به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، نعمت زاده امروز در جمع دانشجویان جهادگر هدف از برگزاری اردوی جهادی را برگرفته از دفاع مقدس و محرک بدنه مدیریتی کشور به سوی اهداف عالیه عنوان کرد و گفت: جایگاه اردوهای جهادی در مسیر رشد و سعادت جامعه موثر است.
وی ادامه داد: دانشجویان شرکت کننده در اردوهای جهادی وقتی در کنار کار عملی دیدگاه جهادی را نیز تجربه می کنند باعث یادآوری فضای جبهه برای آنها میشود.
معاون دانشگاه پیام نور بابل تصریح کرد: دانشجویان در کنار خدمت رسانی به عامه مردم از طریق انجام کارهای عام المنفعه مثل ساخت و مرمت مسجد و مدرسه، هم کمکی به توسعه و آبادانی جامعه می کنند و هم خود از فضای معنوی حاکم بر اردوهای جهادی بهره می گیرند.
نعمت زاده با بیان اینکه اردوهای جهادی بهترین فرصت برای تربیت مدیرانی است که بتوانند با تفکر جهادی خلاء مدیریت جهادی را پر کنند گفت: اردوهای جهادی باعث می شود دانشجویان در اینده با دیدگاه جهادی برای ورود به عرصه مدیریتی کشور آماده شوند.
وی خاطرنشان کرد: تعامل دانشجویان جهادی با مردم مناطق محروم باعث تاثیرپذیری متقابل و شناخت سبک زندگی اسلامی می شود.
نعمت زاده در پایان یادآور شد: اردوهای جهادی اگرچه مشتمل بر خدمات بسیار ناچیز و کوتاه مدت هستند، بنابراین همین خدمات مختصر، به همراه تأثیر فرهنگی عمیق این حرکتها در میان جوامع مذکور به شکل قابل توجهی امید و انگیزه زندگی را در میان مردم منطقه زنده میکند.