به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، کامران غضنفری، نویسنده کتاب راز قطعنامه در همایش «بصیرت» که توسط بسیج اساتید در دانشگاه آزاد ایلام برگزار شد، گفت: مقام معظم رهبری در آبان ماه ۱۳۸۹ فرمودند: چند سالی باید بگذرد تا قلم های بسته شده آگاهان بین المللی روان شود، آن روز خواهید دید که چه توطئه بزرگی پشت فتنه ۸۸ بوده است، این فتنه خیلی چیز مهمی بود، قصدشان خیلی عجیب و غریب بود، در واقع می خواستند ایران را تسخیر کنند، من در همین فتنه ۸۸ به برخی از دوستان قراین و شواهد را نشان دادم، حداقل از ۱۵ سال قبل از آن، برنامه ریزی وجود داشت، بعد از رحلت امام برنامه ریزی وجود داشت، اثر آن برنامه ریزی در سال ۱۳۷۸ ظاهر شد، مسائل کوی دانشگاه و آن قضایایی که اغلب یادتان است، برخی هم شاید درست یادشان نباشد، قضایایی که سال گذشته پیش آمد تجدید حیاتی بود برای آن برنامه ریزی ها.
تجمع کنندگان در نظر داشتند روز سوم به بیت رهبری حمله کنند
وی ادامه داد: برخی ها از سال ۸۸ تا به امروز تلاش می کنند تا جریان فتنه را دعوای شخصی بین احمدی نژاد و موسوی جلوه دهند و اینگونه وانمود کنند که متلکهای احمدی نژاد باعث شد طرفداران موسوی به خیابان ها یورش ببرند.
نویسنده کتاب راز قطعنامه با تاکید بر این مطلب که عده ای می گویند وقایع ۸۸ تمام شده است و برای ختم مسئله، صلوت بفرستید، تصریح کرد: آن ها می خواهند فراموش کنیم که پشت قائله ۸۸ که هدف آن براندازی نظام بود موساد، CIA و MI۶ فعالیت می کردند؛ به گونه ای که سفیر انگلستان شخصا لباس سبز می پوشید و در خط مقدم شورشیان بر علیه نظام شعار می داد.
غضنفری ریشه برنامه ریزی ها برای ساقط کردن نظام اسلامی در اوایل انقلاب و نشانه های بروز آن را در سال ۷۸ اعلام کرد و تشریح کرد: تجمع کنندگان کوی دانشگاه و وقایع مربوط به آن در نظر داشتند در روز سوم تجمع شان به بیت رهبر حمله کنند، استعفای معین، وزیر علوم دولت خاتمی نفتی بود که بر آتش اغتشاش گران ریخته شد بنابراین به سوی خیابان جمهوری و فلسطین به راه افتادند، آقای رحیم صفوی، فرمانده سپاه در آن دوران نقل می کرد: من در آن روز به تاج زده، معاون موسوی لاری که در آن برهه وزیر کشور بود پیام دادم که خیابان های جمهوری و فلسطین خط قرمز ما هستند و اگر شورشیان به این خیابان ها بریزند برخورد فیزیکی خواهیم کرد، تاج زاده به سرعت سوار بر ترک یک موتور شد و به سوی فتنه گران حرکت کرد و آن ها را از ورود به خیابان های مذکور برحذر داشت.
وی تعدادی از مقامات دولتی در سال ۷۸ را همدست با فتنه گران در این مسئله دانست و خاطرنشان کرد: برخی احزاب، گروه ها و حامیان دولت اصلاحات آتش بیار آن معرکه بودند آن ها در نظر داشتند که با تصرف بیت رهبری، فاتحه نظام را بخوانند.
آقایانی که اسم اعتدالی را به یدک می کشند در دوران جنگ با آمریکا و اسرائیل در تعامل بودند
مولف کتاب نفوذ به دستگیر شدن عزت الله صحابی، از اعضای سابق نهضت آزادی و عضو گروه های ملی- مذهبی اشاره کرد و ادامه داد: او اعتراف کرد در روزهای ۱۸ تا ۲۲ تیر ماه ۱۳۷۸ یک فرد عشایر با یک نفر دیگر پیش من آمدند و گفتند: بنا داریم یک شورش در فارس به راه اندازیم، من جوابی حاکی از نفی یا اثبات به این ها ندادم، جلسه بعد آن فرد عشایری خودش به تنهایی آمد و گفت: یکی از افسران آمریکایی که در دبی مستقر است به ما پیغام داده که شورش عشایری در فارس ایجاد می کنیم که ما به هر صورتی از شما حمایت خواهیم کرد.
