اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
میر بیگی، مسئول سابق شورای صنفی دانشگاه خواجه نصیر در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از برگزار نشدن دوره جدید انتخابات شورای صنفی در این دانشگاه خبر داد و گفت: در حال حاضر دانشگاه خواجه نصیر شورای صنفی ندارد و این در حالی است که مسئولین دانشگاه قبل از عید قول داده بودند که انتخابات سری جدید شورای صنفی را در اردیبهشت ماه سال جاری برگزار میکنند، اما تاکنون خبری نشده است.
وی در خصوص اینکه چرا برخی از مسئولان دانشگاهها ارتباط بسیار ضعیفی با شورای صنفی دارند، گفت: شورای صنفی تنها نهادی است که مستقیما با دغدغههای روزانه دانشجویان در ارتباط است. این باعث میشود که فارغ از هر گونه مسائل سیاسی، جناحی و.... که در دانشگاه می افتد اعضای شورای صنفی دنبال هزینه خوابگاهها، سایت دانشگاه، انتخاب رشته، سلف و چیزهایی از این قبیل باشند تا شرایط زندگی و کیفیت درس خواندن را برای همه دانشجویان ارتقا دهند.
میربیگی اظهار داشت: از طرفی بعضی از کسانی که در سازمانهای مرکزی و نهادهای دانشگاهی حضور دارند، شاید مقاصدشان با این مقاصد دانشجویی شورای صنفی خوانایی نداشته باشد؛ یعنی احساس میکنند وقتی کسی میخواهد حق دانشجو را بگیرد، بخشی از حق آنها یا چیزی که قبلا به آنها داده می شده هم، گرفته میشود.
مسئول سابق شورای صنفی دانشگاه خواجه نصیر تصریح کرد: شورای صنفی همیشه مطالبه گر است و سوال می کند. از مسئولین میپرسد هزینه ای که فلان جا خرج شد اضافهاش صرف چه کاری شد؛ یا چرا از هزینه مالی تعمیر خوابگاهها کم شده است. این سوالات معمولا هر جایی پرسیده شود حساسیت برانگیز است و شاید برای کسانی که در سیستم دانشگاهی دستشان پاک نیست نیز، حساسیت برانگیز باشد.
وی در پاسخ به این سوال که دانشگاه خواجه نصیر تا قبل از این تعاملش با شورای صنفی چگونه بوده است، گفت: شورای صنفی خواجه نصیر پس از تشکیل شدنش مسائل بسیار مهمی را از جمله خوابگاه ورودی های جدید، ماندن دانشجویان سنواتی در خوابگاه، کیفیت غذای دانشجویان و اضافه کردن وعده شام و سحری در ماه مبارک رمضان به برنامه غذایی دانشگاه، برگزاری مراسم هایی برای آشنایی دانشجویان با حق و حقوق خود و... پیگیری و عملی کرده است. به جد میتوانم بگویم چه در دوره یک سال و چند ماهه مسئولیت من و چه در دوره های قبل هیچ گونه همکاری از سوی دانشگاه ندیدم. ما برای ساده ترین چیزها که حق مسلم دانشجویان بود، باید ده هزار بار چانه زنی میکردیم و طبقات دانشگاه را پایین و بالا میآمدیم.
میربیگی در پایان سخنان خود خطاب به مسئولان دانشگاهها خاطرنشان کرد: امیدوارم مسئولین انقدر با دید بد به شورای صنفی نگاه نکنند و آن را یک خطر برای خود نپندارند.