به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از زاهدان، کاندیدای مجلس شورای اسلامی شهرستان زاهدان گفت: هرگونه تضعیف جایگاه رهبری خیانت به نظام است. استاندار از عوامل فتنه بوده و خط قرمز ما فقط اسلام، مبانی دینی و ولی فقیه است و با کس دیگری عقد اخوت نبستهایم.
متن زیر مشروح سخنان سلطانعلی میر، کاندیدای دهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه شهرستان زاهدان با «جمعیت دانشجویان حامی ولایت سیستان و بلوچستان» است که به شرح زیر جهت آگاه سازی و کمک به انتخاب اصلح که هدف این جمعیت بوده منتشر میشود:
نظر شما درباره مشکلات استان و راه حل های شما جهت حل آنها، اقتصاد مقاومتی و تحقق آن، جذب سرمایه و تضاد طبقاتی چیست؟
یکی از فلسفه های ورود من به عرصه سیاست در شرایط فعلی ارتباط و توجه بیشتر به اقشار مختلف است. از جدی ترین مشکلات مردم مسائل اقتصادی است. مشکل دیگر چالش های سیاسی، گفتمانی، مذهبی و قومی است؛ البته نباید از بحث اشتغال و رفع بیکاری جوانان غافل شد که این هم جزو اصلی ترین دغدغه های بنده است که برای حل این معضلات حدود 20 طرح را آماده کرده ام.در حال حاضر مشکل امنیتی به صورت جدی نداریم.اقتصاد مقاومتی مورد بی توجهی دولت قرار گرفت.
گفتمان من گفتمان امام و انقلاب و رهبری است. 90 درصد نگاه رهبری به درون است. به اقتصاد مقاومتی جامعه عمل پوشانده نشده است. پس از برجام گشایش اقتصادی برای مردم به وجود نیامد. مرز می تواند برای ما فرصت باشد. از بازارچه های مرزی ما فقط 4 تا فعال می باشد. عدم تصویب منطقه آزاد سیستان را در عدم توانایی نمایندگان در حمایت از آن می دانم. اقتصاد مقاومتی نقشه راه است البته که دولت نسبت به آن بی مهری هایی انجام داده است. باید از مسئولان مطالبه گری شود مثال این قضیه استاندار هست که در این دو سال چه کاری برای مردم و استان انجام داده است؟
علت فعال نشدن ظرفیت ها عدم مطالبه گری نمایندگان است که بطور جدی این مطالبه گری را جامه عمل خواهم پوشاند. دلیل دیگر حاکم بودن نگاه های جناحی و حزبی در میان مسئولین دولتی است. باید امنیت سرمایه گذار فراهم شود. اگر ظرفیت های اقتصادی و جلب سرمایه ممکن شود بسیاری از مسائل حل خواهد شد. رعایت عدالت اجتماعی از سوی دستگاه اجرایی باید پیگیری شود. متاسفانه ما شاهد تبعیض در تقسیم امکانات و بودجه هستیم و در رابطه با اشرافی گری با آن مطالبه گری خواهم کرد.
مواضع شما نسبت به فتنه 88 و سران فتنه و اینکه آیا مجلس آینده مجلس رفع حصر خواهد بود یا خیر؟
دهه چهارم در حوزه نفوذ از سخت ترین دوران است. فتنه 88 می تواند مصداقی از نفوذ باشد. سعی بر زدن عقبه استراتژیک انقلاب داشتند.
مطرح کردن رفع حصر خود بخشی از پروژه نفوذ است. در خبرگان دو خط داریم، یکی خط امام و انقلاب و دیگری خط مقابل آن ها که هدف این ها فراتر از رفع حصر است؛ اما طرح های کلان آنها خارج کردن انقلاب از ریل و زدودن خط انقلاب و زدن رهبری هدف این هاست.
نظرتان در مورد جایگاه ولایت فقیه و همچنین تضعیف آن و به ویژه شخص رهبری چیست؟
هرگونه تضعیف جایگاه رهبری خیانت به نظام است. استاندار از عوامل فتنه بوده و خط قرمز ما فقط اسلام، مبانی دینی و ولی فقیه است و با کس دیگری عقد اخوت نبسته ایم، استاندار که جای خود دارد، به بالاتر از او هم اعتراض خواهم کرد. هرکس در مقابل ولایت و رهبر بایستد، خائن به انقلاب است و ولایت فقیه ستون خیمه انقلاب است. از دوستان نقد دارم که چرا گذاشتند همچین فردی استاندار شود. با آرایش سیاسی فعلی، جنگ آینده ما در مجلس و خبرگان است.
استکبارستیزی و آمریکا از نگاه شما؟ آیا برجام را تایید یا رد می کنید؟
روند فعلی رو به هیچ وجه تایید نمی کنم، در سیاست خارجی عزت و حکمت را رها کرده و به مصلح تکیه کرده اند که بنده این را قبول ندارم. علت اصلی پای میز مذاکره نشستن 1+5 مقاومت مردم و مباحث منطقه بوده است. رویکرد روحانی و ظریف در سیاست خارجی با نظر رهبری در بسیاری مسائل در تضاد است. منتقد سیاسی خارجی دولت هستم، مصداق آن عدول آقای ظریف از هشت مورد از فرمایشات رهبری. اگر من نماینده بودم به برجام رأی منفی می دادم. موارد منفی برجام بیشتر از موارد مثبت آن است. بخش هایی از برجام را تایید و بخشی را رد می کنم؛ البته درباره این باید از نظر امام خامنه ای هم استفاده کرد. برجام گشایش اقتصادی را محقق نخواهد کرد. دولت آقای روحانی رحم اجاره ای است. مجلس باید از مظلومیت رهبری دفاع کند. رهبری در دوران روحانی به شدت مظلوم است.
در یک جمله یا کلمه نظرتان نبست به عبارات زیر را بیان کنید:
عملکرد مجلس نهم: قوی نبود
عملکرد دولت فعلی: ضعیف
ولایت فقیه: ستون خیمه انقلاب
آمریکا: دشمن درجه یک ما
برجام: بیهوده و بر اساس یک اتهام شکل گرفت
قویترین و ضعیف ترین وزرای دولت: بهداشت– اکثریت ضعیف
مجلس ششم: فتنه
فساد نمایندگان: فراگیر نیست، ولی هست
شفافیت نمایندگان: مشکلی ندارم
صحبت پایانی با مردم: مشارکت حداکثری برای نشان دادن وحدت و اقتدار و همچنین انتخاب آگاهانه، هوشمندانه و با بصیرت.