گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از کرمان - عمید شجاعی؛ در هفته های گذشته شاهد تعلیق سه ماهه یکی از تشکلهای دانشجویی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان به دلیل انتشار تصاویر یکی از سران فتنه در کلیپی در مراسم سخنرانی مصطفی کواکبیان در تالار خیام این دانشگاه بودیم.
اقدامی انقلابی و کاملا قانونی که توسط مسئولان دانشگاه و هیات نظارت بر تشکلهای دانشجویی رخ داد که موجب صدور پیامهای تشکری از سوی دیگر تشکلها خطاب به ریاست دانشگاه شد.
این اقدام آن هم در دولت تدبیر و امید که تمام سیاستهای خود را در تلاش برای محصور و محدود کردن فعالیتهای تشکلهای دانشجویی انقلاب و بصیر متمرکز کرده کمی جالب بود که در دانشگاهی افرادی وجود دارند که با قانون مداری و به دور از هر گونه تعصبات سیاسی و دولتی بر روی فعالیت تشکلها نظاره میکنند و تصمیم میگیرند.
پس میتوان دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان را با توجه به شور و هیجانات سیاسی و برگزاری مرتب جلسات و سخنرانیهای سیاسی با وجود افرادی از تمامی دیدگاهها با وجود رعایت تمام قوانین دانشگاهی سیاسی، مطلبق با آنچه که مدنظر مقام معظم رهبری است دانست؛ اما از سوی دیگر دانشگاه مادر استان کرمان، یعنی دانشگاه شهید باهنر کرمان، در سیاست بازی و سیاست سوختگی دست و پا میزند.
متاسفانه نشریهای که گویا به یکی از تشکلهای دانشگاه وابستگی دارد بدون در درج آدرس و مشخصاتی اقدام به انتشار یکی از سران فتنه یعنی رئیس دولت اصلاحات کرده است؛ فردی که بر طبق قوانین و مقررات ممنوع التصویر است.
و در اقدامی دیگر نشریه دانشجویی با چاپ و انتشار تصاویری در ترویج بیحجابی در جامعه کمک کرده است.
رضا ایرانمنش، دبیر جامعه اسلامی و عضو دانشجویی هیات نظارت بر نشریات دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رابطه با برخورد این کمیته و هیات نظارت با نشریات متخلف میگوید: متاسفانه چند صباحی عدهای در داخل دانشگاه شهید باهنر کرمان قصد بر هم زدن فضای آرام دانشگاه را دارند.
وی ادامه داد: این جمع محدود که از جای خاص تغذیه میشوند، همراه با سراسر کشور دست به قانون شکنی در ملا عام زدند.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به قانون شکنیهای پی در پی توسط این گروه خاص در دانشگاه باهنر کرمان بیان داشت: این جمع که پایبندی خاصی به قانون جمهوری اسلامی ندرند که اگر داشتند به مصوبه شورای عالی امنیت ملی احترام میگذاشتند و خلاف قانون عمل نمیکردند؛ دست به حرکتی از پیش طراحی شده زده و اقدام به تطهیر یکی از چهرههای اصلی فتنه ۸۸ کردند؛ تطهیر چهرهای که طرد شدهی نظام است.
ایرانمنش بیان داشت: اما متاسفانه این عده با خط گیری خارج از دانشگاه این کار را انجام دادند؛ این خط گیری در جایی بهتر روشن میشود که حتی تیترهای این نشریات در دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان یکی است.
وی با تاکید بر اینکه این نشریات چاپ شده بدون نام و نشانی است؛ تصریح کرد: البته حتی این افراد جرات اینکه مطالب یاد شده را با نام خود چاپ کنند؛ ندارند و بلکه بدون نام و مشخصات کامل نشریه مینویسد و منتشر میکنند، که این اقدام خود به گونهای شامل انتشار شب نامه در دانشگاه میشود که بازهم غیر قانونی است.
این فعال دانشجویی اذعان داشت: لذا این موارد بیش از پیش این نکته را بیان میکند که این افراد عامدانه قصد انجام کارهای خلاف قانون و قانون شکنی را دارند؛ البته در وصف این فتنه گر که افرادی گول خورده و اسیر بازیهای سیاسی و وعده و وعید گرفته میخواهند وی را تطهیر کنند همین بس که بارها و بارها و برای آخرین بار در دو روز پیش بار دیگر سخنگوی قوهی قضاییه این نکته را تاکید کردند که وی ممنوع التصویر است و حتی نماینده وزارت ارشاد پس از تکذیب خبر ممنوع التصویری یکی از سران فتنه، به اشتباه خود اقرار میکند و عذر خواهی میکند.
ایرانمنش با اشاره به اینکه این ممنوع التصویر بودن کاملا قانونی است، بیان داشت: با این وجود عدهای خود را به کری زدند و نمیخواهند بفهمند که قانون چه میگوید؛ حال اینکه همیشه دم از قانون میزنند و در روز روشن قانون شکنی میکنند و حرف از قانون مداری میزنند.
