به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، نشست «فصل انتخاب بهترین ها» با حضور تعدادی از نامزدهای اصول گرا و اصلاح طلب اصفهان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی همراه با پرسش و پاسخ دانشجویی توسط انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان در این دانشگاه برگزار شد.
در این نشست ابتدا کاندیداها به طور صریح به بیان نقطه نظرات خود پیرامون مسائل مختلف پرداختند و در ادامه نیز به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.
مجلس در شرایط و چهار چوب هایی اجازه اجرای برجام را صادر کرد
حمیدرضا فولادگر، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در این برنامه با اشاره به اینکه ایران وارث یک دولت نفت محور است، گفت: این مسئله از سال های قبل از انقلاب پایه گذاری شده بود که در آن زمان مسئولان بخشی از عواید آن را برای هزینه های جاری پروژه های عمرانی مصرف می کردند و بخش دیگری از درآمد حاصل از فروش نفت نیز چپاول می شد.
وی با تاکید بر اینکه رکود فعلی بی سابقه ترین رکود در چند دهه اخیر بوده است، افزود: برای ارائه راه حل برای رفع مشکلات اقتصادی، اول باید اقتصاد را به خوبی بشناسیم.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در خصوص راه های برون رفت از رکود فعلی، تصریح کرد: اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، اجرای قوانینی که مجلس در حمایت از تولید ملی تصویب کرده، اجرای قوانین مجلس در راستای رفع موانع اقتصادی و اجرای سیاست های کلی برنامه پنجم و ششم از جمله راه های برون رفت از رکود فعلی است.
فولادگر در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه نمایندگان مجلس مصونیت قضایی ندارند، بیان داشت: اگر کسی بخواهد نمایندگان مجلس را احضار کند، مسئولان باید از این مسئله آگاه باشند.
وی با اشاره به تصویب لایحهای در مجلس تحت عنوان جرم سیاسی، افزود: بر اساس این لایحه اگر کسی نسبت به یکی از مسئولان اعتراض داشت باید در حوزه همان مسئول به آن اعتراض رسیدگی شود و بخش امنیتی فقط در صورتی وارد میشود که مسئول مشکل امنیتی داشته باشد.
عضو مجمع اصول گرایان اصفهان با اشاره به اینکه نظارت مجلس مکمل قانون گذاری است، تصریح کرد: در کمیسیون های مجلس، بحث ارائه گزارش نظارتی داریم و هیاتی پنج نفره در مجلس بر رفتار نمایندگان نظارت می کنند و تعدای از نمایندگان مجلس که رد صلاحیت شدند، بر اساس گزارش هیات نظارت مجلس بوده است.
فولادگر در ادامه بیان داشت: کسی که اهل فساد باشد در هر دولتی که باشد فساد خودش را انجام می دهد و فساد اقتصادی اصلاح طلب و اصول گرا نمی شناسد.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به مسائل فرهنگی، گفت: مبنای انقلاب اسلامی، فرهنگی است و به دلیل این مسئله، انتظارات از انقلاب ما بسیار زیاد است،
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انقلاب اسلامی، فرهنگ استعماری و وارداتی کشورهای سلطه گر را به فرهنگ ایرانی ـ اسلامی تغییر داد، افزود: در حال حاضر در خصوص بحث فرهنگ تلاش زیادی صورت گرفته است، اما این تلاش ها کافی نیست.
فولادگر در خصوص راه حل های پیشرفت فرهنگی در کشور، تصریح کرد: یکی از این راه حل ها، رساندن ندای دین و برگزاری برنامه های فرهنگی متناسب با الگوی ایرانی اسلامی است.
وی در این باره بیان داشت: قوانینی که در مجلس تصویب میشوند باید دارای پیوست فرهنگی باشند تا بتوانیم در زمینه فرهنگ پیشرفت هایی داشته باشیم.
کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در اصفهان با تاکید براینکه در حال حاضر اعتقادات و اخلاق جوانان ما مورد هجمه واقع شده است، افزود: این مسئله ای است که دشمنان برای رسیدن به آن، سرمایه گذاری بسیار زیادی انجام داده اند؛ چراکه اگر جوانی اعتقاد خود را از دست بدهد، دیگر نیسبت به دین مقید نیست.
