به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، نشاط اردوی جهادی، رفاقتها، صمیمیت، کار برای خدا، معنویت توسل، حالات اردو و حتی سختیهایی که با خود شیرینی به همراه دارد، از مهمترین ویژگیهای یک اردوی جهادی است؛ اما آنچه که اردوهای جهادی را از سایر اردوها متفاوت میکند کار برای خدا است؛ که خدا در نزدیکی همان روستای کوچک دورافتاده و در قلب یک یک اهالی آن روستا است و دانشجویان میروند تا گره و چینخوردگیهای پیشانی اهالی را که ناشی از سختیها و کمبودها است، اندکی با داروی همدلی التیام دهند.
همدلی و همیاری دانشجویان بسیجی در مناطق محروم و دور افتاده و تلاش دانشجویان بدون چشم داشت برای رفع کمبودها و مشکلات همه از مواردی هستند که امسال نیز طبق رسم چندین ساله در دانشگاههای استان اصفهان ادامه یافت.
۷۰ گروه جهادی با بیش از ۲۰۰۰ نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاههای استان اصفهان امسال نیز با اشتیاق در استانهای اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و فارس به فعالیتهای عمرانی، فرهنگی، آموزشی، بهداشتی و درمانی در مناطق محروم پرداختند.
این اردوهای دانشجویی علاوه بر همدلی و همیاری روستاییان و محرومان پیامهای بسیاری را نیز به همراه دارند، از پیامهای سیاسی گرفته تا پیامهای اخلاقی و آموزشهای معنوی و خودسازی. مجموعهای از جهادگران بی ادعا که توسل و معنویت، ایثار، از خودگذشتی و کار خالصانه و برای خدا را تجربه میکنند و فعالیت آنها پیام ویژه به خود متکی شدن و استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای داخلی را به جای چشم دوختن به دست بیگانگان به همراه دارد.
بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان نیز یکی از دانشگاههایی بود که امسال با برگزاری اردوی جهادی به یاری مردمان محروم روستاهای محمدیه و مهدی آباد از توابع شهرستان تیران و کرون شتافتند.
اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان با نام گروه جهادی شهید حسن شاطری و با شعار «منتظران ظهور» با مشارکت بیش از ۵۰ دانشجوی خواهر و برادر در دو روستای مهدیآباد و محمدیه برگزار شد.
مراحل اولیه شناسایی این اردو طی دو مرحله صورت گرفت، و مرحله اصلی اردو از پنجم تا ۱۵ شهریورماه به مدت ۱۰ روز در روستاهای منطقه هدف برگزار شد.
با توجه به هدفگذاریهای انجام شده این اردو شامل سه بخش آموزشی، فرهنگی و عمرانی بود که به همت جهادگران بسیجی، فعالیت در هر سه بخش به صورت موثر انجام پذیرفت.
هادی جویباری مقدم، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، در رابطه با برگزاری اردوی جهادی بسیج دانشجویی این دانشگاه گفت: فعالیتهای عمرانی این اردو شامل ساخت محل پرورش شتر برای یکی از خانوادههای محروم روستای محمدیه، تکمیل پایگاه بسیج روستای محمدیه، رنگآمیزی و فضاسازی میدان اصلی روستای محمدیه که محل تجمعات ملی و مذهبی مردم روستا است و رنگ آمیزی مدارس روستای مهدی آباد بود.
وی افزود: همچنین برگزاری کلاسهای آسیب شناسی ماهواره، خانواده و سبک زندگی، و برگزاری کلاسهای احکام و تقویتی دروس مدارس از جمله فعالیتهای گروه جهادی منتظران ظهور در این ۱۰ روز فعالیت بود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان در خصوص استقبال دانشجویان دانشگاه از برگزاری اردو گفت: این اردو با استقبال کمنظیر دانشجویان بسیجی مواجه شد و نزدیک به ۹۰ دانشجوی دختر و پسر برای شرکت در این اردوی جهادی ثبت نام کردند که با توجه به محدودیتهای مالی، ۵۰ نفر از دانشجویان دارای سابقه عملکرد و تونایی انجام فعالیتهای جهادی گزینش شدند.