وی به تناقض در رفتار کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی نیز اشاره کرد و گفت: با وجود چنین تخلفات آشکاری اما در مقابل متاسفانه هیچ اقدامی از طرف کمیته نظارت بر نشریات دانشگاه انجام نمیشود و به گونهای با عدم برخورد قانونی این شاعبه ایجاد میشود که این کار مورد تایید کمیتهی نظارت است.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: با این وجود به نظر میرسد مسئولین فرهنگی دانشگاه چندان مخالف این کار نیستند؛ اما این تنها سند این حرف نیست، زمانی این حرف قوت بیشتری پیدا میکند که متوجه شویم کمیتهی نظارت بر نشریات دانشگاه شهید باهنر کرمان با یک نشریه که خلاف عفت عمومی چندین مطلب را منتشر میکند و به ترویج بدحجابی کمک میکند هیچگونه برخوردی نمیشود و عدهای در کمیته آن را خلاف عفت عمومی نمیدانند.
وی افزود: متاسفانه اینجا مطالبی که با عکسهای زنندهای قصد ترویج بیحجابی را در دانشگاه دارند یا با کشیدن کاریکاتوری قصد توهین به روحانیت و مذهبیون جامعه را دارند، خلاف عفت عمومی جامعه دیده نمیشوند؛ اما متاسفانه گوش شنوایی برای شنیدن این نکته وجود ندارد.
این فعال دانشجویی ادامه میدهد: این نکته زمانی جالبتر میشود که اگر موردی مخالف تفکر آقایان در نشریهای یا جایی بیان شود به سختی برخورد میکنند؛ متاسفانه عدهای دانشگاه را با مکان تسویه حسابهای حزبی خود اشتباه گرفتند و دانشگاه را محل ضد و بندهای سیاسی خود کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: البته بیش از این انتظاری هم نیست؛ به قول شهید آوینی در جمهوری اسلامی همه آزادند، به جز بچه حزب الهیها؛ البته این بدان معنا نیست که مشکل از جمهوری اسلامی است بلکه مشکل این آقایون به اصطلاح فرهنگی است که تحمل شنیدن حرف مخالف خود را ندارند و فقط قدرت را برای خود میخواهند و بس.
این عدح برخورد با تشکلهای دانشجویی متخلف و سنگ اندازی بر سرراه برگزاری مراسمات و برنامههای تشکلهای دانشجویی انقلابی تا جایی پیش میرود که سه تشکل بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی دانشجویان و جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید باهنرکرمان در بیانیهای مشترک این اقدامات را محکوم و خواستار برخورد قانونی با این گونه اقدامات در دانشگاهها میشوند.
در این بیانیه آمده است: در آستانه سالگرد یوم الله و حماسه فتنه شکن ۹دی و در برههای که به انتخابات دو مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری و مهلت تزریق خون تازه به رگهای ایران اسلامی نزدیک میشویم، شاهد تلاش و دست و پا زدن جریانی خاص که همواره به چیزی جز براندازی نظام اسلامی نیاندیشیده و بدین منظور خود را در لباسی از حق پوشانده هستیم.
جریانی که خود و پیاده نظامش روزی به دنبال نام امام (ره) در فکر تخطئه مرام امام (ره) است و روزی به دنبال اصلاح در فکر افساد؛ روزی به بهانه دفاع از مردم سالاری علیه آراء مردم کودتای مخملی به راه میاندازد و روزی به بهانه دفاع از قانون و احیاء قانون به قانون شکنی آشکار دست میزند. جریانی که حیاتش تنها در خلق بحرانها و هوچیگری است، و همواره سعی کرده با گل آلود کردن آب از آن ماهی تازه صید کند.
آری جریانی که به شدت خود مرکزگراست، و همه چیز حتی قانون را از دریچهی نگاه بستهی خود میبیند و اگر قانونی به نفعشان نباشد قطعا قانون بد و مبهم و گنگ و غلطی خواهد شد که باید اصلاح شود تا مطابق طبع و میل و در واقع نفع آنان شود. شاهد مثال برای این امورشان فراوان است که حتی اندکی از آن هم در این موجز نمیگنجد، اما آنچه که حاضر است برای این مدعا نشریه ایست که در این ایام اقدام به انتشار آن شد.