غضنفری به سخنان ریچارد مک من، مشاور کاخ سفید در مرداد ۱۳۷۹ مبنی بر اینکه با روی کار آمدن اصلاح طلبان در ایران روزهای تلخ سرگردانی آمریکا سپری شده است و از این به بعد باید شاهد فرو ریختن ستون های این نظام مهار ناشدنی باشیم، اشاره کرد و گفت: عطاء الله مهاجرانی که در سال ۸۸ در کنار اکبر گنجی، سروش، عبدالعلی بازرگان و کدیور عضو اتاق فکر جنبش سبز بود می گوید: ما اگر خواستار دموکراسی و مردم سالاری هستیم باید ولایت فقیه حذف شود، هدف اصلی تمام گروه هایی که سال ۱۳۸۸ به صحنه آمدند و آن بلوا را به پا کردند مخالفت با ولایت فقیه و شخص رهبری بود.
وی ابراز داشت: حزب کارگزاران، سازمان مجاهدین انقلاب، نهضت آزادی، انجمن حجتیه، حزب توده، جبهه ملی، عبدالمالک ریگی، پژاک، فرح پهلوی، کومله، مجاهدین خلق، رضا پهلوی، آمریکا، اسرائیل، انگلیس و آلمان در ائتلاف براندازی نظام شرکت کردند و حامی جنبش سبز شدند.
این تحلیل گر سیاسی تاکید کرد: رادیو آمریکا در ۲۷ آبان ۱۳۷۹ به فتنه گران اینگونه خط داد: اصلاح طلبان از طریق نافرمانی های عمومی، اعتراضات و اعتصابات تکلیف خود را با استبداد دینی یکسره کنند.
غضنفری افزود: رضا پهلوی در بهمن ۱۳۷۹ اعلام کرد: «از اصلاح طلبان ایران حمایت می کنیم». هیچکدام از اصلاح طلبان در داخل کشور نگفت که ما به حمایت شما هیچ نیازی نداریم.
وی به سخنان کائولین پاول، وزیر خارجه وقت آمریکا در سال ۱۳۸۰ مبنی بر اینکه آمریکا منتظر ایجاد تحول توسط اصلاح طلبان در ایران است، ما با میانه روها و اصلاح طلبان ایران در تماس هستیم، اشاره کرد و گفت: همین آقایانی که اسم اعتدالی و میانه روی را به یدک می کشند در دوران جنگ نیز با آمریکا و اسرائیل در تعامل بودند.
مولف کتاب مداخلات ادامه داد: دکتر حسن عباسی اعلام کرد که یکی از آقایانی که در همین دولت در صدر امور قرار دارد در معیت یک شخص دیگری در هشتم شهریور ۱۳۶۵ در هتل پاریزین پاریس با مشاور نخست وزیر اسرائیل ملاقات کرد و به صراحت گفت: چرا شما تا به این حد با خمینی نرم برخورد می کنید؟ باید به خمینی چنگ و دندان نشان داد و او را ترساند، تهدید نظامی کنید تا مجبور شود جنگ را تمام کند.
غضنفری تصریح کرد: آن شخص به جای اینکه تکذیب کند دکتر عباسی را به دادگاه کشاند و جای تاسف است که این موضوع در لوای ارائه ۴۰۰ صفحه سند با زبان های عربی، عربی، انگلیسی و فارسی محرز شد، همین فرد در سال ۸۸ اینگونه تحلیل کرد: خامنه ای وقتی می ترسد که مردم به خیابان ها یورش برده باشند.
چگونه دیپلماسی توالتی برای تحقیر ایران اعمال می شود!