جویباری در خصوص اردوی جهادی خشت سبز که گروه معماری و هنر دانشگاه کاشان برگزار کرده است، گفت: اولا باید به دانشجویان معماری و هنر دانشگاه کاشان و تمامی عزیزانی که در روستای وادقان تلاش کردند، بابت زحماتشان خسته نباشید گفت.
وی افزود: در ابتدا باید بگویم که اردوی جهادی خشت سبز یک دوره کارآموزی بوده است و متاسفانه معاونت فرهنگی دانشگاه قبل از اخذ مجوزات مربوطه، اقدام به نشر این اخبار کرده است، که صحت ندارد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان ادامه داد: هر گونه اردویی با نام جهادی نیاز به مجوز از سازندگی سپاه دارد که با توجه به شرایط برگزاری اردوهای جهادی و شرایط خاص این اردو و همچنین مسئولیتی که سپاه با برگزاری آن با نام اردوی جهادی متحمل میشد تا جایی که بنده اطلاع دارم هیچگونه مجوزی به این اردو داده نشد .
جویباری خاطرنشان کرد: بنده به این مسئله کاری ندارم که دوره کارآموزی با این هزینه و سبک آن هم ساماندهی قبرستان توسط بچههای هنر و معماری و نه گروه عمرانی چه اهدافی را دنبال میکرد، اما دغدغه آقایان در شورای فرهنگی دانشگاه جلوگیری از اتلاف بیتالمال بود و چگونه میتوان برای یک دوره کارآموزی بیش از ۴۹ میلیون تومان هزینه کرد و این هزینهها برای ساماندهی قبرستان صورت بگیرد و نه برای بهتر کردن شرایط زندگی اهالی روستا!
وی ادامه داد: مسئولین معتقدند بخش عمدهای از هزینههای این اردو توسط خیران تامین شده، آیا خیران برای دوره کارآموزی دانشجویان این هزینه را کردهاند، یا این هزینه یه اسم اردوی جهادی بوده است و برای این دوره کارآموزی هزینه شده؟!
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان افزود: مسئولین باید پاسخگو باشند که اگر توانایی جذب این سرمایه را برای ساماندهی قبرستان یک روستای تقریبا ۲۰۰ نفره را دارند، چرا گلزار شهدای دانشگاه کاشان باید بعد از چند سال در این وضعیت تاسفبار و بی سرو سامان بماند، در حالی که مسئولین علت اصلی را نبود بودجه و خیر می دانند و ای کاش این دوره کارآموزی بچههای هنر برای ساخت و تکمیل گلزار شهدا بکار گرفته میشد.
جویباری بیان داشت: از تمام جهادگران دانشگاه کاشان و تمامی افرادی که ما را در برگزاری این اردو حمایت کردند، بهویژه مسئولین فرهنگی دانشگاه و مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان و مسئولین دو روستای مهدی آباد و محمدیه کمال تشکر و قدردانی را دارم.
لازم به ذکر است، تعدادی از دانشجویان معماری و هنر و اساتید دانشگاه کاشان اردوی کارآموزی را در قالب اردوی جهادسازندگی گروه «خشت سبز» از سوم شهریورماه در روستای وادقان برگزار کردند.
بابا چقدرررررررررررررررررررررر سنگین حرف میزنی!!!! ندیده عاشقت شدم!!!!!
