به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهزاد سلطاني، رئيس صندوق نوآوري و شكوفايي معاونت علمي رئيس جمهور در جمع روسا و معاونان پژوهشي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي استان مازندران، با معرفي فعاليت ها و رسالت هاي صندوق نوآوري و شكوفايي، به معرفي بسته پيشنهادي براي دانشگاه ها پرداخت و وضعيت استان مازندران را در ارتباط با شركت هاي دانش بنيان مورد بررسي قرار داد.
وی در بخشي از سخنانش، اختصاص وام قرض الحسنه براي پروژه هايي كه نمونه سازي صنعتي را شروع كرده اند را يكي از خدمات صندوق نوآوري و شكوفايي به شركت ها عنوان كرد و افزود: اختصاص وام بانكي با سود 14 درصد و با سقف 10 ميليارد تومان و مشاركت و سرمايه گذاري در اين شركت ها را از ديگر خدمات صندوق معرفي كرد.
رئيس صندوق نوآوري و شكوفايي معاونت علمي رئيس جمهور بزرگترين مزيت كشور را طي سال هاي اخير، وجود افراد تحصيل كرده دانست و تصریح كرد: البته اين مهم يك فرصت براي كشور و مسئولان محسوب مي شود ولي بدليل بيكاري به يك معضل تبديل شده است كه تجربه نشان داده راه حل اين معضل، ايجاد شركت هاي دانشگاهي مي باشد.
سلطاني در خصوص معرفي شركت هاي دانشگاهي گفت: شركت هاي دانشگاهي شركت هايي هستند كه درصدي از سهامشان متعلق به دانشگاه بوده و دانشگاه از سود آن بهره مند خواهد شد.
وی افزود: تفاوت صندوق نوآوری و شکوفایی با بخش دولتی این است که پول صندوق، هزینهای نیست و به هر شرکت دانش بنیانی که پولی پرداخت میشود، به فکر بازگردش نیز هستیم.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به شرایط شرکتهای دانش بنیان در سراسر ایران، تصریح کرد: تا کنون 1675 شركت، دانش بنيان شده اند كه از اين تعداد، 1256 شركت، طرح هايشان را به صندوق ارايه داده اند كه براي 842 طرح تعيين تكليف شده و حدود 400 طرح هم در حال بررسي است.
سلطاني در خصوص چگونگي بررسي طرح هاي ارايه شده گفت: بررسي هاي ما توسط 50 كارگزار حرفه اي بخش خصوصي كه با صندوق طرف قرارداد هستند انجام مي گيرد و بررسي ها شامل مطالعه بازار، مطالعه فني – تخصصي، مطالعه مالي – اقتصادي، مطالعه سه مديريتي، اعتبارسنجي شركت و اعضاي هيات مديره مي باشد.