نشریهای که به گفته خودشان تمامی مطالب آن توسط دانشجویان دانشگاه باهنر به رشته تحریر درآمده! اما حتی شهامت آن را نداشتهاند که اسم یک نویسنده را هم پای یکی از مطلابشان درج کنند. گویا از فضای امنی که دولت اعتدال برایشان تدبیر کرده بسیار هراسناکند! بدین منظور جهت تذکر و هشدار نسبت به این اقدام و جریانات مشابه که چه بسا در آستانه انتخابات رخ خواهد داد نکاتی چند را به اطلاع عموم مخاطبان و دانشجویان گرامی میرسانیم، باشد که امیدواریم مورد توجه و عنایت قرار گیرد، پیش از آنکه دیر شود:
۱. بر هیچ کس (حتی خود صاحبان و متولیان نشریه خاطی) پوشیده نیست که اقدام به چاپ و نشر تصویر یکی از سردمداران کودتای مخملی در داخل، که در فتنه آمریکایی-اسرائیلی۸۸ نقش محوری برعهده داشته نه تنها مخالف با قانون (مطابق با حکم دادستان کل کشور) و نقض آشکارای آن است، بلکه به طور جدی نقض حریم اخلاقی و بخصوص اخلاق تشکیلاتی میباشد. چرا که اولا چاپ تصویر این فرد که خود مصداق بارز باغی بر انقلاب و نظام اسلامی است و از سویی اقدام به فعالیتهایی چند کرده که بوی خیانت به کشور میدهد (از قبیل دیدار با ملک عبدا... ملعون و اخذ بودجه برای فعالیتهای براندازانه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری دهم، دیدار با جرج سروس، سرمایه دار صهیونیست و پدر انقلابهای رنگی در۱۴ سپتامبر ۲۰۰۶ که در عین تکذیب کردن خود رئیس اصلاحات با افشاگری سروس در مورد دیدارشان ماجرا برملا شد.) قطعا خلاف حس تعلق به کشور و نظام اسلامی که یک فضیلت اخلاقی محسوب میشود است. دوما اینکه یک جریان دانشجویی که هویت آن بر مبنای استقلال و عدالت خواهی تعریف میشود خودش را صرف یک چنین شخصیتی کند، مخالف با شئون فعالیتهای اجتماعی و تشکیلاتی است. فلذا مطالبه جدی و مصرانه جریان دانشجویان انقلابی در کنار برخورد با تخلف این نشریه که اقدامی واجب و ضروری است، ارائه توضیحات و تذکراتی به ایشان پیرامون اصول فعالیتهای جمعی و تشکیلاتیست تا دیگر مرتکب چنین خطایی چه به عمد چه به سهو نگردند.
۲. اتفاقی که در چنین اقداماتی میافتد، در واقع یک پارادوکس و تناقض صریح و آشکار است. چگونه میتوان پذیرفت که یک نشریه به دنبال احیای قانون و ترویج گفتمان قانون و از این رهگذر رفع بیعدالتی و تبعیض باشد، در حالیکه خود با صراحت به نقض قانون میپردازد؟! مگر میتوان با بیقانونی منادی قانون بود؟! مگر میتوان با بیعدالتی منادی عدالت شد؟! قطعا عقل سلیم نمیتواند جوابی مثبت به این سئوال دهد. کسانی که به این امر مبادرت میکنند باید خوب بدانند که خود درگیر یک رفتار دیکتاتورمآبانه در درون خودشان هستند که شاید ازآن غافل باشند. مسئلهای که در افق این اقدامات میتوان دید، زیرپا گذاردن اسلام و اصول اسلام انقلابی است. چراکه بسیاری از قوانین موجود ریشه در فقه اسلامی دارد و امروز که به اسم قانون علیه قانون میتازند، هیچ بعید نخواهد بود که فردا به اسم اسلام علیه اسلام بتازند. پس خوب باید متوجه بود که گام در چه مسیری نهاده شده است.
۳. اما در اینجا باید به این مسئله از زاویه دیگر هم نگریست و آن برخورد منفعلانه دستگاههای مربوطه در دانشگاه نسبت به اقدام این نشریه است. سوال این است که در شرایطی که حتی خود نشریه مذکور بطور تلویحی به قانون شکنی خود اذعان دارد، چطور دستگاههای نظارتی نسبت به نشر و توزیع آن بیتفاوتند؟ مگر چند نسخه از نشریات دانشجویی قبل از توزیع به مراجع مربطه جهت تایید ارائه نمیگردد؟ مگر وقتی که تخلف و قانون شکنی یک نشریه آشکار شد وظیفه حراست در ممانعت از انتشار آن نیست؟ پس چگونه است که باز هم با اطلاع از این امر اقدام لازم و درخور صورت نگرفت؟؟
۴. در انتها لازم است بار دیگر بطور جدی اعلام کنیم که جریان دانشجویان و تشکلهای انقلابی هوشیارانه نسبت به رصد تحرکات جریانها چه در فضای کشور و چه در دانشگاهها اقدام میکند و اجازه نخواهد داد که پروژه و فتنهی نفوذ آن هم در برههی حساس انتخابات امکان اجرا و عملی شدن یابد و به شدت نسبت به خنثی سازی و مقابله با آن حساس است. هرچند که برای عدهای در کشور ناخوشایند باشد تا حدی که از حق دندان بفشارند. ما با خون خود برای مجاهدت و پایداری در این راه عهد بستهایم. باشد که در این راه تا روز موعود و تحقق دولت جهانی منجی عالم بشریت (عج) ثابت قدم بمانیم.
حال باید منتظر اقدامات رئیس جدید دانشگاه شهید باهنر کرمان و اعضای هیات نظارت با تشکلهای دانشجویی بود که راه قانونی را که مسئولان دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان طی کردند؛ ادامه خواهند داد و با اینکه به گونهای دیگر برخورد میکنند.