به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، مصطفی باقرزاده امروز در برنامه «16 آذر روز من است» که توسط بسیج دانشجویی موسسه اقبال لاهوری در این موسسه برگزار شد، گفت: شهدا نماد حرکت، محور توسعه و تولید کشور و ستارگانی هستند که برای تعیین مسیر و حرکت به سمت جلو مردم را هدایت میکنند.
وی در خصوص روز دانشجو بیان داشت: این روز، روز استکبار ستیزی است و جنبش دانشجویی تکلیف خود را با تاریخی که در آن قرار داشت روشن کرد و به واسطه بهره گیری از دانش و هوش سیاسی در مقابل استکبار جهانی ایستاد.
این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: رسالت امروز دانشجو سنگین تر از گذشته است ما می بینیم که بسیاری از انحرافات فکری در قالب روشنفکری در جامعه امروز بروز میکند که دانشجو میتواند در مقابل آن بایستد.
باقرزاده با بیان اینکه آمریکا به بهانههای ظاهری برای تقویت ساختار ارتش و تشکیلات امنیتی شاه کمکهای مالی بسیاری انجام میداد، گفت: دانشجویان متوجه این امر شدند و در این زمینه ساکت ننشستند و توانستند خط انحراف کشور را در آن زمان شناسایی کنند. دانشجویان با این عمل به معنای واقعی کلمه استکبار ستیزی را در آن زمان عملی کردند.
این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: تفکراتی به دنبال تروریسم فرهنگی در دانشگاههای جهان وجود دارد که از این جمله میتوان به افرادی که نیروهای نفوذی آمریکا میباشند و تفکرات تروریسم فرهنگی دارند اشاره کرد.
باقرزاده به بیان ویژگی دانشجوی سیاسی پرداخت و خاطرنشان کرد: استقلال خواهی یکی از ویژگیهای دانشجوی سیاسی است.
وی افزود: دانشجوی استقلال خواه با هر فرآیندی که در استقلال کشورش دخالت داشته باشد مخالف است به این دلیل که در زمینه سیاسی و اقتصادی و فنی بر علوم مسلط شده و نیازی به دیگران ندارد.
این کارشناس سیاسی با بیان اینکه ایران در علومی مانند نانو، هستهای و ژنتیک در رتبه دهم جهان قرار دارد، خاطرنشان کرد: این علوم پیشرفته را ما امروز از استقلال خواهی دانشجویان به دست آوردهایم.
باقرزاده ظلم ستیزی را یکی دیگر از ویژگیهای دانشجو دانست و گفت: دانشجو با ظلم مخالف است و فضای دانشگاهی اگر دانشجویی باقی بماند همیشه علمدار مبارزه با آمریکا خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه دشمن ستیزی در راستای عملکرد دانشجویان درخشان است و آنان با این امر فرآیند خود را تعریف کردهاند، گفت: این دشمن ستیزی سومین ویژگی دانشجوی سیاسی است و مسئلهای که در این مولفه مهم وجود دارد آن مقولهای است که بخواهد در فرآیند کشور استفاده فرهنگی، فکری و سیاسی ایجاد کند و از همین جا سناریوی نفوذ کلید میخورد.
باقرزاده در خصوص نبودن علم و اخلاق در آمریکا گفت: انواع بیماریها مانند سیاه زخم و ایدز از آزمایشگاههای آنها بیرون میآید، زمانی که علم و اخلاق با هم همراه نباشد هیروشیما شکل میگیرد.
این کارشناس سیاسی تاکید کرد: فتنه ستیزی یکی از ویژگیهای دانشجوی سیاسی است که دانشجو با نیروی جوانی و روحیه عدالت خواهانه با هر نوع فتنه مقابله میکند و نمونه آن فتنه سال 88 است.
وی افزود: در ماجرای فتنه 88 خیلی از خواص مردود شدند؛ اما جنبش دانشجویی از این میدان پیروز بیرون آمد.
این مدرس دانشگاه گفت: اگر سلطنت علمی را داشته باشیم میتوانیم بر دنیا حکومت کنیم اگر تحولات علمی در کشور کم رنگ شود بسیار سخت جبران خواهد شد. رشد علمی کشور اساسی ترین مولفه بنیادی است.