در حقيقتخدا دوست دارد كسانى را كه در راه او صف در صف چنانكه گويى بنايى ريخته شده از سرباند جهاد مىكنند (۴)
یک سوال برای من پیش آمده که مسئولین دانشگاه از خشت سبز(سبز خیلی مهمه)به عنوان اردو جهادی نام بردن در حالی که اردو جهادی باید زیر نظر بسیج دانشگاه باشد وگرنه غیر قانونی می شود پس چگونه این اردو مجوز گرفته است؟
حداقل تو یه مورد ما در جریان هستیم. اخراج اساتید ارزشی!!
در ابتدا یک تشکر و قدردانی گرم از مسئولین و برگذار کنندگان این اردو به خصوص آقایان جویباری، صمدی باقری، علی اکبری، شیرانی و کلیه دوستانی که در برگزاری این اردو زحمات بی دریغ و فراوانی کشیده اند داشته باشم.
هدف از اردوهای جهادی و اردوهای سازندگی علاوه بر کارهای عمرانی و فرهنگی و آموزشی، خودسازی فردی برای برنامه های پیش رو در آینده می باشد که انشاءالله به لطف خدا و کمک شهدا این اهداف با همدلی، همکاری و کمک دوستان در دانشگاه کاشان ادامه پیدا میکند و به اهداف والاتر میرسیم.
روستا یکی خواهران و یکی برادران برگزار کردید جای تقدیر دارد.کاری که بعضی از گروه ها نکردند.و متاسفانه اردوی مختلط برگزار کردند.البته جهادی نبودند.
لطفا از حرکت گروه جهادی امیرالمومنین دانشگاه صنعتی مالک اشتر هم گزارشی بگذارید دانستن این بسیجی های مالک اشتر توانستند یک خانه کامل برای خانواده ای بی سرپرست و همچنین سه سرویس بهداشتی و حمام برای محرومین روستای ارجنک از توابع خوانسار بسازند کاری فراتر از انتظارها بوده است. همچنین در بحث فرهنگی برگزاری کلاس های احکام اخلاق و.. برای دانش آموزان البته تعداد جهادگران هم فوق العاده بود.
.اما متاسفانه چقدر بی مهری از همه طرف نسبت به این امور میشود هم از طرف مسولین دانشگاه و هم در بسیج
لباس داشتن و نداشتن کاری رو از پیش نمیبره.
ان ها که خود را جانباز جنگ صفین میدانند در بزنگاه کربلا شمرها میشوند که جز ریختن خون امام زمانشان هیچ چیز انها را راضی نمیکند
اما بسیجی ها که نمرده اند
بسیجی ها خواب بر دشمن قسم خورده خود حرام کنید و جز بر رضای خدا به هیچ فکر نکنید ان الله معنا
فقط مانده بود که به بهانه اردوی جهادی اختلاط ایجاد کنند و فضای فساد را با این معانی والا نشر دهند
اما فسادگران دانشگاه کاشان بدانید حزب الله هم القالبون یا توبه کنید یا بدانید که سرنوشتی جز نابودی در انتظار شما نیست.
کاش یه روزی برسه که ملاک ما در برای انتخاب مسئول(در همه سطوح) اصلاح بشه! ایکاش یاد بگیریم که وظیفه مونه که آدم های "متخصص" رو انتخاب کنیم. نه آدم های "متعصب"..!
ایکاش به این فهم برسیم که وظیفه مونه که بگردیم از بین آدم های متعهد یه متخصص پیدا کنیم و منصوب کنیم!!!
خدا قوت عرض میکنم خدمت بچه های بسیج و خدمت شون عرض میکنم: رفقا نگران نباشید این زمستونم دیگه از نیمه گذشته...
- وَ العاقِبَهُ لِلمُتَّقین
اما اطلاعات در باب اخبار روستای وادقان صحیح نیست برادر....اولا مسیر گورستان نبوده گلزار شهداست و مسیر وسط آن از مسیر های اصلی روستاست...ثانیا بچه ها هم دو خانه محرومین روستا را که از محرومان بودند مرمت اساسی نمودند....بچه های بسیج هم کنار آنها بودند...دستشان درد نکنه
بهتره به حای این مباحث که باعث کدورت بین بسیج و دیگران میشود به هم افزایی فکرکنیم تا گامی در مسیر زدودن غمهای دل سید علی برداریم
هادی باشید در جویباران راستی ...
