به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، علیرضا صدیقی، عضو هیات علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه یزد روز گذشته در سالن غدیر دانشگاه یزد گفت: در هر کشوری برای پیشرفت یک سری اقدامات لازم است که توسعه پایدار یکی از این اقدامات است.
وی افزود: ما در هر کشوری برای توسعه باید به توسعه پایدار توجه کنیم تا از این طریق محرک جامعه در راستای پیشرفت و ارتقای استان، کشور و جهان باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه یزد تصریح کرد: توسعه پایدار می تواند به عنوان موتور محرکه جامعه در زمینه استفاده از منابع و نیروی انسانی و توسعه فناوری باشد و این را نیز کشورهای در حال توسعه می توانند در دستور کار خود قرار دهند.
صدیقی بیان کرد: توسعه پایدار جنبهای از توسعه انسانی با هدف پرورش قابلیتهای انسانی و در ارتباط با محیط زیست و نسلهای آینده است.
وی افزود: با توجه به اوضاع نابسامان جامعه جهانی در راستای استفاده از انرژی های تجدید ناپذیر جامعه جهانی هر روز بیشتر به فکر انرژی های تجدید پذیر است و برای ان نیز سرمایه گذاری می کند.
عضو هیات علمی دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: انرژیهای تجدیدپذیر برخلاف انرژیهای تجدیدناپذیر مانند انرژیهای فسیلی، قابلیت بازگشت مجدد را به طبیعت دارند و اساسا با طبیعت سازگارند و آلودگی ندارند و چون تجدیدپذیرند پایانی برای آنها وجود ندارد.
صدیقی تصریح کرد: سازگارکردن منابع تجدیدپذیر با سیستم کنونی مصرف انرژی جهان هنوز با مشکلاتی همراه است که حل آنها حجم مهمی از تحقیقات علمی جهان را در دهههای اخیر به خود اختصاص داده است.
وی افزود: کاربرد این انرژیها به دو گروه کاربردهای نیروگاهی برای تولید برق و کاربردهای غیر نیروگاهی مانند تولید حرارت و سرمایش تقسیم میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه یزد گفت: بهرهبرداری از منابع انرژیهای تجدیدپذیر باعث افزایش امنیت عرضه انرژی، کاهش میزان گرمایش جهانی، تحریک رشد اقتصادی، ایجاد اشتغال، افزایش میزان درآمد سرانه، افزایش عدالت اجتماعی، حفاظت محیط زیست در تمام زمینهها، توسعه کاربری زمین و اثرات اقتصادی و اجتماعی زیادی میشود.