به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، عضو هیات علمی گروه روانشناسی دانشگاه پیام نور بهشهر امروز در نشست آسیب شناسی اجتماعی در بستر شبکههای مجازی گفت: حرکت به سمت و سوی استفاده صحیح از شبکه های اجتماعی موجود قبل ازهرچیز نیازبه دوره های آموزشی مهارت های زندگی ، مهارت های ارتباط جمعی درفضای مجازی برای نوجوانان دارد .
عبداله زاده، ادامه داد: حضور بدون اندیشه و آگاهی وبیش از حد نیاز و ضرورت دراین فضا ، ناخواسته این فرصت تبدیل به تهدید خواهد شد.
این استاد دانشگاه افزود: در برخی از موارد به علت استفاده نادرست از این فناوری ها و توجه به ابعاد منفی آن جسم و جان و روان انسان ها را به خطر انداخته است.
وی با اشاره به ابعاد مثبت ایجاد و گسترش شبکه های اجتماعی اظهار داشت: انتشار سریع اخبار و رویدادها، تقویت روحیه انتقادی، بهره مندی از خردجمعی، سرعت بخشیدن به فرآیند آموزش، تبلیغ و توسعه ارزشهای دینی، اخلاقی و انسانی از مهمترین آثار مثبت شبکه های اجتماعی است.
عبدالله زاده در ادامه نقش حریم خصوصی افراد، انتشار اخبار کذب، دور شدن از محیط های خانوادگی و جامعه، القای شبهات را از مهمترین پیامدهای منفی شبکه های اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: باید با برنامه ریزی و آموزش ضمن کاهش آثار منفی در راستای تقویت و گسترش آثار مثبت این فناوری های مدرن تلاش شود.
وی در پایان گفت: متأسفانه عدم آگاهی و شناخت افراد از شبکه های اجتماعی باعث شده تا خانواده ها دچار آسیب های اخلاقی و خانوادگی شوند.