تو مصاحبه خوب اومده ،چرا شما گلزار شهدای دانشگاه رو آباد نمیکنید و راستی روستای وادقان چند تا شهید داره!!!!داریم عادت میکنیم به دروغ شنیدن!1
جویبار لحظه ها دمت گرم.
البت تشکر وخداقوت فراوان خدمت تک تک بچه های اردو جهادی بسیج دانگاه کاشان,اجرتون باصاحب الزمان
ولی:
چطور ممکنه یه بسیجی، به خودش اجازه بده که در اردوی مختلط شرکت کنه؟
همراه گروهی به نام "خشت سبز"، که از طرف مسئولین کلیددار به شدت حمایت میشد؟!
البته:
من دیدم پسرهایی رو که چفیه داشتن، ولی این دوستان بسیجی باید به سوالات بالا جواب بدن!
یکی از اصلی ترین قوانین بسیجیان در اردو ها که از دستورات مستقیم حضرت آقا گرفته شده عدم اختلاط ،پس چطور امکان داره یک بسیجی در یک اردو مختلط باشد؟؟؟؟؟؟
دم همه بچه بسیجیا گرم...
یه اقایی دم امامزاده منو دید گفت شما پول میگیرید؟! گفتم نه! گفت یعنی مفتکی کار میکنید؟ گفتم بله! گفت من اگر باشم بدون پول جایی کار نمیکنم، این هنه ادم زحمت بکشه بذن هیچ مزدی و..!
با خودم گفتم دید که مادی گرا باشه همین میشه...خب این هنه پول میگری..یه بارم واسه خدا کار کن پول نگیر..چیزی نمیشه!..این اردو از هرنظر که نگاه میکنم پر از درسه...و خیلی نکات داره...تا نباشی و درک نکنی..از نزدیک لمس نکنی نمیفهمی
خدا قبول کنه از همگی
این است شهر حافظان نهج البلاغه؟
دم همتون گرم بابت زحماتی که برای روستای محمدیه کشیدید.
با توجه به مشکلاتی که روستا چه از لحاظ مسئولین و چه از لحاظ اسکان گروه جهادی داشت ولی با مشکلات ساختید و این رو از ته دل میگم که واقعا گروهتون کیفیت بالایی داشت.مخصوصا مدیریت گروه.
از تک تکتون تشکر میکنم.راستی که چه فرمانده ی فعالی داشت پایگاه بسیج روستای محمدیه.
انشالله که قدمی در تعجیل ظهور امام زمان (عج) برداشته باشیم.
اجرتان با سرور و سالارشهیدان
با خوندن این خبر ناخودآگاه ذهنم مشغول حرفی شد که حضرت آقا امسال در بین دانشجوها زدند، ایشان گفتند برخی سیاستمداران از بدنهی دانشجویی و از تشکل ها برای انتخابات استفاده میکنند که این توهین به دانشجوست....
"خشت سبز" واژهی قابل تاملی است...
برنامه هفته بسیج داشته باشیم از طرف "کانون سربند سبز"
راهیان نور داشته باشیم از طرف "انجمن شهید سبز"
و...
سازندگى هم همین جور بود ؛ اول ، خود جوانها شروع کردند، خودشان رفتند توى روستاها مشغول
خدمتگزارى شدند. مقام معظم رهبری
واقعا خسته نباشید میگم به تمامی بروبچ دلسوز و زحمتکش بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان که با وجود سنگ اندازی های بی اندازه ی مسئولین به ظاهر جبهه و جنگ دیده ی دانشگاهشون تونستن این اردو رو به نحو احسن برگزار کنن. آجرکم الله بالخیر دوستان