زهرا حسینی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در خصوص اهمیت برگزاری این کارگاه آموزشی گفت: با توجه به سرانه پایین مصرف آبزیان در کشور و بویژه در شهر گناباد و اهمیت و نقش مصرف آبزیان در تغذیه، این کارگاه آموزشی با هدف ارتقای آگاهی کارکنان بهداشتی برگزار شد.
وی افزود: در این کارگاه آموزشی مطالب مفید و ارزشمندی در خصوص ارزش غذایی ماهی و میگو، شناسایی انواع ماهیها، تاثیرات مثبت مصرف آبزیان در پیشگیری، کنترل و درمان بیماریهای مختلف، مشخصات ماهی سالم و روش شناسایی ماهی تازه و فاسد، ماندگاری و غیره ارائه شد.
حسینی بیان کرد: این آموزشها به کارکنان بهداشتی ارائه شد تا به صورت آبشاری با انتقال به سایر گروهها، شاهد افزایش روزافزون مصرف این ماده غذایی ارزشمند در سفره غذایی خانوادهها باشیم.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم در پایان خاطرنشان کرد: در این کارگاه آموزشی که توسط واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد و با همکاری مدیریت جهادکشاورزی این شهرستان برگزار شد، امیرحسین تفقدی از مدیریت شیلات و آبزیان استان خراسان رضوی به عنوان مدرس حضور داشت.