وی به سخنان جک استراو در سال ۱۳۸۰ مبنی بر اینکه ما تماسمان را با اصلاح طلبان ادامه می دهیم اشاره کرد و گفت: آن هنگام که در سال ۱۳۸۲ تا ۸۴ در سایه مذاکره برای اعتمادسازی تمام مراکز هسته ایمان را پلمپ، تعلیق و تعلیق کردیم کمال خرازی با استراو تماس گرفت و درخواست کرد تا اجازه بدهند چند سانتریفیوژ برای تحقیقات و دکور فعال باشند، استراو در خاطراتش که با هدف تحقیر ایران تقریر شده است می نویسد: من به خرازی گفتم چند لحظه گوشی در دستت باشد سپس به توالت رفتم و بر روی سنگ توالت فرنگی نشستم، در پاسخ به درخواست او گفتم اجازه نمی دهیم حتی یک سانتریفیوژ راه بندازید، حتی یک عدد.
این پژوهشگر مطرح کرد: مسئولان کشورمان در مقابل پای تئوریسین دیپلماسی تحقیر توالتی فرش قرمز پهن می کنند و برای ساکت کردن منتقدینی که سفر وی به اقصا نقاط کشور را نه برای ایران گردی بلکه در راستای جلسه با برخی افراد طراحی شده است را به یک مسافرت توریستی چهار روزه تنزل می دهند.
نظرسنجی منافقین داخلی برای تسلیم مسئولان حکومت به آمریکا یا اعدام آن ها به دست خود
غضنفری به نگرانی رئیس سازمان CIA در سال ۱۳۸۰ برای از دست دادن توان جنبش اصلاحات در ایران اشاره کرد و افزود: یورگن هابرماس آلمانی، نظریه پرداز نافرمانی مدنی در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۱ به ایران آمد و با کدیور، حجاریان، شبستری، علی رضا بهشتی و سایرین ملاقات کرد، در این دیدار برنامه « شبکه نافرمانی های مدنی» طراحی شد.
وی بهزاد نبوی را راس تشکیلات سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی دانست و ابراز کرد: سرویس اطلاعات روسیه پس از شهادت رجایی و باهنر به مسئولین کشورمان یک خبر مبنی بر اینکه نبوی، منبع اطلاعات سازمان CIA در ایران است انتقال دادند، این خبر در آن زمان به هاشمی رفسنجانی که رئیس مجلس بود گفته شد، ایشان بدون اینکه دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی را در جریان بگذارند تا صحت و صقم این موضوع مطرح شود مطلب را با نبوی در میان گذاشت و به او هشدار داد که لو رفته است بنابراین باید با تیم شان کار کند، آقای نبوی در طی این ۳۰ سال در کنف حمایت آقای هاشمی بود به گونه ای که مجلس دو مرتبه نبوی را استیضاح کرد اما هاشمی به حمایت از وی پرداخت.
این پژوهشگر به کارشکنی های نبوی، مغز متفکر کابینه موسوی در هشت سال جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: آقای رفیق دوست از بدنه سپاه در آن زمان تعریف می کرد: هر بار که از منطقه باز می گشتیم نبوی در آن زمان که وزیر صنایع بود می گفت تا چه زمانی می خواهید جنگ کنید؟ از جان مردم چه می خواهید؟ تا چه زمانی ادامه می دهید؟. نبوی که در شهریور ۱۳۸۹ نائب رئیس مجلس ششم بود تاکید کرد: هرگاه مسائل را متوجه رهبر کنیم به دو دلیل از آن می توانیم بهره ببریم، اول اینکه رهبر از حق خود می گذرد و فضا برای گرفتن امتیاز باز است و دوم اینکه با این کار عامل بروز مشکلات و مسائل در مملکت را متوجه رهبری می کنیم.
غضنفری به اظهارات معاون دادستان در محاکمه یکی از اغتشاشگران سال ۸۸ تاکید کرد و ادامه داد: براساس اطلاعات موثق در یکی از جلسات سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی شاخه اصفهان در بین اعضا این نظرسنجی مطرح شد که در صورت حمله آمریکا به ایران، آیا رهبر را به مهاجمین تسلیم کنیم یا خیر؟
وی ادامه داد: در حزب مشارکت که توسط دادگاه منحل است؛ اما با کمال تاسف تعدادی از اعضای دولت فعلی عضو آن هستند و همچنان فعالیت می کنند، در یکی از جلسات شاخه اراک، مطرح شد: اگر آمریکا به ایران حمله کند با دست خودمان مسئولان جمهوری اسلامی را اعدام خواهیم کرد.