اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد زهرایی، مسئول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی صبح امروز در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه با گرامی داشت هفته بسیج از افتتاح ۲۵ پروژه اقتصاد مقاومتی زود بازده و عام المنفعه در طی این هفته خبر داد و اظهارداشت: برای این پروژه ها ۷۶۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
وی افزود: ۱۳پروژه از محل کمک های دارایی و ۱۲پروژه آن از محل اعتبارات قرارگاه قرب کوثر هزینه شده است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی با بیان اینکه امسال در استان میزبان سردار حزنی، مشاور فرمانده سپاه و فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی کوثر هستیم، تصریح کرد: از دلایل سفر سردار حزنی به استان امضای تفاهم نامه محرومیت زدایی و افتتاح پروژه ها است.
زهرایی خاطرنشان کرد: پروژه های محرومیت زدایی شامل احیاء قنات، ساخت یا مرمت خانه عالم، مدرسه و مسجد، کانال کشی و احداث استخر، احیای قنوات، زنبور داری، راه اندازی گلخانه و واحد پرورش مرغ و غیره است.
وی ادامه داد: چهارشنبه سوم آذر ماه اختتامیه اردوهای جهادی در سالن علامه فرزان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با تجلیل از ۴۰۰ جهادگر نمونه، فعالان و حمایت کنندگان اردوهای جهادی و جشنواره «من و اقتصادمقاومتی» را با همکاری سازمان بسیج رسانه استان برگزار خواهیم کرد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان با بیان اینکه افتتاح یک کارگاه اقتصاد مقاومتی به نمایندگی از ۲۰۰ کارگاه کوچک و کمک اشتغال روستایی نیز گلخانه ای در سربیشه است، افزود: سرکشی از خانواده معزز شهدا آخرین برنامه روز چهارشنبه سوم آذرمی باشد.
زهرایی با بیان اینکه در سال جاری ۱۲هزارو ۵۰۰نفر در اردوهای جهادی در سراسر استان شرکت کرده اند، افزود: ۲۷گروه جهادی سه روزه ویژه اقشار متخصص، ۷۰گروه جهادی محلات هفت روزه، ۱۸۷گروه جهادی طرح هجرت دانش آموزی با حضور بیش از ۲۵۰۰نفر، ۱۹گروه جهادی میهمان، ۳۸۰ گروه جهادی یک روزه صالحین و ۱۸تیم تخصصی درمانی و عمومی فعالیت جهادی در سراسر مناطق محروم استان انجام دادند.
وی با بیان اینکه اقشار ۲۱گانه بسیج نقش اساسی در اردوهای جهادی داشتند، تصریح کرد: اورده گروه بزرگ جهادی دندانپزشکی که در منطقه درح سربیشه فعالت جهادی انجام دادند مبلغ ۱میلیارد تومان می باشد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی با بیان اینکه تغییرات اساسی در ماهیت اردوهای جهادی در استان صورت گرفته است، یادآورشد: مهمترین تغییرات ان وابستگی به حداقل اعتبارات، حمایت از خیرین و استان قدس رضوی از گروه های جهادی، نیاز محور حرکت کردن گروه های جهادی، ایجاد بانک اطلاعاتی از عرصه ها، توانمندی های گروه های جهادی است.
زهرایی با بیان اینکه رویکرد بسیج سازندگی در سال جاری پیدا کردن بازارهای مطمئن برای فروش محصولات اقتصاد مقاومتی و استراتژیکی استان است گفت: باید صدای تولید کنندگان و بازاریان را بشنویم.
وی با اشاره به اینکه برای همین از توان استان قدس رضوی برای ایجاد بازار وفروش رفتن محصولات استفاده کردیم،گفت: در کنار یکی از ورودی های حرم رضوی برای فروش فروش محصولات استان نمایشگاهی با همکاری استان قدس رضوی دایر می شود.
مسئول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی با اشاره به قرارگاه پیشرفت آبادانی بیان داشت: رهبر انقلاب فرمودند هزار نقطه آباد در تراز انقلاب ایران می بینم به همین منظور با تاکیدات فرمانده سپاه کشور هزار دهستان در سراسر ایران با اولویت محرومیت زایی مشمول قرار گاه محرومیت زایی و تراز انقلاب را ایجاد کنیم که این بسیار مهم است.
زهرایی با اشاره به گام های مهم این قرار گاه گفت: اثر انقلاب را در روستاه های محروم ایجاد کردن، مردم را به خود اتکایی رساندن در مباحث فرهنگی، اقتصادی و اشتغال می باشد.
وی با بیان اینکه در سال اول ۱۳۰دهستان سهمیه کل کشور می باشد، افزود: در خراسان جنوبی شش دهستان با مزیت محرومیت زدایی است که ما در استان ۵۰ دهستان ضریب محرومیت آنها ۹و ۸ می باشد که با متوسط کشوری فاصله زیادی داریم.
مسئول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی مرزی بودن و آسیب پذیر بودن، مساحت پراکندگی و امکانات و توانمندکردم مردم در اشتغال و ثوابق مردم دهستان در مشارکت را از برخوردار بودن این دهستانها دانست و تصریح کرد: دهستانهای شوسف و میغان از توابع شهرستان نهبندان، دهستان درح از توابع شهرستان سربیشه، دهستان قهستان از توابع شهرستان درمیان، دهستان پترگان از شهرستان زیرکوه و دهستان منتظریه از توابع شهرستان طبس می باشند.
زهرایی با بیان اینکه این قرارگاه در چهار فاز فعالیت انجام خواهد داد، افزود: در عرصه های فرهنگی که یک روحانی متولی امور فرهنگی در دهستان خواهد بود، زیرساختی و ابادانی با کمترین هزینه و عام المنفعه بر اساس معیارهای انقلاب،بهداشت و درمان که پشتیبانی کننده افراد برای استفاده کردن از داروهای گیاهی به جای داروهای شیمیایی است و توانمندسازی واعطای تسهیلات می باشد.
وی گفت: ۵۰ درصد آورده اعتبارات آن بر عهده مردم و دولت است که مبلغ آن دو میلیارد تومان می باشد.
مسئول بسیج جهاد سازندگی خراسان جنوبی با اشاره به آبرسانی سیار به ۴۱۴ روستا با جمعیت ۱۵ هزار و ۵۰۰ خانوار از ابتدای سال جاری، گفت: ۲۴ هزار مترمکعب آب به این روستاها حمل شده است.
زهرایی با تاکید بر اینکه در حوزه آبرسانی سیار به روستا نیاز به ردیف اعتباری خاص است، تصریح کرد: متاسفانه ناوگان حمل آب شرب کم و معیوب هستند و اعتبارات آبرسانی سیار در اولویت اعتبارات آب و فاضلاب روستایی قرار ندارد و در حال حاضر یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به آبرسانی سیار بدهی دارند.