فولادگر در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به بحث مذاکرات هسته ای و برجام، تصریح کرد: از جمله نقاط قوت برجام این بود که ما توانستیم قدرت های سلطه گر را سر میز مذاکره بیاوریم و برجام به معنای توافق سیاسی اقتصادی است که دولت ما با ۵+۱ داشت.
وی در ادامه بیان داشت: طی مذاکرات هسته ای کشورهایی که به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی بودند، ایران را به رسمیت شناختند و با ما مذاکره کردند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر تاثیر موقعیت منطقه ای ایران بر مذاکرات هسته ای، افزود: از نقاط ضعف مذاکرات می توان به این مسئله اشاره کرد که ایران در مذاکرات وارد ساختاری شد که از قبل برای ما طراحی کرده بودند و این مسئله ابتکار عمل را از ما گرفت و باعث شد به دنبال طرف مقابل حرکت کنیم.
فولادگر در پایان در خصوص نقش مجلس در تصویب برجام، خاطرنشان کرد: مجلس برجام را به صورت جز به جز بررسی نکرد، بلکه در شرایط و چهار چوب هایی اجازه برنامه برجام را صادر کرد.
در سال ۸۸ اتفاقاتی افتاد که بالطبع آسیبهایی نیز داشته است
در ادامه این نشست نیز علیرضا آجدانی، عضو شورای مشورتی حزب اعتدال و توسعه اصفهان و نامزد دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در اصفهان با اشاره به مهم ترین مشکلات اقتصادی امروز گفت: در زمینه رفع مشکلات اقتصادی نیاز به اصلاحات داریم.
وی افزود: سه نوع رکود کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت وجود دارد که رکود کوتاه مدت به علت سیاستگذاری های دولت اتفاق می افتد؛ اما در دو نوع دیگر رکود، دولت هیچ تأثیری ندارد.
عضو شورای مشورتی حزب اعتدال و توسعه اصفهان تصریح کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران باید بسیجی برای رفع مشکلات مربوط به این رکود در بخش کشاورزی، مسکن و صنایع صورت بگیرد.
آجدانی با تاکید بر اینکه نظام، موقعیت های استثنایی برای ما ایجاد کرده است که نتوانستیم از آن ها استفاده کنیم؛ بیان داشت: متاسفانه نتوانستیم به سرمایه گذاران کلان این حس را بدهیم که در کشور ما ثبات و امنیت وجود دارد به همین بعضی به سرمایه گذاری در خارج روی می آورند.
وی با اشاره به انیکه باید برای رفع معضلات فرهنگی تلاش کنیم، افزود: نمایندگان در زمینه فرهنگی باید مصوبات جاری و ساعی داشته باشند.
در ادامه این برنامه دانشجویان از آجدانی خواستند نظرات خود را پیرامون برخی از کلید واژه ها از جمله «حیطه اختیارات ولیفقیه»،«فتنه ۸۸» و «نفوذ» نظراتش را بیان کند.
عضو شورای مشورتی حزب اعتدال و توسعه اصفهان در خصوص حیطه اختیارات ولی فقیه گفت: در زمینه اختیارات رهبری، قانون مشخص و متقن است و گروه ها و حزب ها نه در این مسئله شک دارند و نه می توانند داشته باشند.
آجدانی همچنین با اشاره به فتنه ۸۸، افزود: برخی مسائل را باید به صورت دیگری دید و در سال ۸۸ اتفاقاتی افتاد که بالطبع آسیب هایی نیز داشته است.
وی در پایان در توضیح کلیدواژه نفوذ تصریح کرد: نفوذ به دو دسته داخلی و خارجی تقسیم میشود و توجه ما باید به نفوذ داخلی باشد؛ در انتخابات مجلس، نفوذ یعنی تکیه زدن بر کرسی که در آن نتوانیم حقوق ملت را احیا کنیم، کسانی باید بر کرسی بنشینند که ساختاری متعالی و آرامشبخش برای مردم داشته باشند.