و کم کم ما هم بحث را باید به این سمت ببریم.
این دانشجو در ادامه تصریح کرد: در عوض فضائلی شخصی بود که با طمانینه صحبت میکرد و در صحبتهای شکوهی بیشتر انحراف دیده میشد الیاس حضرتی نیز از همان ابتدای امر با داد و فریاد سخنان خود را عنوان میکرد که نتیجهای جز به هم خوردن فضای جلسه نداشت.
وی در ادامه گفت: در ابتدای مناظره بحث علمی بود ولی از یک مقطعی به بعد حضرتی شروع به متلک پرانی کرد و به عملکرد دولت قبلی معترض شد و گفت نشریات از منبع های مختلفی تغذیه میشوند تا نقدهای غیرمنصفانه داشته باشند و این نقدهای غیرمنصفانه در دولت جدید به اوج خود رسیده است.
صادقی با اشاره به اینکه عدهای با طرح چنین مسائلی شروع به هیاهو در سالن کردند گفت: با مثالهای تمسخرآمیز و بعضا خلاف واقع حضرتی کف و سوت این عده در سالن به راه افتاد و فضائلی در پاسخ به سخنان وی گفت برادر شما همه نشریات را متهم کردید ولی بگویید که نشریه خودتان از کجا تغذیه میشد و گفت آقای حضرتی زمانی که شهرام جزایری متهم به فساد اقتصادی بود تامین مالی نشریه شما را برعهده داشت.
وی در ادامه گفت: حضرتی تاکید داشت که چرا خاتمی را به عنوان یک شخصیت تاثیرگذار باید به انزوا بکشیم و این یعنی آزادی بیان نداریم که این صحبتها علاوه بر اینکه با تشویق و کف زدن عدهای همراه بود مورد اعتراض شدید مدیران مسئول نشریات دانشجویی قرار گرفت.
صادقی با اشاره به اعتراض دانشجویان به روند مناظره تاکید کرد: قرار بود این مناظره یک مناظره علمی باشد و بحث نشریات بود و اصلا فضای سیاسی نداشت اما به نظر میرسد برنامهریزان این مراسم سعی داشتند به کمک حضرتی و شکوهی فضای حاکم بر این نشست را به فضایی سیاستزده تبدیل کنند همانطور که در خیلی از موارد این نوع عملکرد در کف دانشگاهها نیز دیده میشود که بارها مورد انتقاد نخبگان و فعالان دانشجویی و علمی قرار گرفته است.
برخی به دنبال زنده کردن نام فتنهگران در نشست نشریات دانشجویی بودند
امید چوپانکاره، مدیرمسئول نشریه «گذرگاه» دانشگاه شاهد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به نشست نشریات دانشجویی وزارت بهداشت که دیروز برگزار شد گفت: برنامه با صحبتهای «حسام الدین علامه» مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت آغاز شد و عصر جلسه مناظرهای با حضور مهدی فضائلی(فعال رسانهای)، الیاس حضرتی (مدیرمسئول روزنامه اعتماد) و علی شکوهی (فعال سیاسی اصلاحطلب) برپا شد که نقدی به برگزار کنندگان این مناظره وارد است چرا که وزن افرادی که به جلسه دعوت شده بودند رعایت نشده بود.
وی تصریح کرد: در این مناظره از طیف اصولگرا تنها یک نفر و از طیف اصلاح طلبان دو نفر حضور داشتند که این امر مورد اعتراض فضائلی هم واقع شد.
مدیرمسئول نشریه دانشجویی «گذرگاه» دانشگاه شاهد با اشاره به موضوعات پیگیری شده در این مناظره اظهار داشت: در جلسه مناظره شکوهی و حضرتی به جای پرداختن به موضوع نشریات موضوعات سیاسی و بی ربطی را مطرح کردند که به نظر میرسد در این همایش برخی به دنبال کسب تریبون و زنده کردن ماجرای فتنه هستند و این امر مورد اعتراض حداکثری دانشجویان قرار گرفت.
وی در پایان با صحیح دانستن اعتراض دانشجویان به روند برگزاری نشست خاطرنشان کرد: اعلام اسامی فتنه گران بارها در جمع دانشجویان صورت گرفت و گفتنی است شکوهی معتقد بود رئیس جمهور اسبق کشورمان اگر ممنوع التصویر از سوی شورای امنیت ملی نمی شد وزنه ای برای نظام، چهره ای برای بین الملل و کمک به بهبود اوضاع کشورمان بود!
پروژه «تطهیر سران فتنه» هیچ ربطی به نشریات دانشجویی نداشت
مهری، مدیر مسئول فصلنامه «ارمغان سبز» در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، درباره جزئیات نشست تخصصی نشریات دانشجویی وزارت بهداشت که روز گذشته برگزار شد، گفت: در ابندای این مراسم شاهد برخی از هم گسیختگیها بودیم به همین دلیل برنامه آن گونه که انتظار داشتیم پیش نمی رفت.
وی با اشاره به اینکه موضوع مناظره برگزار شده در رابطه با نشریات و مطبوعات کشور بود گفت: شاهد بودیم که یکی از چهره های شاخص مناظره همواره به دنبال القا کردن دیدگاههای سیاسی خود بود.
دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه باید از فضای دو قطبی سیاسی در کشور جلوگیری کنیم، افزود: در این نشست دو نفر از چهره های اصلاح طلب و یک نفر از چهره های اصولگرا مناظره میکردند که این خود نشان دهنده از عدم توازن نشست بود و البته نشریات اصلاح طلب به دنبال برخی جهت گیریهای سیاسی در این جلسه بودند ولی آقای فضائلی که طرف مقابل بود سعی داشت تا بر موضوع اصلی همایش تکیه کند.
مهری ادامه داد: در این نشست اسامی سران فتنه به صراحت برده شد که با واکنش صریح دانشجویان هم روبرو شد.
وی با اشاره به اینکه طرح چنین مباحثی جریان همایش را به سمت و سویی برد که هیچ ربطی به موضوع بحث نداشت گفت: موضوع برنامه در رابطه با نشریات بود اما افرادی تلاش کردند تا با اظهاراتشان پروژه «تطهیرسازی چهره سران فتنه» را که بی ربط با موضوع بود پیادهسازی کنند.
مدیر مسئول فصلنامه «ارمغان سبز» در پایان با تاکید بر اینکه جو برنامه یک جو سیاسی کاملا یک طرفه بود خاطرنشان کرد: انتظار دانشجویان این است که اگر وزارت بهداشت همایشی با این سبک و سیاق برگزار میکند مطالب آن به صورت تخصصی مطرح شود.
«شکوهی» به دنبال تبرئه «خاتمی» بود
حسینی، مدیرمسئول یکی از نشریات دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، درباره حواشی نشست فعالان نشریات دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی گفت: این مناظره بین حضرتی، شکوهی و فضائلی بود و قرار بود درباره ضعف رسانهها در کشور صحبت شود که در ابتدا جو آرامی حاکم بود ولی با ذکر یک سوال بحث به حاشیه رفت.
وی افزود: حضرتی در سخنان خود گفت که روزنامه کیهان مدام در صفحه دوم خود به یکسری افراد خاص توهین میکند ولی درباره روزنامه خودش یعنی اعتماد هیچ صحبتی نکرد و از آن به عنوان یک روزنامه منصف یاد کرد.
این دانشجو در ادامه گفت: شکوهی و حضرتی بدون اشاره به گناهان نابخشودنی خاتمی و موسوی از هر دوی آنها به خوبی یاد میکردند و شکوهی رسما اعلام کرد صحبت کردن درباره خاتمی علاوه بر اینکه مخل امنیت ملی نیست بلکه به نفع امنیت ملی است.
وی با اشاره به هیاهو برخی از دانشجویان تشریح کرد: برخی از دانشجویان ساکت نمی ماندند و جو شلوغی در مناظره به وجود آمده بود و قرار بود نیم ساعت آخر مناظره به پرسش و پاسخ دانشجویی ختم شود و حتی سوالات در برگه تحویل داده شد ولی هیچ کدام از برگه ها خوانده نشد.
حسینی در ادامه گفت: استدلال آنها بر این قضیه بود که سوالات در همان مضمون صحبت های فضائلی و شکوهی بوده و نیازی به بیان سوالات نیست ضمن آنکه در میانه مناظره حضرتی با اعلام اینکه جایی مهمان است مناظره را ترک کرد.
وی تاکید کرد: من خودم از شکوهی راجع به این قضیه پرسیدم که آیا اسم بردن از خاتمی و موسوی الان به صلاح است یا خیر ولی شکوهی مصرا اعلام می کرد که این افراد به نفع امنیت ملی هستند.
نشست نشریات دانشجویی وزارت بهداشت بستری برای سیاستبازان شکست خورده
سیدمحمدعلی گوهری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به نشست روز گذشته نشریات دانشجویی اظهار داشت: این جلسه از صبح روز شنبه آغاز شده مباحث مربوط به نشریات بسیار خوب است و امیدواریم که ادامه پیدا کند.
وی با اشاره به برخی اظهارات اشخاص مربوط به مسائل سیاسی کشور گفت: علی رغم سخنان مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر جلوگیری از فضای دو قطبی و انسجام و وحدت در داخل کشور اما شاهد مطرح کردن بحث های سیاسی در این نشست بودیم.
گوهری تصریح کرد: در این نشست یکی از چهره ها به صراحت اعلام کرد که اصلاح طلبان در برابر افراطی ها قرار دارد این در حالی است که در این نشست دانشجویان از سراسر کشور شرکت می کنند تا به لحاظ کیفی و کمی نشریات را بسنجند اما شاهد مطرح شدن چنین سخنانی هستیم.
قائم مقام سابق جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اعتراض به اظهارات مطرح شده در این نشست افزود: بنده معترضم که چرا باید فضای علمی نشریات با وجود 300 دانشجو از سراسر کشور با بحث های سیاسی به انحراف کشانده شود.
وی با اشاره به این که قرار بود این نشست کاملا علمی و دانشجویی باشد گفت: در این مناظره بارها اسم رئیس جمهور سابق کشورمان آورده شد که همگی آن را محکوم کردیم و در واقع می توان گفت این نشست بستری برای سیاست بازان شکست خورده فراهم کرد.
سلام
به نظر بنده کسانی که به دنبال جنجالی کردن بحث هستند ؛در واقع بی منطقی خودشان را به رخ می کشند،اگه توجه کنی می بینی هیچ حرف منطقی ندارند یا یک سری حرف بی سند رو مدام تکرار می کنند ؛با گوش بسته و دهان باز به بحث منطقی امدند و این ثمر بخش نیست؛حتی اگه حق مثل ماه شب 14 مشخص باشد.