به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، ذاکریان در همایش 9 دی که در تالار ابنسینای دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری استT گفت: ما نمیخواهیم که در 9 دی هر سال تنها به تکرار اتفاقات 9 دی سال 88 بپردازیم زیرا این کار اجحاف در حق ملتی است که در سال 88 در راهپیمایی 9 دی حقانیت خود را به فتنه گران نشان دادند.
وی با انتقاد از اتفاقات اخیر و فضای دانشگاهی در کشور تصریح کرد: متأسفانه درگیریهای کنونی در فضای دانشگاهی به دلیل نادیده گرفتن مسئولین دانشگاه نسبت به احکام قضایی و امنیتی افرادی است که در فضای دانشگاه به راحتی جولان میدهند و برای دانشجویان حرف میزنند.
این فعال دانشجویی خاطر نشان کرد: امروز ما مشاهده میکنیم که مسئولان دانشگاهی تنها جهت دعوت افراد مسئلهدار به دانشگاه به تأییدیههای و ابلاغیههای استانداری و نهادهای امنیتی استانی تکیه میکنند و احکام شورای عالی امنیت ملی و قوه قضاییه را مورد تأیید قرار نمیدهند.
ذاکریان با بیان این که مشکل حضور افراد دارای احکام امنیتی در دانشگاه باید میان مسئولین دانشگاهی از جمله وزارت بهداشت و علوم حل گردد تصریح کرد: نباید مشکلات کنونی در فضای دانشگاهی در میان دانشجویان ایجاد اختلاف کند بلکه باید مسئولین وزارت بهداشت و علوم و قوه قضاییه و شورای عالی امنیت ملی به مشخص کردن تکلیف خود نسبت به این اتفاقات بپردازند.
وی در پایان با بیان این که ما اجازه نخواهیم داد مسئولین دانشگاهی نیز انتظار نداشته باشند که حضور افراد متهم در فتنه سال 88 در دانشگاه با بیتفاوتی همراه گردد یادآور شد: مسئولین دانشگاهی در خصوص وضعیت دعوتکنندگان به دانشگاه نگاه به نهادهای امنیتی کشور داشته و نسبت به آرا قوه قضاییه و شورای عالی امنیت ملی حس تعهد از خود نشان بدهند زیرا دانشگاه جزیرهای خارج از ایران نیست که افراد دارای سوابق امنیتی جهت سخنرانی به آن دعوت میکنند.
در ادامه حجتالاسلام جمالزاده مسئول بسیج دانشگاه علوم اسلامی رضوی با بیان این که مهمترین و اصلیترین اندوخته ملت در فتنه سال 88 حضور مردم بود گفت: فتنه گران در سال 88 این نکته را در نظر نگرفتند که همواره در کشور این مردم هستند که اجازه نخواهند داد کسی حکمت و انقلاب عالم را دچار مشکل کند.
وی با ابراز نگرانی از شکلگیری فتنههای بزرگ تر در کشور بصیرت دانشجویان در این مسیر را تعیینکننده دانست و تاکید کرد: ملت باید از فتنه سال 88 تجربهاندوزی کرده و در صورتی که خدایی نکرده افرادی که به دنبال ایجاد فتنه دیگر در کشور باشند در مقابل آنان ایستادگی نماید.
این فعال دانشجویی با بیان این که دانشجویان و ملت با بصیرت مانع از شکلگیری ایجاد مشکلات در انتخابات اخیر شوند گفت: باید تلاش کرد با تجارب بسیار مهم سال 88 در انتخابات آتی و آینده کشور مانع از ایجاد مشکلات برای کشور شود.
در پایان علی عرب با بیان این که افرادیکه در سال 92 توانستند با اختلاف 200 هزار رأی کاندید خود را در کشور به عنوان ریاست جمهوری به اثبات برسانند حق ندارند در هر زمان که کاندیدا آنان انتخاب نشد کشور را محکوم به تخلف کند و قانون اساسی ایران اسلامی را مشکلدار توصیف کند.
وی با بیان این که مسئولین دانشجویی مراقب باشند که پا را از قانون فراتر نگذارند یادآور شد: فتنه سال 88 یک شوخی نبوده است که عدهای امروز در دانشگاه بگویند اتفاقی بوده و تمامشده بلکه مردم ممکن است توبهکنندگان این فتنه را ببخشند اما هرگز کسانی که 8 ماه کشور را به آشوب کشیدند را فراموش نخواهند کرد.